VirusX

PS3 FW2.0

Rekomenduojami pranešimai

Taigi vakar (11.08) isejo naujas FW for PS3..ilgai daugeliu laukta, tai kas jau isbandet gal turit kokiu atsiliepimu? as tai truputi nusivyliau Sony ...net tokios paprasto funkcijo kaip laiko rodyma negalejo ikelti i meniu kai paspaudi PS migtuka ant dzoistiko..ir aplamai paziureti kiek db laiko and PS3 gali tik ten kur ji reikia nustayti...tai kam sita funkcija isviso egzistuoja..ven del to kad rodytu kada koki paveiksliuka parisisiuntei errrr.... Mano manymu Sony turetu itraukti Dvix bei file share palaikima kad galetum pasiekti savo failus is windows ar unix...... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gan nemazai patobulinimu sitoje FW.Viena is rimciausiu-Temos,bei laisvas ju kurimas!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano manymu Sony turetu itraukti Dvix bei file share palaikima kad galetum pasiekti savo failus is windows ar unix...... :D

man tai veike su nero mediahome dvix failai ir be jokiu bedu , tik va mpg4 tai neskaito

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai veike su nero mediahome dvix failai ir be jokiu bedu , tik va mpg4 tai neskaito

o aciu uz nero mediahome ...ismeginsiu, nes dar negirdejau apie ji :) kaip suprantu jis streamina taigi realiai reikia vistiek viska per kompa paleisti...anyways..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

blondas kokia tavo media versija ir koki PS3 FW naudoji? nes as meginu su FW2 ir Nero 8 tai nieko...PS3 neranda media serverio...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ps3 fw 2.0 o naudoju Nero 7.7.5.1 Ultra veike puikei bent man pirmas paleidimas biski tupina daugibe restartu kokl susiranda bet kai pagauna nebepaleidze ,o su winplay 11 tai kaskoke huine gaunas nenumanau kaip leidima ps3 duoti ,o jai duodi visam lanui leidima ps3 neranda .

em sharinti reike direktorijas greiciau randa negu su nero loaderiu ar kas ten, nors ir tas paleistas pasmane

naudok random porta

uzdiek varnale kat automatiskai prisijunktu prie devices kuris yra tinkle ir duotu leidima

kaip ir kitokiu svarbiu daliku nepastebejau ,a nekeis vaizdo rezoliucijos tegul buna originalios maziau bedos

Redagavo bondas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau nebeveika visi video vailai yra sugadinti , 'the data is corrupted' ,retkarceis suveike kai uzminkai xbet tik retkarciais .sako jog su winamp veike nebanziau ir nenoriu nekenciu jo, palauksiu sekancio pachto ten bus matit

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jop gaidienie su situo reikalu pas mane du firewall'ai stovi tai atidarau visus portus bet vistiek nenori rasto, o debugo pas PS3 == 0. Anyways gera naujiena jau yra - PS3 pasirase kontrakta su Dvix ir iki kaledu jau _turetu_ isleisti nauja FW su Dvix palaikimu VALIO SONY! Girdejau gandus kad Xbox ispaskos sony'ui taip pat pasirase kontrakta su Dvix lol .. tai tik irodo kad vis delto SONY labiau rupinasi savo vartotojais ar labiau vaikosi nauju :)) Tai atidarys naujas galimybes t.y. zaidimu filmukai gales buti suspausti Dvix algoritmu kas leis sutaupyti vietos (tik nelabai suprantu kam to reiktu kai BD diskai suteikia 50GB vietos)...Komentaru?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

shaunuoliai kad su DivX susitare, geras labai zhingsnis. :) bet kol pasimegausiu tuo dar praeis nemazai laiko, oj nemazai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.