zille

padekit, dar to nebuwo

Rekomenduojami pranešimai

sveiki. vienu zodziu atsirado pas mane bedele, nezinau kame reples pirma karta aplamai kreipiuosi i foruma pagalbos nes visad susitvarkydavau su pc pats:)

einam prie esmes, paleidus koki naujesni zaidima prasideda zostki lagai. tarkim dirt2 nebeimanoma iswis zaist, waikstai po meniu wezlio greiciu plius kazkoks keistas garsas ausinese. tas pats garsas retkarciais atsiranda full-screen klipuopse youtubej ar pan, kai ne full-screen wiskas buna ok. modern warfare 2 tas garsas atsiranda judinant pele, tada ryskiai sumazeja fps, kai peles nejudini wiskas lyg ir normaliai. senesni zaidimai eina be priekaistu:) driveriai naujausi, vaizdo plokste nekaista ventiliatoriai visi sukasi. isnarsiau jau wisa google, uzsienio forumus.. negaliu surast priezasties:) tikiuosi jusu pagalbos, laukiu patarimu.

Procesorius: Intel Core-Duo E5200 2.5ghz

Pagrindinė plokštė: ASRock G31M-S

Atmintis: 2048mb

Kietasis diskas: 500gb

Vaizdo plokštė: GeForce 8600GT

Garso plokštė: Realtek HD

Monitorius: Samsung SyncMaster 740n

Pelė: Razer DeathAdder

Operacinė sistema: Windows 7 Ultimate

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pabandyk pratestuot ramus. su aida 64 pasileisk stress testa. patikrink temperatura procesoriaus prie apkrovu.

visko gali buti kad kalta video plokste ar ramai ar brokuota MB

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cirskia renderinant, vaizdo plokste, man ant stress testo didziulem apkrovom tai tik prasideda, bandyk geriausiu atveju wipint driverius ir perrasyt, isvalyt vaizdaskei dulkes, nuvalyt kontaktus blogiausiu atveju pasiskolint is draugo ir patikrint ar kartojas nsmns jei taip eisim prie kitu punktu jei ne keisim vaizdaske :}

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pabandyk pratestuot ramus. su aida 64 pasileisk stress testa. patikrink temperatura procesoriaus prie apkrovu.

visko gali buti kad kalta video plokste ar ramai ar brokuota MB

gpu iki 79 laipsniu uzkyla. cia norm?

cirskia renderinant, vaizdo plokste, man ant stress testo didziulem apkrovom tai tik prasideda, bandyk geriausiu atveju wipint driverius ir perrasyt, isvalyt vaizdaskei dulkes, nuvalyt kontaktus blogiausiu atveju pasiskolint is draugo ir patikrint ar kartojas nsmns jei taip eisim prie kitu punktu jei ne keisim vaizdaske :}

ok dabar biski uzsiemes, popiet pameginsiu ir pranesiu kaip kas:)

na ka, issisukau waizduske wisa isardziau nuwaliau kiekwiena dulkele dabar kompas weikia kaip bitute:) keistas garsas praejo, zaidimai weikia stabiliai:) aciu tau red-cat

Redagavo zille

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ner uz ka pliusiuka paspausk po mano postu ir uzteks. nenormalu kad uzkaista, overheatas, stress testa darant irgi uzkaista ir prasideda tokie man, temp maza nebuna problemu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gpu iki 79 laipsniu uzkyla. cia norm?

Mano 4850 pastoviai laikosi ties 80-82 laipsniu temperatura, nesvarbu idle ar ne. Taip jau yra daugiau nei pustreciu metu nuo pat pirkimos dienos, kolkas jokiu problemu nebuvo, tai turbut normalu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano 4850 pastoviai laikosi ties 80-82 laipsniu temperatura, nesvarbu idle ar ne. Taip jau yra daugiau nei pustreciu metu nuo pat pirkimos dienos, kolkas jokiu problemu nebuvo, tai turbut normalu.

kalba eina apie gf ne apie radeona, ten tai laikos tos tem visad :}

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki. vienu zodziu atsirado pas mane bedele, nezinau kame reples pirma karta aplamai kreipiuosi i foruma pagalbos nes visad susitvarkydavau su pc pats:)

einam prie esmes, paleidus koki naujesni zaidima prasideda zostki lagai. tarkim dirt2 nebeimanoma iswis zaist, waikstai po meniu wezlio greiciu plius kazkoks keistas garsas ausinese. tas pats garsas retkarciais atsiranda full-screen klipuopse youtubej ar pan, kai ne full-screen wiskas buna ok. modern warfare 2 tas garsas atsiranda judinant pele, tada ryskiai sumazeja fps, kai peles nejudini wiskas lyg ir normaliai. senesni zaidimai eina be priekaistu:) driveriai naujausi, vaizdo plokste nekaista ventiliatoriai visi sukasi. isnarsiau jau wisa google, uzsienio forumus.. negaliu surast priezasties:) tikiuosi jusu pagalbos, laukiu patarimu.

Procesorius: Intel Core-Duo E5200 2.5ghz

Pagrindinė plokštė: ASRock G31M-S

Atmintis: 2048mb

Kietasis diskas: 500gb

Vaizdo plokštė: GeForce 8600GT

Garso plokštė: Realtek HD

Monitorius: Samsung SyncMaster 740n

Pelė: Razer DeathAdder

Operacinė sistema: Windows 7 Ultimate

Kodėl rašant klaviatūra naudojate tiek W lietuvių kalboj. Kaip kažkas rašė - tai ramukai nei prie ko. Daugiausiai kaltės versčiau tavo ASrockui. Tas garsas - jau ne kartą susidūriau su integruotom garso plokštėm. Sunku ką patarti... Įdomus dalykėlis, kaip visada ASrocke jau begalė BIOS atnaujinimų tavo mamytei :) tai gali pažiūrėti čia http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=G31M-S&o=BIOS . Pamėgink gal atnaujinti. Dar gali būti kaltas Maitinimo blokas. Taip pat neviena 8600GT jau iki šios dienos yra užlinkus (Nvidia bėda).

Aišku niekuo nepadėjau. Bet jei turi galimybę, išmėgink viską paeiliui: 1. atnaujint BIOS. 2. Pasikeisti (pasiskolink iš draugo) PSU. 3. Pasikeisti (pasiskolink iš draugo) VGA. Arba viską gali pirkti.

Pabaigai: koks tikslas buvo pirkti ASrock? Sutaupei 10-20LT?

Redagavo siaubas01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.