Nourishing

Toxic Chip

Rekomenduojami pranešimai

Kaip jums toxic Chip sendien suzinojau kad pas mane stovi toxic chip spaudes kvadrata ir x pokolkas visi giemai pasileido gerai irasyti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o tikrai neklysti :P nes kiek as zinau tai yra tik toxic biosai dms4 pas mane irgi tokie irasyti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tikrai neklysti :) nes kiek as zinau tai yra tik toxic biosai dms4 pas mane irgi tokie irasyti

Gali but kai daug cia nesutapimu giduose pvz pas mane uLaunchELF spaudus trikampi ateina o toturial kitaip... cipui patikrinimas spaudi ir isoka ulaunchelf meniu.... tai tikslesni galit pasakyt ka spaust nes nlb turbut nuo chipo skriasi tas paspaudimas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

trikampi spaudi krauna programas ir memriko ,kvadrata imeta i cipo nustatimus ir virsui rodo dideli toxic pavadinima ir apacioi konsoles modeli ir harakteristika ir tarp hardvare turi buti DMS parasyta (pagal mane),selectas padari fast boot nerodo tu uzrasu pirmutiniu,o L1 kai laikai atsijungia cipas ismeta lentelia kad DMS atjunktas perkraukite konsole,man rodos turetu viskas buti taip :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

trikampi spaudi krauna programas ir memriko ,kvadrata imeta i cipo nustatimus ir virsui rodo dideli toxic pavadinima ir apacioi konsoles modeli ir harakteristika ir tarp hardvare turi buti DMS parasyta (pagal mane),selectas padari fast boot nerodo tu uzrasu pirmutiniu,o L1 kai laikai atsijungia cipas ismeta lentelia kad DMS atjunktas perkraukite konsole,man rodos turetu viskas buti taip :D

O įsijungia atgal jis pats? Nesuprantu...

Turiu problem`, kad kažką pakeitus nustatymuose spaudi start ir turi užseivin, bet taip ir lauki ir nieko nevyksta, rašo working, saving, please wait ar pan. ir gali laukt, kad ir valandą, taip ir stovi tas užrašas. Tai čia čipas jau blogas ar kame šaknys gali būt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi identiska problema, jau pats galvojau kurti panasia tema. Irgi paspaudus kvadrata ieinama i nustatymus, o ten Toxic Bios uzrasas ir raso, kad norint issaugoti nustatymus reikia spausti START, taciau tuomet tarsi pakimba ir niekas neissisaugo, nes galiausiai prireiki resetinti konsole, nuresetinus lieka seni nustatymai ir atrodo viskas veikia normaliai. Kadangi pirkdamas neklausiau koks konkretus cipo modelis idetas, tai galvojau gal kazkoks klonas uzsidejo Toxic logotipa (nors mygtukai bootinimo metu atrodo veikia kaip ir priklauso ToxicBios), taciau kilo mintis, kad gal cia versija sudeta per sena, nes atrodo kazkur skaiciau, kad tik nuo 1.4 versijos palaiko v14 konsoles ir apskritai DMS4 SE Lite chipa, o apacioje pateikia tokia informacija:

PS2 version: EUR 0220 20/02/2005

DMS4 Hardware Version: 1.0 SE Lite

ToxicBIOS Flash version: FF.7F

ToxicBIOS Config Version: 1.2

Chipas atrodo turetu buti tvarkoj - DMS4 SE Lite, Nebent kazkas butu nuklonuota ir fake. Taciau nelabai dabar suprantu i kuri versijos numeri ziureti, jei i Config, tai gal ir per sena versija, Flash versija isviso sesioliktainiu kodu uzrasyta (iseitu 255.127) tai isvis nebeaisku.

Siaip viskas veikia normaliai, tik beda ta, kad DVD+R DL palaikymas yra disablintas, o kadangi neissaugo nustatymu, neina jo enablinti. Taip pat gali prireikti forcinti PAL rezima, taciau to neiseina padaryti, nes neissisaugo nustatymai. Gal dar kas susidure su sia problema ir zino kaip ja isspresti? Kazkaip nenoreciau eksperimentuoti su chipo flashinimu, kol nera viskas aisku.

Redagavo DStalker

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai logiskai PAL/PAL 60 yra regionizmai visi tie. Nors PAL yra ir originaliai 50 hz regionas, bet kazkai buna ir PAL 60 hz. krc nezinau as kas tau neaisq, gi kaip ant delno - regionai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai logiskai PAL/PAL 60 yra regionizmai visi tie. Nors PAL yra ir originaliai 50 hz regionas, bet kazkai buna ir PAL 60 hz. krc nezinau as kas tau neaisq, gi kaip ant delno - regionai.

Nu tai gerai, bet ką jie duoda? Jei nustatysi kitą regioną, tai kas iš to? :D Suprantu, kad ant nečipuotų jie yra, o čipotiem ką jie duoda, jei pakeiti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu realiai nieko, bet ka as zn, kazkodel yra. bet argi didelis skirtumas yra ar nera, swarbu viskas tvarkoje. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kaip as suprantu jie turi priversti konsole paduoti PAL signala, kai dabar tie nustatymai isjungti, tai jei zaidimas NTSC tai ir paduoda NTSC signala, jei PAL tai paduoda PAL. Jei telikas nesupranta NTSC tai turetu tuos zaidimus nespalvotai rodyti. Kadangi pas mane seivinimas neveikia, negaliu pabandyt ir pakeist tu regionu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai kaip pats tas toxic cipas nes pas mane ir :D ir ka reikia paspausti kad atsirastu jo nustatimai nes as kaska maigiau ir ziuriu ismete toki nespalvota vaizda ir ten virsuii kaip kaskas minejo buvo parasyta toxic su kaukole :D Ir suzinojau kad tai ne cipas o tai tik OS kuri buna DMS cipuose .... Jai kanors negerai pasakiau nepykit ir pataisykit .

Redagavo puffy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jo, paspaudus kvadrata, kai ijungi konsole ir pasirodo tas nustatymu langas. O tau iseina ka nors ten pakeitus issaugoti tuos nustatymus? Tam reikia paspausti "start".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jo, paspaudus kvadrata, kai ijungi konsole ir pasirodo tas nustatymu langas. O tau iseina ka nors ten pakeitus issaugoti tuos nustatymus? Tam reikia paspausti "start".

pas mane irgi tas pats, neina issaugot :D spaudi start ir lauki valandas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aj neišsisaugo ir nereikia :D Nematau reikalo ten kažką keist. Vistiek PS2 pusmečiaui pirktas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.