fflexas

Call Of Duty 4

Rekomenduojami pranešimai

hmm,dabar atsiminiau,kad duodama airstrike labai nenaudingau panaudodavau iskart kai man ji tik duodavo,o tada priesu beveik nebuna :D reikia ji naudot kai begdamas is tos darzines arteji prie kelio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Eee biski netaip jauciu pasakiau. kai begi is darzines (kur tankus saudei) nenaudok nieko, bet bek sonuose lauko esanciais melioracijos grioviais.

airstrike panaudosi, kai reikes priartet prie tave isgabenti atvykusio sraigtasparnio..

mp negaliu deja lost..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jo,as ir begu tais grioviais,bet airstrike naudoju kai bunu prie pat to kelio,ir tada KA-BOOM! didzioji dalis priesu mire :innocent: o prie LZ tai man kaiptik nera problemu ten visus issaudyt,nes begu tiesiai nuo kalvos pasisokinedamas,o ne serpentinu,kai pries tai buvusioi

misijoj uzlipom. :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tada gal ne tuo grioviu begi. as variau kairiausiu (ziurint nuo darzines i lauko puse) nuo darzines jo net nesimato, bet ten nuvarai op i griovi, perbegi lauka, atsiduri tarp mazo namuko ir katik susprogdinto tanko, tenpat ir checkpointas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai irgi kairiu grioviu begu,pribegu kelia,apsaudau ten gaidziukus ir metydamas granatas begu net neziuredamas! :innocent: o per MP mano taktika kaip tik kitokia.naudojuos STEALTH technologija :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pries kelias dienas teko paimti ir pabaigti ir si zaidima,manau neveltui COD4 daznas svecias zaidimu topuose,grafika tikrai labai grazi (kolkas ispudingiausia kolkas matyta xbox 360 shooter'yje),siuzetas kaip kariniai saudyklei irgi neblogas....Koja kaip visada pakiso zaidimo ilgis tikrai galetu nors siektiek ilgesnis buti, bet padeti pagerina po credit'u atsirandanti misija maza,bet vis dar gauni kazka nusauti:)ankstesniu COD daliu nebuvau zaides tad sis primine senas dienas prie ps1 zaidziant medal of honnor,vertinciau 9/10.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip tu drysti pasakyt,kad nesi loses nei vienos COD dalies?butum isvis geriau patilejes,nes nelost cod yra didziulis pravalas ir geda :D kaip jau supratai-joke :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na istiesu esu kazkada pabandes keleta lygiu COD2,bet tai buvo senai ir seip nesu didelis shooter'iu megejas,bet xbox kolkas daugiausia tokiu ir siulo,tad teko pabandyti:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip tu drysti pasakyt,kad nesi loses nei vienos COD dalies?butum isvis geriau patilejes,nes nelost cod yra didziulis pravalas ir geda :D kaip jau supratai-joke :)

Man tie WW tematika vapshe nepatinka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

COD4 tai vapse net ne WW yra :)

Galvą išsiplauk prieš rašydamas ir paskaityk aukščiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.