IGNOLTA

Filmu rekomendacijos

Rekomenduojami pranešimai

Klause filmu pavadinimu susijusiu su kalejimu. As ir nurodziau pavadinima. O ko tu cia prikibai tai nezinau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Parekomenduokit kokių filmų komedijų/veiksmo. Geriau komedijų būtų, bet tiks ir veiksmūškės. ;)

Lauksiu........ ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parekomenduokit kokių filmų komedijų/veiksmo. Geriau komedijų būtų, bet tiks ir veiksmūškės. :thumbsup4:

Lauksiu........ :grt:

Jo, ir man to pacio reikia, tik ka nors is naujesniu noretusi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėčiau filmą pažiūrėt apie kokia apokalipsę,kad pvz:atsikelia koks veikėjas po nakties miego ir dingsta visi žmones ar kažkas panašaus kaip I am legend,walking dead.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali pabandyt Dead Set, serialas apie tai kai vyksta realybes sou ir prasideda zombiu apokalypse.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasiūlykit kokių gerų siaubo, mistinių filmų, nes kadangi esu siaubo filmų maniakas, tad daug filmų matęs, tačiau gal kokį neblogą praleidau :cenzura:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasiūlykit kokių gerų siaubo, mistinių filmų, nes kadangi esu siaubo filmų maniakas, tad daug filmų matęs, tačiau gal kokį neblogą praleidau :cenzura:

Gali bandyt The Tunnel jei nemates, nemokamas filmas, ziurint nakti visada palaike itampa, mano nuomone tikrai neblogas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Papostinau ant sienos, bet dar ir čia atsakysiu :dwn:

Man visai patiko The Strangers, labai psichologiškai veikia filmas Funny Games U.S. - tobulas, jau nešneku apie Paranormal Activity, visai nieko Silent Hill ekranizacija, taip pat bijojau po namus tamsoje vaikščioti ir po filmo The Exorcism of Emily Rose. Va šitie labiausiai įstrigę :)

EDIT: Beje, atrodo, kad radau gerą siaubeką, tačiau dar nerandu jo niekur parsisiųsti:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=g8FBRATbJoA

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aga, tikrai visai nieko atrodo, kažkas panašaus į REC, ar Paranormal :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasiūlykit kokių gerų siaubo, mistinių filmų, nes kadangi esu siaubo filmų maniakas, tad daug filmų matęs, tačiau gal kokį neblogą praleidau :thumbsup4:

1408 ir identiny, turbūt geriausi matyti per paskutinius metus. Galbūt ir dėl to kad Cusacko vaidyba labai patiko. Nors siaubo ir nėra labai daug, bet bent jau bandyta jį kitaip parodyti. Nei tie rec nei paranormalai man nelimpa, jau nekalbu apie tokius kaip wrong turn (nors identity iš pirmo žvilgsnio ir gali pasirodyti panašus).

Dar gali bandyti skeleton key, nėra kažkas įspūdingo, bet žiūrėti galima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1408 ir identiny, turbūt geriausi matyti per paskutinius metus. Galbūt ir dėl to kad Cusacko vaidyba labai patiko. Nors siaubo ir nėra labai daug, bet bent jau bandyta jį kitaip parodyti. Nei tie rec nei paranormalai man nelimpa, jau nekalbu apie tokius kaip wrong turn (nors identity iš pirmo žvilgsnio ir gali pasirodyti panašus).Dar gali bandyti skeleton key, nėra kažkas įspūdingo, bet žiūrėti galima

Dėkis Dzozai, šitų nematęs, apart 1408, kuris žiauriai patiko man :)

P.s Skeleton Key pavadinimas girdėtas, nors atrodo nematęs aš jo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parekomenduokit kokių gerųųųųų komedijų, arba veiksmo. Gali būti įvairūs, svarbu ne senesni nei 2000metų.

Dėkui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar peržiūrėjau šiuos filmus The Strangers ,The Exorcism of Emily Rose ir identiny.Tikrai nesigailiu visi filmai patiko, ypač identiny ir Exorcism of Emily Rose, o The strangers gana neblogas, bet toks paliko daug klaustukų, biškį neužbaigtas filmas sakyčiau :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parekomenduokit kokių gerųųųųų komedijų, arba veiksmo. Gali būti įvairūs, svarbu ne senesni nei 2000metų.

Dėkui

Little man, nebloga komedija, man labai patiko. :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.