Auris11

Del xbox live 1 month free

Rekomenduojami pranešimai

Na pirkau tai is Topo centro seip. Reikes nusipirk pabandyt ta golda seip. Per paty xboxa meta kad menesis 1 svaras. Cia viskas taip paprasta ar yra koks kabliukas?

Kažką ne taip darai, naujas Xbox, tai turi duot nemokamą mėnesį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na susikuriau nauja acounta ant pc tada atsisiunciau i xboxa prisijunges interneta ir tiek. Ka dar galima daryt? Gal reikia butinai tiesiai xboxe paciam susikurt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na susikuriau nauja acounta ant pc tada atsisiunciau i xboxa prisijunges interneta ir tiek. Ka dar galima daryt? Gal reikia butinai tiesiai xboxe paciam susikurt?

Būtina kurtis per patį Xbox 360, kad gautum tą 1mėn. nemokamai. Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsijungi nuo visų profilių ant kurių esi prisijungęs per XBOX. Tada kai tu esi be vertotojo turėtu degti ant Dashboard tokia kaip reklama "Free gift" ar "Free XBOX Live" spaudi ten, susikuri acc ir automatiškai tau jis aktyvuosis, tas LIVE.

P.S. Bent jau kai turėjau XBOX, taip buvo.

Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Užsiregistuoji i xbox live, spaudi next ir t.t., kol issoka langas "do you want activate 1 month free xlive gold (kazkas pan.)" ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai tiesiog paspaudžiau "Join Xbox Live", suvedžiau visus duomenis ir registracijos gale man parašė, kad turiu vieną nemokamą mėnesį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, atsitiko beda del registracijos... Registravau, per xboxa, xbox live acounta ir iki to momento, kai reikejo aktyvuoti golda, atsijunge xboxas nuo maitinimo... Na ir ijungus xboxa, rodo kad esu prie live bet kaip silver vartotojas.. Zodziu ar eina kazkaip vel ateiti iki tos vietos, su tuo paciu profiliu, kur galeciau aktyvuoti 1men. trial golda? Ar jau reik vel nauja profili kurtis?

Ir dar norejau paklaust, kaip istrinti sena live profili, kad galeciau per naujo kurdamas live profili naudoti sena nicka ?

Is anksto aciu kas pagelbes.

Redagavo Soft32

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, atsitiko beda del registracijos... Registravau, per xboxa, xbox live acounta ir iki to momento, kai reikejo aktyvuoti golda, atsijunge xboxas nuo maitinimo... Na ir ijungus xboxa, rodo kad esu prie live bet kaip silver vartotojas.. Zodziu ar eina kazkaip vel ateiti iki tos vietos, su tuo paciu profiliu, kur galeciau aktyvuoti 1men. trial golda? Ar jau reik vel nauja profili kurtis?

Ir dar norejau paklaust, kaip istrinti sena live profili, kad galeciau per naujo kurdamas live profili naudoti sena nicka ?

Is anksto aciu kas pagelbes.

Ne ir ne. Viskas :spiderp: O bent kortele ar paypala veikianti turi kad golda nemokama gaut nori?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar reikia moket uz xbox live jeigu esu prisijungias kompo modema prie x360?

Už Live mokėt nereikia, bet jei nori žaisti MP, reikia pirkti Gold. Be Gold gali siūstis Demo, video ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.