torrado

Vigilante 8 arcade xbox360

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki esu naujokas,gal kas zinote ar bus vigilante 8 arcade padarytas ant xbox zaisti single player piratinis diskas?ta prasme atsisiusti torrenta ir isirasyti i diska ar to neimanoma ar tik ir liks xbox live zaidimu internetiniu?sorry jai durnas klausimas,jai kam nesunku paiskinkit aciu is anksto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki esu naujokas,gal kas zinote ar bus vigilante 8 arcade padarytas ant xbox zaisti single player piratinis diskas?ta prasme atsisiusti torrenta ir isirasyti i diska ar to neimanoma ar tik ir liks xbox live zaidimu internetiniu?sorry jai durnas klausimas,jai kam nesunku paiskinkit aciu is anksto

arcade zaidimai neina is disko taip kaip retail kopijos. reikia pirkt ji is XBLA, arba naudot ta buda kuris veike iki sio naujo update bet dabar jau trumpam neveikia. tas no jtag vadinamas budas. bet kad ta daryt reikia but online pasijungus visa laika jei ka. tai arba no-jtag ,arba pirkt. kitu variantu nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

arcade zaidimai neina is disko taip kaip retail kopijos. reikia pirkt ji is XBLA, arba naudot ta buda kuris veike iki sio naujo update bet dabar jau trumpam neveikia. tas no jtag vadinamas budas. bet kad ta daryt reikia but online pasijungus visa laika jei ka. tai arba no-jtag ,arba pirkt. kitu variantu nera.

na kai kurie arcade zaidimukai buna paleidziami kaip retail kopijos,pvz limbo,plants vs zombies... gal jis sito klause.

o seip man atrodo Vigilante 8 neturi jokio SP, o gal ir klystu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na matot sis zaidimas man legenda,is senoves ps konsolei kratydavau istisas dienas:D pamaciau ant xbox 360 tai vel uzejo noras pas mane xbox 360 super elite 250gb hardas,,niekada nebuvau jo prijunges prie interneto nelabai sarinu,gal kas galetu padeti ar tiksliau isaiskinti is kur gauti ta zaida,kiek mazdaug jis kainuotu man atsisiusti.seip nemanot nebus ateiti tokio varianto kad perdaris piratai ant disku kad eitu arcade zaidai?

gal galite imest nuoroda is kur ji gauti ir kaina atsisiuntimo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip zaisti nemokamai XBLA yra. Turi buti nebanintas, ir turi buti prisijungimas prie Xbox Live. Po sio update'o, kuris buvo, sitas budas buvo pristabdytas. Taciau dabar, vel perkeitineja profilius, ir vel bus greit galima zaisti tuos Arcade zaidimukus paprasciausiai i thumbdrive'us isikelus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.