VilisBondas

Pagalbos del zaidimu paleidimo

Rekomenduojami pranešimai

e padekit kai kas :huh: gruzas. nepasileidziu net 2007 metu zaidimu

Pabandyk savo Kmew is naujo perinstaliuot turetu padeti, idek originalu zaidima pries paleidziant , budu pabandumui yra daug, ir problema tavo ne visai aiski nepaleidi net 2007 zaidimu gal jie blogai nukopinti ar dar kokia priezastis is kur siunteis ar nuo disko kopinai, bet siulau visgi perinstaliuoti friware. Mano is viso dabar stovi rebug ir jokiu problemu nera, preis tai buvo ir kmew ir waninkoko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bandziau. dabar dar isirasiau Assassins Creed Brotherhood tai ir tam meta kad negaliu zaist :DD nors tas EUR versija.. krc.. pyzę kazę naftąs bązę ir be to ir su gaja problemos tos pacios. black screenas ant Battlefield bad company 1.

Redagavo virjustas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu tokie dalykai, idomu ar aplamai tavo PS3 yra nulauzta tada?.. Priezastis gali buti kelios, arba kazka blogo isirasei arba zaidimai, kurios parsisiunti, yra blogai nuripinti. Ir nera svarbu koks regionas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jojo magnitas gal ir teisingai sako, kad kaska negerai nusilauzes turi ir neina tau niekas, pabandyk org zaidima paliesti, gal vapshe uzlinko konsole? ko nelinkiu tau:) ir jei turi proga persirasyk cfw per nauja ir ziurek kame saknys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nemanau kad uzlinke ar nenulauzta. Nes db va parsisiunciau dragon ball raging blast 2 veikia, red dead redemption veikia, la noire veikia, zaidziau black ops veike, visokius gran turizmo, dirt 2 ir t.t. veike. o va su sitais niekaip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

asasinas ir pas mane neveikia,pas rusus skaitinejau tai kad paleisti ira biski reikalu tai galvoju kad kolkas tyngiu gilintis nes ira ir taip ka zaisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

asasinas ir pas mane neveikia,pas rusus skaitinejau tai kad paleisti ira biski reikalu tai galvoju kad kolkas tyngiu gilintis nes ira ir taip ka zaisti.

gal link galetum numesti ? :first:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

free torreents org nueik i ps3 zaidimus antram puslapi pirmas geimas man atrodo ir pasiskaityk komentarus ten specai raso kas kaip ir kur.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

free torreents org nueik i ps3 zaidimus antram puslapi pirmas geimas man atrodo ir pasiskaityk komentarus ten specai raso kas kaip ir kur.

aciu :first: o dabar dar iskilo klausimas man del multiMAN . man praso disko nors as neturiu. tipo bet kokio originalaus. dabar neturiu jo tai kitokios iseities jo paleist nebus ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nevisi geimai pasileidzia be disko,tad kol neturesi kokio uz 20 lt paprasto zaidimuko su kaikuriais zaidimais teks pakenteti :first:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nevisi geimai pasileidzia be disko,tad kol neturesi kokio uz 20 lt paprasto zaidimuko su kaikuriais zaidimais teks pakenteti :first:

na aisku tada teks nusipirkt. :D aciu

nu va Assassins creed brotherhood susitvarkiau. tiesiog su kitu pkg failiuku is http://homebrewps3.com/downloads/ ir veikia. o dar man klausimas iskilo toks. sitame puslapyje radau Call of duty World at war pkg, bet jis yra BLES00354 o man reikia BLUS30192, bet tokio niekur nerandu tai ar man netiktu tas BLES00354 ? ir gal galit numest dar linku is kur parsisiust situ pkg failiuku? anksciau dar budavo http://psgroove.com/showthread.php?665-Games-Patched-to-Work-on-3.55-CFW-*UPDATED* bet db ko tai nebeveikia :/

Redagavo virjustas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.