Impaler

Forumui reikia naujų skilčių?

Rekomenduojami pranešimai

Tiesiog galima tarp PC, Apple ir Kitos konsoles ideti skilti Ismanieji telefonai ir Plansetiniai kompiuteriai.

Nors ir tie telefonai buna Smartphone, Pocket PC, bet paskirscius i OS manau viskas ok

• Android
  • Bada
  • BlackBerry
  • Symbian
  • WebOS
  • Windows Mobile
  • Windows Phone
Zinoma nebutina visu, o tik garsesnius.

Beje dar gal but reiketu padaryt ir kazkokius tai siuntinius, nes ant kai kuriu OS buna konsoliu emuliatoriu, galima butu ikelti.

BlackBerry tai aš abėjoju ar labai daug kas turi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Net nepastebėjau, kad tokia tema yra ;), anyway aš taip pat pritariu, kad tikrai reikia Android ir visu kitu smartphone skilčių, nes dabar nera kur temos kelt susijusios su Smartphone klausimais(o kaip žinoma playmanija bendruomenė padeda ne tik konsoliu problemas išspresti) ir taip pat pritariu, jog vietoj Apple turetu būti Smarphone / Plančetės :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BlackBerry tai aš abėjoju ar labai daug kas turi :thumbup:

Ne į temą

blackbery turejau, seip lb idomi os, ir jos update, (nors pats tel nepatiko), softas persiraso paprastu usb kabeliu, tik kad leistu prie os viena faila reik istrinti, buvau sukises naujesne os kurios tel nepalaike, sep viskas veike, tik kaikurui predu nepaleido, pvz sertifikatu!

buciau pasiikes bet info truko apie BB

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nagi, Impaleri, juk čia greit tas naujas skiltis supyškint, 10 min. ir baigta :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas, skiltys pakurtos. Ačiū už pasiūlymus.

Norinčių moderuoti atsiras? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia toks klausimas apie tas naujas andoid skiltis, jei pvz appsas yra multiplatforminis, o tokiu tikrai daugeja, kur kurti tema apie ji?

darysis panasi situacija kaip ir su zaidimu forumu, kad teko visas xbox360, ps3, ir tt zaidimu skiltis apjungti i viena.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaiperis tiesa sako, pritariu jam reiketu daryt kaip su zaidimu skiltim ir ten viska rasyt o paciam poste tiesiog prirasyt kokia platforma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.