taliz

Problema su pakrovėju

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,turiu čia tokia problemėle,mėginsiu paaiškinti kas kaip,taigi mano manymu problema yra su pakrovėju,ikišu pakrovėjo laida į laptopa ir pradeda urgzti kalonėles laptopo. Ištraukiu krovimą - nebeurzgia. Galvojau gal kas nors yra su kalonėlėmis bet ne,ikišu ausines, per ausines tas urzgimas girdisi pradeda girdėtis o per kolonėles nebeurzgia.

Gal kas turit kokiu minčiu ?

Laptopo modelis: Acer Extensa 5220

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,turiu čia tokia problemėle,mėginsiu paaiškinti kas kaip,taigi mano manymu problema yra su pakrovėju,ikišu pakrovėjo laida į laptopa ir pradeda urgzti kalonėles laptopo. Ištraukiu krovimą - nebeurzgia. Galvojau gal kas nors yra su kalonėlėmis bet ne,ikišu ausines, per ausines tas urzgimas girdisi pradeda girdėtis o per kolonėles nebeurzgia.

Gal kas turit kokiu minčiu ?

Laptopo modelis: Acer Extensa 5220

nera izeminimo. arba jis blogas. pas mane taip dare irgi keli lapai. jei yra agalimybe pamegink papildomai izeminima i pakroveja pasijungt. arba tiesiog del idomumo padek laptopa ant zemes ar pakeisk padeti ijungus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali būti kad kažkas trumpina ar pjaunasi,pamėgink garso draiverius perrašyti o jei nepadės gali pc pravalyt pamėginti

Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.