Impaler

Pasiūlyk apklausą portale

Rekomenduojami pranešimai

Ka labiausiai megstate veikti?

1.Sedeti prie pc.

2.Naulaifinti su koncolem.

3.Man neaktolu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar esate žaidimų piratas?

1. Taip, siunčiuosi viską iš eilės, vien dėl to, jog tai galiu padaryti ir likti nenubaustas.

2. Taip, bet siunčiuosi tik tuos žaidimus, kuriuos tikrai yra sunku gauti kitais būdais, likusius žaidimus perku.

3. Taip, bet tai darau tik todėl, jog, mano galva, dabartinių konsolių žaidimų kainos yra išpūstos ir nevertos tų pinigų, kuriuos reikia mokėti.

4. Taip, bet tik todėl, jog neturiu pinigų, jei turėčiau, tikrai pirkčiau originalius žaidimus.

5. Ne, nes aš vertinų žaidimų kūrėjų darbą ir geriau žaisiu keliais žaidimais mažiau, bet kolekcijoje turėsiu originalų daiktą.

6. Ne, nes pažeidinėti įstatymus yra neteisėta, o aš esu sąžiningas pilietis.

7. Žaidimų nežaidžiu, todėl šis klausymas man yra neaktualus.

Tavo apklausa man pasirodė įdomi ir tikrai išsami, todėl ji pasirinkta kaip šios savaitės apklausa. Ačiū. :idea:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš kurios žaidimų kompanijos laukiate didžiausių naujienų šių metų E3 parodoje?

1. Tikiuosi labiausiai mane nustebins Sony kompanija. Nauji, išskirtiniai jos platformai AAA žaidimai, naujos Move galimybės bei pritaikymas, gal būt net PC bei PS3 platformų sujungimas multiplayer'io atžvilgiu - cross-platform?

2. Microsoft yra "tyli kiaulė, gilią šaknį knisanti". Ar išvysime šusnį Kinect skirtų hardcore žaidimų bei šio įrenginio galimybių išplėtimo, naujų Xbox360 IP, o gal net mobilios žaidimų konsolės?

3. Nintendo bus mano pasirinkimas, nes Wii 2 svajonių išsipildymas su HD vaizdu bei erdvinio garso palaikymu. Beabejo Online paslaugos naujai konsolei būtinos, kurios ir bus didžausia naujiena, o dar užmirštasis Vitality sensor...?

4. Manau prie didžiojo žaidimų rinkos trejeto jei ne prisidės, tai mėgins parodyti savo galimybes ketvirtas žaidėjas: įsibėgėjanti Valve kompanija bei jos kūrinys Steam, vis rimčiau ir rimčiau atrodantis bei PC žaidėjų širdis virpinantis fenomenas. Tikrai kažką yra paruošę?

Pasirinkta šis apklausa šiai savaitei :D Ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokios firmos konsolės jums "arčiausiai širdies"?

1.Microsoft

2.Sony

3.Nintendo

4.Visų firmų konsolės man patinka vienodai

Tikiuosi tokia apklausa dar nebuvo pasiūlyta

Redagavo igns

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paklauskit savęs: kas kompiuteriniame žaidime man yra svarbiausia?

1. Esu grafikos vergas, todėl kas neatrodo, kaip katik atspauzdintas, kvepiantis penkių šimtų litų banknotas, net NE-ŽIŪ-RIU.

2. Beabejo istorija. Juk be pasakojimo žaidimas būtų tik dailiai suklijuoti, judantys pikseliai, į kuriuos ilgai žiūrint akims infarktą tik įsivarysi, vaizdžiai kalbant...

3. Esu kraujo bei mirštančiųjų aimanų sonatų gerbėjas. Suvaryti kulką į katą, man tas pats, kas užsitepti sviesto ant duonos. Man svarbiausia, multiplayer rėžimas. Jei jo nebus - pass.

