sqll

Problema su nauju zadimu

Rekomenduojami pranešimai

Tai va, gavau toki vaizda, irasiau vistiek zaidima, bet neveike. Kame reples?

L A Noire DVD1, Verbatim DVD+R DL :thumbup:

post-19037-0-12832600-1305561198_thumb.jpg

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia klaida yra del to. Jog zaidimas dar nera isleistas, todel, negali buti stealthinamas. Gal tavo xboxo FW per sena?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na paskutinis rasytas zaidimas buvo Crysis 2, tad nemanau, kad ji persena, beje maciau zmones komentavo zaidima ir ji jau zaidzia, tai kodel man neveik? ai beja kai irasiau DVD, nepaspaudziau ok and burning is succsesfull, cia gali buti klaida ? teturiu tik 1 kompakta bijau gadint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali problemu daug buti: blogas relyzas, brokuotas CD, burneris jau gal parejes, gal tik nesvarus lazeris ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir su tuo paciu zaidimu probelma... du diskus sugadinau... (diskai Omega) dvd romas naujas, apie 10 zaidimu irasyta... siunciausi is linkomanijos, gal tikrai relaizas blogas... nezinau ka ir begalvot, trecio disko nesinori bandyt ... bet kas keisciausia kad pasileidzia... ir ten su masina pavaziavus ir pastringa,bandant instaliuoti iki 49% suinstaliuoja ir ismeta kad nesvarus arba subraizytas diskas... ir taip su abiem diskais

Redagavo Sharasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir su tuo paciu zaidimu probelma... du diskus sugadinau... (diskai Omega) dvd romas naujas, apie 10 zaidimu irasyta... siunciausi is linkomanijos, gal tikrai relaizas blogas... nezinau ka ir begalvot, trecio disko nesinori bandyt ... bet kas keisciausia kad pasileidzia... ir ten su masina pavaziavus ir pastringa,bandant instaliuoti iki 49% suinstaliuoja ir ismeta kad nesvarus arba subraizytas diskas... ir taip su abiem diskais

mano irgi is linkomanijos, bet nemaciau kad ten zmones skustus, o kai stealthinai gavai toki pat erora kaip ir as?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai viskas kaip ir ok su tuo relyzu, nors irgi i6 linkomanijos

negavai tokio eroro kaip tam paveiksliuke kur imeciau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Taip, stealthinant visiems erroras, nes oficialiai zaidimas isleidziamas tik rytoj. Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tokia pati problema su 2k11 ir medal of honor.Zaidziant 2k11 antra kelini visada ismeta erora tipo jog nesvarus arba subraizytas diskas.Ta pati problema ir su medal of honor.Zaidziant misija kai saudai is numusto alunsparnio su kulkosvaidziu tai tai lagina ir pastringa,kad reik console rr(mp veikia puikiai)

Redagavo Altec128

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nežinau, man buvo problemų su Red dead redemption pastrigdavo žaidimas, rašydavo dirty disc. O padėjo konsolės laikymas horizontaliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man buvo taip kai rasiau LA NOIR DVD 1, bet problema buvo tame kad tuo metu kai irasinejo pernesiau notebooka is vienos vietos i kita. irasiau per nauja DVD ir viskas buvo ok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vieninteles relyzo klaidos 2 ir 3 esancios video particijose kuriom yra fix'as nepraeina jie norm per abgx, beto errorus visiem meto nes ner isleistas geimas, ant jtago neturejau problemu nerasiau i diska. kiti nesiskundzia, db idetas i lm'a 3 disku torrentas ta pabandykit. jei leidzia lost tai lazeris nusedes jei meto dirty disc nors diskas kokybiskas ir gerai irasytas, pot tweaka daryt siulau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vieninteles relyzo klaidos 2 ir 3 esancios video particijose kuriom yra fix'as nepraeina jie norm per abgx, beto errorus visiem meto nes ner isleistas geimas, ant jtago neturejau problemu nerasiau i diska. kiti nesiskundzia, db idetas i lm'a 3 disku torrentas ta pabandykit. jei leidzia lost tai lazeris nusedes jei meto dirty disc nors diskas kokybiskas ir gerai irasytas, pot tweaka daryt siulau.

kas tas pot tweaka? siaip pas mane slimas, tai nemanau kad per men laiko galejau lazeri sudrozti su irasytais zaidimas, dar kai as tikrai nelabai daug losiou... (vidutiniskai i diena max valanda)...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau abgx360 normaliai sutvarko L.A Noire visus diskus (1,2,3). Ir galit drasiai rašytis jau nebeturėtu sugadinti diskų kai įrašynėsit.

Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.