make1

Ram daznis ir CPU/GPU temperatura

Rekomenduojami pranešimai

Tai aš tai ir sakau, kad 2/3/4 gerai išdėliotų. O dėl išdėstymo, tai pas mane yra: Top 2 / Front 2 / Rear 1 / Side 1 / Bottom 1. Tas priekinis nieko netraukia (kaip ir sakiau dvejais postais auksčiau) ir naudojų kaip led'ą beveik. Tik tie du galingesni pučią į vidų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dabar pas mane toks korpusas http://www.electronics.balticmart.eu/uploads/Products/8/product_81960/giga_byte_gz_a2bpdx_f00_image_1.jpg . Virsuje yra PSU ir jis buna labai karstas ir atrodo, kad jis stumia karsta ora i pc vidu, kas man atrodo yra blogai ;) , tada yra CPU fan, stock, googlej net neimanoma surast jo kaip atrodo (HKM-7M) bet programa rodo, kad jis pucia 3500-6000rpm ;) ir dar vienas yra gale, ten visai kazkoks unknown, bet 2000rpm

CPU cooler'is panasus i sita <_<http://www.techreaction.net/wp-content/uploads/2010/05/cool_AMD_Phenom_Black_edition_heatsink_fan.jpg

Redagavo make1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai nu jo... <_< Pirk tą HAF'ą, ir geresnius dar coolerius pasiimk kaip Noctua, Arctic Cooling Arctic F12/Pro, Phobya.

Dar taippat controlleris nepamaišytų fan'ų. Galėsi ir temp. matyt (na kaikuriuose) ir valdyti kiek norėsi. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Ai nu jo..." tai cia del korpuso ar del ausintuvu :fedup: ?

Controleris tai cia bus programa kompe paciam ar kazkoks prietaisas ;) ?

Kas labiau sumazintu temperatura, gaming korpusas kur daug skyliu vedinimuisi, ar ausintuvai ?

Zalman'ai geriausi turbut ? Bet brangiausi ?

Redagavo make1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ausintuvai sumazins geriausiai. Paziurek, kad PC nebutu kur uzkistas tarp sienu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del abejų. ;)

Controlleris tai dedamas dažniausiai į išorinį 3,5" bay'ų arba į 5.25" išorinį/du.

Gamingui pagrinde deda WaterCoolingą kiek užsenio forumuose žiūrėjau.

O apie ką Zalman kalbi? Coolerius? Imk Zalman Z9 Plius case'ą ((gaila, kad ne stock'e dabar, ieškok kitur jai nori) rasi čia)). Visiškai puikus case'as. Keturi fan'ai jau yra, dar priekyje gauni priekyje esančio fan'o controllerį su temperatūra. + Cable managament'ą gali pasidaryti dar visai. Puikus case'as, septynios fan'ų vietos. Pigus palyginus.

Fan'ų controllerius rasi čia. Man atrodo jie siunčia į Lietuvą.

Taippat ten ir didelis fan'ų pasirinkimas ir korpusų taip pat. :)

Beto, jau gali ieškotis ir CPU freezerio su cooleriu. Nes nieko gero.

Pats pigiausias ir geriausias varijantas manau būtų kaip ir pas mane - Arctic Cooling Freezer 13. :fedup:

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Controlleris tai dedamas dažniausiai į išorinį 3,5" bay'ų arba į 5.25" išorinį/du." Kas yra bay'us :mellow: ? Apie ka cia kalbi ?

Kiek kainavo tavo ausintuvas arctic cooling freezer 13 ?

Ar garsiai jis veikia ?

Katik googlej radau, jis tik 600-2000rpm, to uztektu AMD ph II x4 955 BE ?

O ka pasakytum jei as savo case'a biski papjaustyciau :) ? Seip nemanau, kad butu problema man skylutes padaryt, net ir kvadrata ispjauciau, turbut butu lengviausia ir geriausia :) gal bus toks pat efektas kaip ir HAF'o arbo Z9, jeigu savo korpuse padaryciau skyles tokias pat arba bent panasias ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Į 5.25" dedami DVD rom'ai. Į 3,5" dažniausiai dedami kortelių skaitytuvai ir flopikų draivai.

Aš jį gavau nemokamai, bet faktiškai jis kainuoja nuo £19 iki £25 (Pro modelis £25).

Jis yra su PWM valdymu. Per bios'ą gali nustatyti kaip jis sukasi. Ar žiūri į temperatūrą ir sukas, arba sukasi visu pajegumu. Pas mane nustatytas kad žiūrėtų į lapsnius, kadangi į jį pučia 2000RPM Coolermaster cooleris kaip rodžiau praeitame puslapyje.

Na čia jau moddingas skaitytūsi. Tavo pasirinkimas. O jeigu nori ten labai didelio lango - tai kam? Nuemi šoną ir fsio. :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei nuimsiu korpuso sona pateks daug dulkiu, o esu tinginys ir retai siurbiu :mellow:

O maitinimo bloko ausintuvas tai jis tik ji pati ausina ten viduje, ar kazka ir ant motkos pucia :) ?

Yra kazkoks skirtumas PSU virsuje ar apacioje?

Redagavo make1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jop, pats save jis. :)

Man atrodo nėra. Tu pirmiau žiūrėk ar korpusui reikia kokio nors standarto (pvz. kažkokio pločio, kažkokio ilgio maximumo ir t.t.) o ne kur dedasi jis. :mellow: Mano PSU ir CASE skirtas apačioje, bet kadangi jei dėsiu PSU teisingai, kad PSU ventiliatorius jis man trauks dulkes į patį PSU nuo to kas yra po case'u, tai nieko gero. Greit prisitrauks ir fsio, reiks ardyt norint išvalyt. O tai naikina garantiją iškarto. :) Tai uždėjęs atvirksčiai esu, taip išeina... :)

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gerai, sakykim isgrazinsiu as korpusa :mellow: ir idesiu CPU cooleri Arctic Cooling Freezer 13 (stums ora i korpuso virsu), tada gale butu SickleFlow 120 2000 RPM (stums silta ora nuo PSU ir CPU i korpuso prieki), ir tada dar reiktu paskutinio ausintuvo korpuso priekyje, kuris issiurbtu visa karsta ora is pc i kambari ir viskas ?

Redagavo make1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Freezeris tik į save tempia ora, nepakeisi kita puse kad nuo savęs pūstų jis. :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gal viska galima butu tada padaryti su 2 ausintuvais ? Arctic cooleris tegu pucia i gala o SickleFlow kuris yra korpuso gale issiurbtu karsta ora nuo nuo CPU kuri pas SickleFlow nunese Arctic cooleris :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesupratau. :) Gal kokią schemutę numesk?

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai ar kyla tau bedos del tu temperaturu, kad nori tokiu bereikalingu upgrade'u? Jei jau taip neramu, pasikeisk termopasta, dasidek koki viena ausintuviuka. Be to vasara dabar, nekeista, kad kokiais 5 laipsniais pakyla temperatura. Naujas kompas kaip sakei. Tai tikrai nenudus jis tau.

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.