4. Šoku, nusileidžiu milimetro tikslumu. Pasuku galva, išvengiu smūgio per plauką, o taip... Preciziška žaidimo mechanika yra mano arkliukas ir niekas jos išnaudoti už mane geriau negali.

5. Kaip bebūtų keista, žaisdamas neišskiriu nė vieno žaidimo aspekto. Vertinu tuos žaidimus, kuriuose vyrauja tobulas balansas tarp visų aukščiau išvardintų punktų.

Redagavo Epikus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paklauskit savęs: kas kompiuteriniame žaidime man yra svarbiausia?

1. Esu grafikos vergas, todėl kas neatrodo, kaip katik atspauzdintas, kvepiantis penkių šimtų litų banknotas, net NE-ŽIŪ-RIU.

2. Beabejo istorija. Juk be pasakojimo žaidimas būtų tik dailiai suklijuoti, judantys pikseliai, į kuriuos ilgai žiūrint akims infarktą tik įsivarysi, vaizdžiai kalbant...

3. Esu kraujo bei mirštančiųjų aimanų sonatų gerbėjas. Suvaryti kulką į katą, man tas pats, kas užsitepti sviesto ant duonos. Man svarbiausia, multiplayer rėžimas. Jei jo nebus - pass.

4. Šoku, nusileidžiu milimetro tikslumu. Pasuku galva, išvengiu smūgio per plauką, o taip... Preciziška žaidimo mechanika yra mano arkliukas ir niekas jos išnaudoti už mane geriau negali.

5. Kaip bebūtų keista, žaisdamas neišskiriu nė vieno žaidimo aspekto. Vertinu tuos žaidimus, kuriuose vyrauja tobulas balansas tarp visų aukščiau išvardintų punktų.

Jau trečią kartą pasirenku tavo apklausas. Unikalios apklausos! :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiom dienom nemažai žaidimų suteikia galimybę savo veikėjo charakterį vystiti dviem keliais: gerojo samariečio, kuris atiduos savo sielą, kad tk išgelbėtų kačiuką bei kraujasiurbio niekšo, kuris parduos tą patį kačiuką mėsininkui, jei tik iš to išlups sau naudos. Taigi klausimas toks, kokį kelią jūs dažiausiai renkatės žaisdmi žaidimus?

1. Tėvai mane visą laiką auklėjo būti teisingu žmogumi, todėl, kaip ir gyvenime, taip ir žaidime, kad ir kokį blogą vaidinčiau, visuomet renkuosi teisingo piliečio kelią.

2. Žaidimų veikėjai yra mano an alter ego. Ko neišdrįsčiau padaryti realiame pasaulyje, virtualus pasaulis nuo to nėra apsaugotas. Bėk, nes sumušiu, apgausiu bei priversiu kalenti tavo dantis iš baimės ir skausmo. Nesvarbu ką reikės daryti, savo tikslą pasieksiu jėga. Žinoma viso to gal ir būtų galima atsisakyti, bet juk tada nebūtų taip smagu žaisti...

3. Nesu linkęs į kraštutinumus, nesu nei blogas, nei geras. Stengiuosi būti teisingas, tačiau jei reikia kartais pasielgti "griežtai", ilgai nedvejoju ir smarkiai nepergyvenu dėl paragoniškų taškų praradimo.

Redagavo Epikus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasiūlyčiau Epikus paskutinę apklausą taipat įdėti, nes tikrai unikali ir gera kaip visada. O mano apklausa štai tokia būtu:

Kiek kompiuteriniai/video žaidimai jums svarbūs gyvenime?

1. Svarbiausias dalykas gyvenime! Negaliu gyvent be jų, visas pasaulis sukasi apie tai, o visa kita antrarūšiai dalykai! Darbe/mokykloje ar kitur nenustoju galvot apie žaidimus ir tik laukiu kol grįšiu ir galėsiu pasinert į šį virtualų pasaulį!

