JAV010

turiu didelia beda !

Rekomenduojami pranešimai

sweiki gal galit kas nors pasakyti kas daros mano ps 2 as jungiu zaidima tai jis neisijungia ismeta ta lentele kur browser ir system config ir jai dauk kartu jungti bandau isijungia geimas veikia kuo puikiausiai isjungiu ps ijungiu vel ir vel veikia jai tas pats geimas o jai kitas is kart vel mata ta lentele ??? ka daryt ??? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gerai noriu paklausti kaip man ten pajudint ta lazeriuka ??? ir ar rimtai gali buti kad del lazeriuku nesuka disko ???nes man jai ijungiu ps2 tai tada neikia zaidimas ir ismeta ta lentele kur browser ir local seting ar pan ... nu jai disko neidedi ta kur ismeta tai va kai spaudziu reset ijungiu ir isjungiu su miktuku man vistiek neisijungia ir nesuka disko bet jai ilgai jungineju tai tada isijungia 1 kart ir veikia viskas nei stringa nei ka viskas ok bet jai isjungiu vel tas pats kas cia galetu buti ar lazeriukas ar pats tas kur diska s*** ??? ir cia taip ant visu geimu ir ant orginaliu ir dar gal kas is adminu gali ideti sita tema ten kur jai priklauso nes as ne cia sukuriau tema labai atsiprasau

Redagavo JAV010

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

diskas pas mane visia naujas nuliuvas :D gi katik geima irasiau bet ir kiti neveikia taip ir orginalai reik labai ligai junginet kol isijungia atrodo kartais kad disko nesuka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

diskas pas mane visia naujas nuliuvas :D gi katik geima irasiau bet ir kiti neveikia taip ir orginalai reik labai ligai junginet kol isijungia atrodo kartais kad disko nesuka

man lygiai tas pats

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal nelabai padėsiu, bet man toks dalykas buvo su Playstation (paprastu) , tai ir judinau lazerį, ir vėliau jau pats jį valiau...ir nieko, paskui nunešėm pas meistrą, ir sakė , kad reik keisti lazerį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas aisq - lazeris eina prastyn, ir nemanau kad judinimas bepades ka. tiesiog eina i pabaiga ta tixliai zinau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tokiu atveju jei persirasysi i kita cd tj nelabai padet geriauses variantas nesti pas meistrus. ( o beda kaip ir dauguma sako tikriausiai bus su lazeriu arba diskasukiu)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkas ziuriu pradeda veikti kolkas jau kelias dienas viskas normaliai :D rasau tdk diskus as :D verbatim neturiu nei vieno :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.