televizorius

Dashboard Update (2011m. pavasaris)

Rekomenduojami pranešimai

Idejus zaidima, kuris tures nauja update, ismes, kad reikia update, kitaip nepasileis zaidimas.

Viskas aisku, tai svarbu kad paklausia, maniau tiesiog automatiskai ji padaro ir fsio. Dekui uz info.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, jei isirasyciau Dirt 3 dabar ir isideciau i savo X'a ar nepareitu update'as kartu su juo? Pas mane Slimas, flashintas tik kaip atsirado FW, balandzio 9d. berods.

jei nejungsi online xbox tai visi kol kas nauji ir seni geimai eis ir ant senesnio dash . cia jei tu klausi apie dash update kuris vakar buvo vel naujas. visi jie darosi tik kai konsole online pajungta buna. aisku dar jei xbox naujintas butu labai senai ir idejus naujesni zaidima tai pats zaidimas is disko jau prasytu daryt update, bet padarius tai veliau viskas eitu toliau kaip ejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Truputi nesekiau naujienu, tai noriu paklaust ar po to vakarykščio update reikia vėl perflashinti konsolę?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Truputi nesekiau naujienu, tai noriu paklaust ar po to vakarykščio update reikia vėl perflashinti konsolę?

Nereike.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas galit kas nors numesti link'a kur galeciau atsisiusti naujausia xbox 360 dashboard update ir isikelus i flash'a atnaujint savo box'a ?

Mano xbox'as neflashintas, ar atsinaujinus (isirasius naujausius update'us) galesiu lengvai, gerai t.y. be problemu nusiflashinti i LT+ 1.9 ?

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas galit kas nors numesti link'a kur galeciau atsisiusti naujausia xbox 360 dashboard update ir isikelus i flash'a atnaujint savo box'a ?

Mano xbox'as neflashintas, ar atsinaujinus (isirasius naujausius update'us) galesiu lengvai, gerai t.y. be problemu nusiflashinti i LT+ 1.9 ?

Nu tai nunesk flashint jie tau atnaujins gi nerasys 1.9 ant tokios fw ant kokios neturetu jis but :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ojojoj....

1. Visi galimi atnaujinimo variantai yra čia http://support.xbox.com/en-us/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx. Tame pačiame puslapyje rasi ir atnaujinimo per USB procedūrą bei nuorodą į naujausią dasboard'ą (v13599). T.y.: http://www.xbox.com/system-update-usb)

2. Įsirašius naujausią dashboard atnaujinimą, tikrai galėsi flashinti be problemų savo DVD ROM'ą.

3. Bet juk pas Tave Hitachi, ar ne? Hitachi vėliausias FW yra LT+ 1,1, o ne 1,9. Retsykiais apsilankyk čia http://c4evaspeaks.com/, kad žinotum, koks naujausias FW yra Tavo DVD ROM'ui.

4. Praktiškai gali įsirašyti LT+ FW jau dabar (nes 13599 dashboard'as neperrašys DVD ROM FW atnaujinimo metu). Bet mano paranojiška prigimtis sako, kad geriausia pirma atsinaujink dashboard'ą, o tik po to DVD ROM FW.

Sėkmės!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Atsiprašau vėl už kvailą klausimą, bet atsakymo į jį neturiu :) Taigi , mano xbox 360 yra fleshintas du kartus kadaise , bet neturi naujausio flesho. Jeigu aš dabar , su tais senais fleshinimais įkišiu interneto laidą ir updeitinsiu konsolę , tai ji kaip ir taps nebefleshinta ir legali vėl ? Tada jeigu dėsiu tik originalius žaidimus , turėtų nebanint manęs , taip ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Atsiprašau vėl už kvailą klausimą, bet atsakymo į jį neturiu :) Taigi , mano xbox 360 yra fleshintas du kartus kadaise , bet neturi naujausio flesho. Jeigu aš dabar , su tais senais fleshinimais įkišiu interneto laidą ir updeitinsiu konsolę , tai ji kaip ir taps nebefleshinta ir legali vėl ? Tada jeigu dėsiu tik originalius žaidimus , turėtų nebanint manęs , taip ? :)

Nezinai kokia pas tave fw? Jei senesne negu LT, tada geriau nejunk, o pirma persifashink i OFW, tada kai prijungsi prie LIVE, updatas perflashins dvd rom'a i OFW. O tu nori dabar tik originalus zaisti? Xbox'as buvo jungtas i LIVE anksciau? Gal buvo zaisti zaidimai pries isleidima arba nesutvarkyti su abgx? Pirma atsakyk i situs klausimus, jei nieko nedaryta, net i LIVE nejungta, tada tikrai ban'o negausi, bet pries jungdamas i LIVE butinai perflashink i OFW. Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu ir as klausima, ar naujausias Dashboard galejo uzbrickint liteon orginalu dvd su OFW, kuris nebuvo flashintas?

Redagavo PunT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu ir as klausima, ar naujausias Dashboard galejo uzbrickint liteon orginalu dvd su OFW, kuris nebuvo flashintas?

FAT ? Nemanau. Slim ? Jei 9504 yra sansu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinai kokia pas tave fw? Jei senesne negu LT, tada geriau nejunk, o pirma persifashink i OFW, tada kai prijungsi prie LIVE, updatas perflashins dvd rom'a i OFW. O tu nori dabar tik originalus zaisti? Xbox'as buvo jungtas i LIVE anksciau? Gal buvo zaisti zaidimai pries isleidima arba nesutvarkyti su abgx? Pirma atsakyk i situs klausimus, jei nieko nedaryta, net i LIVE nejungta, tada tikrai ban'o negausi, bet pries jungdamas i LIVE butinai perflashink i OFW.

Į live buvo jungtasi. Žaidžiau gal kažką ir prieš išleidimą , bet į live nesijungiau tuo metu. Live žaidžiau tik kelis žaidimus kurie jau tikrai buvo išleisti. Bano aišku nesu gavęs..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusprendžiau updatint savo fat boxą su 1.5ix į naujausią fw ir rezultatas labai blogas :kede: FW buvo perflashintas ir dabar turiu nenulaužtą boxą Nuotrauka

Ne į temą

Taigi iškart prie reikalo, pas manęs yra senas 2008 metų Elite, su pirmuoju lite on dvd rom'u, ar dabar, kad jį galėčiau nuflašinti reikalingas probe 3 kit'as ar ne?
Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusprendžiau updatint savo fat boxą su 1.5ix į naujausią fw ir rezultatas labai blogas :kede: FW buvo perflashintas ir dabar turiu nenulaužtą boxą Nuotrauka

Ne į temą

Taigi iškart prie reikalo, pas manęs yra senas 2008 metų Elite, su pirmuoju lite on dvd rom'u, ar dabar, kad jį galėčiau nuflašinti reikalingas probe 3 kit'as ar ne?

Ne į temą

Po to update visi lite-onai flashinasi taip pat.

Istraukt rakta reike probe 3.

Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po to update visi lite-onai flashinasi taip pat.

Istraukt rakta reike probe 3.

Ne į temą

Buvau matęs video kur visiškai naują xbox jasper iš dežės ištraukė ir be jokių probe 3 nulaužė, tiesiog prijungė, padarė half open tray ir fsio, dvd drive nuflashintas.
Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.