2. Esu žaidimų fanatikas, mane tai valdo, nors suprantu, kad gyvenime ne vien tai, bet kartais leidžiu sau kažko nepadaryti ar neišmokti, o tiesiog smagiai praleisti laiką žaidžiant negalvojant apie pasėkmes.

3. Gyvenime neteikiu pirmenybės žaidimams, bet kai jau pradedu žaisti kokį nors patikusį žaidimą tai nebandyk manęs pertraukti ar sustabdyti, pamirštu ir draugus ir merginą.

4. Mėgstu pažaist, bet turiu saiką, tiesiog kai būna laisvo laiko pasimėgauju tuo sedėdamas prie pultelio ar klaviatūros.

5. Man tai paskutinėje vietoje! Nesuprantu tokių žmonių kurie prie jų praleižią pusę gyvenimo! Geriau renkuos pasivaikščiojimą ar tiesiog buvimą su draugais nei visiškai nenaudingą "akių varvinimą" prie kažkokio tai ekrano!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sekančiai savaitei paėmiau Saiko apklausą, o dar kitai bus Epikus apklausa. :D

Ačiū už idomias apklausas. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiom dienom nemažai žaidimų suteikia galimybę savo veikėjo charakterį vystiti dviem keliais: gerojo samariečio, kuris atiduos savo sielą, kad tk išgelbėtų kačiuką bei kraujasiurbio niekšo, kuris parduos tą patį kačiuką mėsininkui, jei tik iš to išlups sau naudos. Taigi klausimas toks, kokį kelią jūs dažiausiai renkatės žaisdmi žaidimus?

1. Tėvai mane visą laiką auklėjo būti teisingu žmogumi, todėl, kaip ir gyvenime, taip ir žaidime, kad ir kokį blogą vaidinčiau, visuomet renkuosi teisingo piliečio kelią.

2. Žaidimų veikėjai yra mano an alter ego. Ko neišdrįsčiau padaryti realiame pasaulyje, virtualus pasaulis nuo to nėra apsaugotas. Bėk, nes sumušiu, apgausiu bei priversiu kalenti tavo dantis iš baimės ir skausmo. Nesvarbu ką reikės daryti, savo tikslą pasieksiu jėga. Žinoma viso to gal ir būtų galima atsisakyti, bet juk tada nebūtų taip smagu žaisti...

3. Nesu linkęs į kraštutinumus, nesu nei blogas, nei geras. Stengiuosi būti teisingas, tačiau jei reikia kartais pasielgti "griežtai", ilgai nedvejoju ir smarkiai nepergyvenu dėl paragoniškų taškų praradimo.

Pasirinkta tavo apklausa vėl. :) Dėkui :D

Norėjau paprašyti, kad vėl pasiūlytumėte kokių apklausų, tiesa norėčiau šį kartą trumpesnę kokią apklausą, duokim Epikus pailsėti. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jus labiausiai sužavėjusi E3 konferencija.

1.Sony

2.MS

3.Nintendo

4.EA

5.Ubisoft

Tikiuosi nebuvo siaip labai paprasta :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įsivaizduokite, kad į jūsų duris pasibeldžia policininkai, ir kaltina jus piratavimu. Ką darote?

1. Prisipažįstu

2. Apkaltinu kaimyną

3. Užrakinu duris

4. Turbūt iš baimės pirstelėčiau... (čia galima ka nors kita sugalvot :D )

5. Apsimesčiau jog nesuprantu apie ką jie kalba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek kartų į savaitę aplankot playmanija.lt?

a) Vieną kartą į savaitę

:D Kas antrą dieną

c) Kiekvieną dieną

d) Kiekvieną dieną po kelis kartus

Redagavo Impaler
mes jau .lt siaip ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kuri kompanija pagamino tavo pirmaja zaidimu konsole?

1.Sony

2.Sega

3.Nintendo

4.Atari

5.Microsoft

6.NEC

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.