make1

Ram daznis ir CPU/GPU temperatura

Rekomenduojami pranešimai

Nesupratau. :) Gal kokią schemutę numesk?

rytoj parodysiu nuotrauka. Nes dbr per mobilaus interneta neiseis greit panarsyt :)

Isstatu1, jei nebutu bedu su temperatura, sitos temos nebutu, o bedos tikrai yra, AMD gamintoju saite sako nerekomenduojama daugiau 62 laipsniu, as po 30min dirt 3 turejau 57 jau. Aisku zaidziu toliau ir ilgiau ir neziuriu, bet nesinori, kad po keliu sav reiketu naujo CPU =/

tai 80lt dar biski pagrazinsiu korpusa ir viskas :D

Redagavo make1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai garantinis turi sutvarkyti tokias bedas. Kol kompas necrashina, tol nesigilinciau.

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirksiu viena gera freezeri ir uzteks :thumbsup4:

Moo, radau foto kazkokia :whistling: zodziu pas tave cpu cooleris yra pastatytas i viena puse, o jei ji apsukti kaip cia http://www.overclockersclub.com/vimages/arctic_cooling_freezer_13/14.jpg tai tada gaunasi uztenka 2 fan'u tik ? Tavo arctic cooleris trauktu silta ora is cpu ir jis eitu i korpuso gala o tas korpuso gale fan'as istrauktu visa ora silta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per tą freezerį beveik nepraeina niekas. Susidėk kaip aš visus coolerius ir daugiau 40C neturėsi, prižadu. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ok nusipirksiu is quietpc.com arctic cooling freezer 13 ir viskas :thumbsup4: gal esi pirkes is ten ka nors ? Kiek laiko mazdaug keliautu ausintuvas pas mane :whistling: ?

Redagavo make1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parašyk supportui jų, aš UK gyvenu. :thumbsup4:

Na bet tu aišku gali ir pirkti kitokį freezerį jai nori, niekas neverčia būtent 13 pirkt. :whistling:

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jis geras ir nebrangus :whistling:

nezinau, gal geriau lietuvoj nusipirksiu, nes dar problemu bus is uzsenieciu perkant, negausiu prekes ar pns. :thumbsup4:

Galetum gal dar paaiskinti ka daro ausintuve pipes, cia tie vamzdeliai tokie :rolleyes: ? Pvz. tavo freezeryje ju yra 8, pas mane yra 4

Redagavo make1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na iš UK turėtum gauti. Paklausk jų supporto kokiu paštu siųstų jie (Royal Mail 1st class ir t.t. registruotu ar kokiu). :whistling:

Na kiek suprantu kuo daugiau - tuo geriau. :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš asmeniškai turiu Cooler Master TX3. Panašus į tą Hyper 212+, problemų neturiu, todėl ir rekomenduoju. Be to, nieko blogo neturiu ir prieš Thermaltake

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ok dekui visiems uz pagalba :) Nusipirksiu cooleri nauja, parasysiu ant kiek pasikeite temperaturos jei kam bus idomu ^^

Redagavo make1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.