Eiviokas

Xbox ir live (pagalba)

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki taigi nusibodo man tikrai zaisti tik SP bijant gauti bana isinorejau palosti su kitais zmonemis ir ismeginti visus xbox teikiamus malonumus.

Taigi ka as turiu ir ko man reikia?

Turiu Interneto kabeli ir xbox 360 problema tokia kad mano intiko tiekejas nustates interneta tik butent prie pc tinklo plokstes ir jungiant kabeli i xbox internetas automatiskai ishsijungia,tai gi jie pamate kad pas mane nera neto man skambina kas atsitiko arba prijungineja mane vel prie mano plokstes jai kabelis yra ikistas i pc viskas tvarkoi netas atsitato,jai xbox niekaip neleis jungti neto.... taigi sakykite ko man reikia? modemo ar dar ko? reikia to xbox 360 kur kisas wirreles?

Kitas klausimas del zaidimu.. Kiek zinau tj juos reikia Slepti ar kaip kad m$ ju nematytu kad jie piratiniai ar kaip noreciau detalios instrukcijos ar nukreipimo kaip tai padaryti

pas mane naujausia xbox 360 fm

Kokios live gold kainos?

Xboxas nebuvo nei kart jungtas i live

Taigi sakykit ko dar nepaminejau ir dar ka tureciau zinoti ar patartumete

Aciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1) Tavo interneto tiekėjas, kaip ir mano yra debiliškas, ir pririšą abonentą prie MAC adreso (kas yra mac adresas, skaityk wiki).

Išeitis paprasta kaip ir pas mane: paprastas routeris, dabartinės kainos apie 50 litų. Nupirksi routą, prijungsi prie pagrindinio interneto, paskambinsi savo tiekėjui ir pasakysi kad namie yra naują įrangą, pakeiskite MAC'ą ir kad šitą įranga bus pagrindinė

2) Koki routą rinktis, čia jau tavo reikalas. Mano pasiūlymas - Routas su 4 LAN išėjimais + wi-fi. Aš nesiūlyčiau jungti xbox'ą ne per wi-fi. Kodėl? Visa lagą pamatysi kai kažkas paraleliškai siųs torrentus ir išviso per wi-fi tu niekad nepasieksi stabilaus greičio kaip per laidą.

3) Dėl žaidimų, tau reikia programos ABGX (rasi ja google) ir pagal šitą pamokėlę prasuki žaidimą http://www.ixtreme.net/360-backups/abgx-tutorial-t5056.html

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1) Tavo interneto tiekėjas, kaip ir mano yra debiliškas, ir pririšą abonentą prie MAC adreso (kas yra mac adresas, skaityk wiki).

Išeitis paprasta kaip ir pas mane: paprastas routeris, dabartinės kainos apie 50 litų. Nupirksi routą, prijungsi prie pagrindinio interneto, paskambinsi savo tiekėjui ir pasakysi kad namie yra naują įrangą, pakeiskite MAC'ą ir kad šitą įranga bus pagrindinė

2) Koki routą rinktis, čia jau tavo reikalas. Mano pasiūlymas - Routas su 4 LAN išėjimais + wi-fi. Aš nesiūlyčiau jungti xbox'ą ne per wi-fi. Kodėl? Visa lagą pamatysi kai kažkas paraleliškai siųs torrentus ir išviso per wi-fi tu niekad nepasieksi stabilaus greičio kaip per laidą.

3) Dėl žaidimų, tau reikia programos ABGX (rasi ja google) ir pagal šitą pamokėlę prasuki žaidimą http://www.ixtreme.net/360-backups/abgx-tutorial-t5056.html

Na del to "debiliškumo" dar pasiginčyčiau. Kas liečia MAC adreso, maršrutizatorius yra nebūtinai reikalingas, kadangi pats xbox turi galimybe įvesti alternatyvų MAC, na žinoma nebent žmogus nori vienu metu naudotis internetu tiek xbox'e tiek savo asmeniniame kompiuteryje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pas mane irgi toks debiliškas tiekėjas,bet nereikia niekur skambint,galima per routerio nustatymus poros mygtukų paspaudimu klonuoti mac adresa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.