Renuolis

PSP, laptopas ir internetas

Rekomenduojami pranešimai

Kaip pasharinti per Wifi interneta, kad pagautu PSP, o gal yra kokia programa. Kiti kompai tai prigauna, o PSP ar pvz Samsung mobile su android os ir neprigauna to pasharinto interneto., ka patartumet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Eini i google rasai connectify me, parsisiunti ta programa, irasai, paleidi, dziaugiesi :whistling:.

Dekui, bet kaskas negerai su ja man gaunasi, kai nustatau viska ir spaudziu pakurti ta Wifi ismeta man dumping erorra ir taip kiekviena karta.

Gal dar panasi programa butu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui, bet kaskas negerai su ja man gaunasi, kai nustatau viska ir spaudziu pakurti ta Wifi ismeta man dumping erorra ir taip kiekviena karta.

Gal dar panasi programa butu?

O pas tave win7 ? Jei ne tai isirasyk su jeis galima pasharint paprastai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O pas tave win7 ? Jei ne tai isirasyk su jeis galima pasharint paprastai.

Taip, Windows 7

Bet paprastai pasharinus nepagauna psp ir telefonas.

Darau taip, Network and Sharing Center/Set Up a Connection or Network/Set up a wireless ad hoc (computer to computer) network

Redagavo Renuolis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sharink per Connectify, nereiks jokių nesamonių galvoti. Atsisiuntęs per 5min. pradėsi sharint, o per tuos nustatymus va, ir sugaiši belekiek. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai kazkokia nesamone su sia programa,bandau isirasyti ir niekaip neiseina ..instalina ir paskui ismeta lentele apie driverius kazkokius,duodu leidima kadjuos irasytu ir paskui pakimba ir ilgai lauki,bet neiraso ... isjungiu per wind manager istrinu ka irase ,restart kompa padarau ,bandau interneta prikonektint ir ismeta juoda ekrana su melinu langu ir tada niekaip negaliu prikonektint interneto ,grazinu duomenis atgal iki irasimo ir vel viskas gerai ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sharink per Connectify, nereiks jokių nesamonių galvoti. Atsisiuntęs per 5min. pradėsi sharint, o per tuos nustatymus va, ir sugaiši belekiek. :mellow:

Bandziau ta Connectify, bet uzlusta kompas ismeta erora melinam fone, poto reikia daryt system restore.

Gal yra kokia panasi programa?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandziau ta Connectify, bet uzlusta kompas ismeta erora melinam fone, poto reikia daryt system restore.

Gal yra kokia panasi programa?

Susitvarkiau ta Connectify, suranda bet raso Security Not Supported, ka daryt? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.