Regal

Cydia siuntiniai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Neseniai isigijau iphone, tad turiu klausima del Cydia. Atsisiunciant is ten koki nors zaidima ir suinstaliuojant ji, jis atsiranda iphone 'desktope'. Taciau atsisiuntus kokia daina ar wallpaper'i jie issisaugoja nezinia kur. Todel norejau paklausti, kur tiksliai visi sitie dalykai yra issaugomi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ką turi omenyje? Žaidimai, Programos dažniausiai išsisaugoje SpringBoarde. Eik į Settings ir ten apačioje pamatysi daug programų, gal ir tavoji bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ko tu cia suki zmogui galva?

programos issaugomos ant desktopo (springboard)

muzika issaugoma ipod skiltyje

nuotraukos/wallpaperiai photos skiltyje

Nuotrauka

na cia bent jau standartiskai o jeigu tu visa sita biesa per cydia siuntiesi tai tiksliai nezinau. tik tiek, kad kam vargti, per PC isikelti (bent jau man) paprasciau.

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, kad nekurti naujos temos paklausiu cia. Problemele man yra su cydia, kai ja paleidi raso yra 5 changes, bet kai juos bandai updatint, pradeda metyt errorus... Kaip man sita reikaliuka sutvarkyt? aparats: Iphone 3Gs 32gb 3.1.3 versija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokius errorus? Man visą laiką, ir rašant naują programėlę, ir trinant ją, ir update'inintant error'us mėto. Beeeeet visą laiką viskas ok būna. Įsirašo, išsitrina ir užsiupdate'ina. Pasitikrink.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokius errorus? Man visą laiką, ir rašant naują programėlę, ir trinant ją, ir update'inintant error'us mėto. Beeeeet visą laiką viskas ok būna. Įsirašo, išsitrina ir užsiupdate'ina. Pasitikrink.

imetu foto gal bus aiskiau, faktas tas, kad niekaip neuzsiupdeitina, bet kuri is triju variantu bespaustum.

post-5331-0-21626700-1306873289_thumb.png

post-5331-0-15331500-1306873302_thumb.png

post-5331-0-17116300-1306873316_thumb.png

post-5331-0-33384900-1306873330_thumb.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienas būdas - Jailbreak'inti vėl. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zinot kaip status bar ( ant itouch 2) padaryt permatoma nes dabar uzsidedu kokia tema o baras lieka juoadas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokia ta programa/tema su kuria bandai išjungti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tema vivid su winterboardu bandau

Jeigu pasirenki savo walpaperi uzsidet ant home screeno tada tas status baras lieka persvieciamas bet tada pradeda siektiek laginti vaikstant po meniu, o su temom nelagina.

Redagavo mp3magas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.