Rekomenduojami pranešimai

---

..bent jau sitas gameplay tai atrodo nuobodziai ziauriai kazko

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Underground'o tiuningai mane sudomino, bet tai tikriausiai bis 2 tiuning' uotos naujos mašinikės ir viskas, o daugiau jokių modų jom negalėsi padaryt, jie turbūt juokauja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mmm developer diary ten kur parodė free roamas, man atrodo gal pagaliau kažkiek susiprotėjo ir vis dėl to gausim kažka panašaus i Undergroundą jau ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

EA visa laika mokejo suintriguot graziais screenais ir video.o rezultatas buna didelis nusivylimas :D gal sy kart taip nebus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazko prisimine man NFS: Porsche 2000 beziurint i situs. cia sita gaus kartu su Collectors Edition kaip bonusa.

---

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neverta det vyrai vilciu i Nfs kuris buvo geras paskutinis tai Underground2. o seip man buvo geriausias High stakes va ten tai legendinis zaidimas kas turejo psone manau zino

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neverta det vyrai vilciu i Nfs kuris buvo geras paskutinis tai Underground2. o seip man buvo geriausias High stakes va ten tai legendinis zaidimas kas turejo psone manau zino

Eee, nepamirstam shift'o :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Eee, nepamirstam shift'o :notworthy:

Pritariu. Shift serija manau gelbės NFS. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pritariu. Shift serija manau gelbės NFS. :notworthy:

Ne į temą

na prie Shift serijos NFS tai tik vardas kuris kurejam duoda bapkes kurt geima. daugiau nieko neturi bendro su kitais NFS. tai cia ka kuria kiti teamai kitus NFS tai ir gaunas va tokie kaip sis Run po to.jau nepamenu kada losiau normalu NFS , o man shift tai atskira serija visai jau. nes taip ir yra. jau buvo kalbama kad Shift 2 netgi gal netures NFS vardo, bet matyt na negali pagal sutarti kurejai nieko keisti kol kas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai tada, kad siunčiuos shiftą. Visi čia jį giria. O dėl nfs tai manau dar undergraundas antras neblogas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man antras underground Fee. Man is nfs geriausia carbon naktis masinos tiuningai mentai man viskas carbeone lb patiko nu dar shift taipogi ydomu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma pusė klipo geresnė (na, beveik visas klipas, kol nerodo mašinų) :thumbsup4: Nors iš esmės klipas geriausias iki šiol išleistas NFS traileris :D

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.