Kenis

Flešinimas.

Rekomenduojami pranešimai

Xbox'ą flašhinti ar ne ? Kaip patartumėte. Xboxo pokolkas neturiu gausiu mokslų metų pabaigoje tai norėčiau gauti patarimų :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Xbox'ą flašhinti ar ne ? Kaip patartumėte. Xboxo pokolkas neturiu gausiu mokslų metų pabaigoje tai norėčiau gauti patarimų :)

manau kad flashinti, nebent turi pinigu pirktis originalius ir zaisti... jei gali sau leisti tada neflashink

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau kad flashinti, nebent turi pinigu pirktis originalius ir zaisti... jei gali sau leisti tada neflashink

Na suprantu, bet vienas žmogus man rašė kad jis nusiflešino ir gailisi... Nes poto bijai bana gauti ir t.t. Aš ir manau kad flašinsiu kadangi tiek aš ir online lošiu..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi buwo klausimas kai nusipirkau slima.Is pradziu sakiau kad jokiu budu neflesinsiu.Bet po to pasikeite nuomone ir vakar nusilauziau :) nes neturiu tiek pinigu kad org pirkt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na suprantu, bet vienas žmogus man rašė kad jis nusiflešino ir gailisi... Nes poto bijai bana gauti ir t.t. Aš ir manau kad flašinsiu kadangi tiek aš ir online lošiu..

nera cia ko bijoti... as ir galvojau kad nusiflashinsiu gausiu bana... todel net prie interneto nejungiau konsoles... bet... dabar ir pajunges ir online pasiziuriu kokios naujienos ir pan, zinoma nera 100 prc garantijos kad negausi bano, bet... jei ir gausi juk tik prie interneto negalesi pasijungti, o konsole tai veiks... ir siaip iseina koks zaidimas, pamatai torentose ir kila noras isbandyti, 4 lt uz dvd dl ir tu ji jau turi o jei neflashinta, tai ka, lauki kol galesi sau ismesti i ora 150 lt kaip minimum, nes nauji geri zaidimai ir po 200 lt ir daugiau eina... o koki tu nori pirkti, slima ar phata? nes kaip turetum zinoti kad tik maza dalis slimu nusilauzia ir jei pirksi visiskai nauja atkreipk demesi pagaminimo data, turi buti pagamintas iki 2010 08 01 kad nusilauztum, taip busi garantuotas kad nusilaus o veliau pagaminti tai kaip kurie...

Redagavo Sharasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nera cia ko bijoti... as ir galvojau kad nusiflashinsiu gausiu bana... todel net prie interneto nejungiau konsoles... bet... dabar ir pajunges ir online pasiziuriu kokios naujienos ir pan, zinoma nera 100 prc garantijos kad negausi bano, bet... jei ir gausi juk tik prie interneto negalesi pasijungti, o konsole tai veiks... ir siaip iseina koks zaidimas, pamatai torentose ir kila noras isbandyti, 4 lt uz dvd dl ir tu ji jau turi o jei neflashinta, tai ka, lauki kol galesi sau ismesti i ora 150 lt kaip minimum, nes nauji geri zaidimai ir po 200 lt ir daugiau eina... o koki tu nori pirkti, slima ar phata? nes kaip turetum zinoti kad tik maza dalis slimu nusilauzia ir jei pirksi visiskai nauja atkreipk demesi pagaminimo data, turi buti pagamintas iki 2010 08 01 kad nusilauztum, taip busi garantuotas kad nusilaus o veliau pagaminti tai kaip kurie...

Tai aš tą suprantu, bet ką padarysi nes nesinori investuoti pinigų į nieką galima sakyti pirksi tuos žaidimus ir poto paskaičiavus tai išeina daug daugiau už visą konsolę (jeigu daug žaidimų)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai aš tą suprantu, bet ką padarysi nes nesinori investuoti pinigų į nieką galima sakyti pirksi tuos žaidimus ir poto paskaičiavus tai išeina daug daugiau už visą konsolę (jeigu daug žaidimų)

taip taip, 3 ar 4 originalus zaidimai ziurek ir dar viena konsole butum isigyjes, aisku visada gali pirkti senesnius zaidimus kokiu dvieju metu ar senesniu tai ju yra ir po 40lt bet vistiek, bet tada kam ta konsole jei tik tokius zaisti, zinoma yra visada tuos zaidimus mainyti arba parduoti, bet parduosi kaip minimum puse kainos nei pirkai (nors paprastai 3 kartus pigiau parsiduoda naudoti) flashinimas yra vienintele iseitis Lietuvoj norint megautis naujais zaidimais :whistling:

Redagavo Sharasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano nuomone - flashink. pats jau su flashintu x360 sedu metus be bano. tiesiog nebuk durnas ir sulauk kol ABGX360 patikrins zaidima, tik tada rasyk i dvd laikmena ir galesi sedet livei kaip as :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku flashink,as pats jau 2metus su flashintu ir dar jokio bano nera.nors losiu geimus kurie dar nebuna iseja,okai kuriuos losiu ir kur nebuvo pro abgx praleisti.gausiu bana,tai gausiu,nebereikes live tada :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Flešinimas 99% lietuvių kaip oras :whistling: aišku,kad flašink...Jeigu surasi gerų žaidimų,kurie žiauriai patiks galėsi įsigyti ir originalią kopiją,nebūtinai iškart,kad ir po metų ir dar kart pereiti tą žaidimą kitu lygiu,tai vis tiek tau teiks kaifą...įsivaizduok nusiperki orgą žaidimą už 100lt ar daugiau ir pažaidęs pusvalandį supranti,kad jis tau nepatinka....nelabai viliojanti perspektyva ar ne? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.