elijus

iso ir cso

Rekomenduojami pranešimai

Pas mane 3.71 M33-2 kaip neveikia taip neveikia .cso failai ;) man įrašinėjo su pandora.

Gerai man jau nusibodo su tais .cso xD perrasiau frimware vistiek kaip nieko taip nieko. Ką tiksliai reikia padaryti kad jie veikų? Man net su iR Shell neveikia :/

Ne į temą

gal galit kas padet?
Redagavo boy pk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane 3.71 M33-2 kaip neveikia taip neveikia .cso failai ;) man įrašinėjo su pandora.

Gerai man jau nusibodo su tais .cso xD perrasiau frimware vistiek kaip nieko taip nieko. Ką tiksliai reikia padaryti kad jie veikų? Man net su iR Shell neveikia :/

Ne į temą

gal galit kas padet?
Tikrai cso faila meti i ISO papke memory sticke? Ar tikrai meti ne kataloge esanti .cso faila i ISO kataloga? Ar tikrai tas CSO failas butent tas kuri nori isimesti, veikia kitiems?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buna kad lievas bunas tas atsiustas cso failas,cia ne del psp kaltes visai,o blogas pats failas,o ir shell ir taip ne viska paleidzia,ypac cso sunkiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš esu turėjas daug .cso pabandymui. Dabar bandžiau GTA:VCS iš PM.net tracker'io

pabandykit, gal ir kitiems neis :/ o metu as G:/ISO

EDIT:

Ne į temą

Gal dar kas galėtų paaiškinti kaip taisiklingai compressinti .ISO, nes kažas negerai, 1,1GB kompresinu gaunas 15Mb ;)
Redagavo boy pk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tais cso nesamone kazkokia ir man, pas mane 3.71 m33 ir š****, kiek cso meciau i X:/ISO folderi nieko, net nematau tu geimu memory carde per psp, totali nesamone kazokia, ir nezinau ka daryti.....argggg kad neitu vienas geimas tai dar dar, bet kiek as iso atsisiuntes turiu visi veikia is pirmo sykio, o cso gal kokius 7 jau meginau, nieko..............

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

čia tu nesamonė <_< o šeip isirašyk 4updata <_< ;)beje pakonfigink settingus recovery mode'eyje <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man su .cso viskas normaliai bet va su kitais spaustais formatais tai beda neskaito nei .dax nei .jso

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

čia tu nesamonė :D o šeip isirašyk 4updata ;) ;)beje pakonfigink settingus recovery mode'eyje :)

isirasiau ir nieko, keiciau tuos driveriu setingsus irgi nieko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.