H117

Gidas : Darome Ultimate Pandora MS

Rekomenduojami pranešimai

Neismes tokio meniu, ce meniu kai atidarai programa ULTIMATE PANDORA MS, o jei uzbrikinsi savo psp tau reikes su ta programa padarytos pandoros ms ir batareikos (arba nebutinai su ta programa)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sito tiksliai nezinau,nes kai buvau pasidares pandoros batareika su ta programa, tai man psp isijungia normaliai, jei nori kad ismestu pandoros meniu turi laikyt L ir idet batareika(tada uzsikrauna pandoros meniu). Kazkas minejo kad su ta pandoros batareika ne viskas veikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sito tiksliai nezinau,nes kai buvau pasidares pandoros batareika su ta programa, tai man psp isijungia normaliai, jei nori kad ismestu pandoros meniu turi laikyt L ir idet batareika(tada uzsikrauna pandoros meniu). Kazkas minejo kad su ta pandoros batareika ne viskas veikia

viskas veikia :lol: Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai ka galima visada naudot ta pandoros batareika ir viskas veiks???Jokio salutinio poveikio????

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai ka galima visada naudot ta pandoros batareika ir viskas veiks???Jokio salutinio poveikio????

joa... Isirasius multi ipl viskas ore..

Tik vienas dalykas - multi ipl ant slimo neveikia, XMB neuzbootina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

padariau as kortele su upms insttaler ISO direktorijoje ir roote failai kaip parasyta update ir 150 ir 371 bmp ir daugiau kortoj nieko ner ir nueinu i memory geimus ir nieko, tustuma, ner ka paleisti, nieko nesuprantu, siaip pas mane 3.10OE-A tai cia oficiali ar ne versija, nes jei officiali tai kodel pas mane eina geimai is memory cardo kaip sonicas, taken, 300, Xmen, beja daug ir neveikia tiesiog uztemsta ekranas arba ismeta klaida kazkokia, bet ka as zinau del ko siunciuosi is visokiu psulapiu tai gal geimai levi....

patarkit ka nors......

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia viska surasai i psp ir paskui per tuos step ka nors reikia daryti ar ne?Ar tik tada jei uzsibrikins psp?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

siaip neturiu nieko pries nnemo ir visus kitus forumo dalyvius,bet pastebejau viena dalyka.Ta prasme,nnemo vis krauna ir krauna gidus is neto perfrazuotus, reikia ar nereikia,o Impaler jam vis krauna ir krauna taskus...Zinau,dabar sakysit tipo o tu paimk ir tu gidu prirasyk,bet nee..as tik pastebejima parasiau.o siaip Uraa,nnemo rasyk dar gidu,visiem ju reikia :(
jeigu nnemo tai cia visi formuciai apsisike adr sedetu su originaliom fw

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

pff... galvoji sunku rasti tutorialu kaip "nulauzti" psp :(

beje nnemo kažkur dingo ir nesirodo :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas puikiai pavyko nusilauziau psp per pertrauka mokykloje :mellow: , visi ziurejo ispute akis ir tikejosi kad uzbrikinsiu :D

Redagavo dariuxxl

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai paleidziu UPMS erroru primeta ir permeta vel meniu.

Redagavo specas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek pamenu tai ms kortele gali su sita programa pasidaryt, bet slimo batareika abejoju ar pasidarysi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.