Movado

Xbox 360 Kinect Dashboard neveikia COD ir Halo Reach

Rekomenduojami pranešimai

Taigi pradedu pasakoti savo bėdas. Mano Xbox 360 Elite 120GB, Falcon. atrišo taip sakant. Nežinau koks firmware. Viskas buvo gerai. Veikė visi žaidimai. Prisimenu žaidžiau žaidimus, kurie turėjo AP 2.5 apsaugą. Deja per savo kvailumą, vieną vakarą norėdamas pažaisti Homefront įsirašiau Kinect Dashboard. Čia prasidėjo problemos. Nebeveikia Call of Duty Black Ops. Ieškom priežasčių, radom. Kinect įmontuotas AP 2.5, kuris blokuoja tris žaidimus, Black Ops Modern Warfare 2 Halo Reach. Rūkėm ir sugalvojom, kad reikia panaudot abgx 360. Autofix darėm viskas žaliuoja, kai miške. Deja, nepavyksa paleisti. Klausimas kodėl? Kiek žiūrėjau internete Kinect dashboard downgrade neįmanomas. Kas tada lieka? Reflashinimas? Kokie dar pasiūlymai? Gal mes nemokam tuo abgx naudotis. Va tutorialas. http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/732074

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi pradedu pasakoti savo bėdas. Mano Xbox 360 Elite 120GB, Falcon. atrišo taip sakant. Nežinau koks firmware. Viskas buvo gerai. Veikė visi žaidimai. Prisimenu žaidžiau žaidimus, kurie turėjo AP 2.5 apsaugą. Deja per savo kvailumą, vieną vakarą norėdamas pažaisti Homefront įsirašiau Kinect Dashboard. Čia prasidėjo problemos. Nebeveikia Call of Duty Black Ops. Ieškom priežasčių, radom. Kinect įmontuotas AP 2.5, kuris blokuoja tris žaidimus, Black Ops Modern Warfare 2 Halo Reach. Rūkėm ir sugalvojom, kad reikia panaudot abgx 360. Autofix darėm viskas žaliuoja, kai miške. Deja, nepavyksa paleisti. Klausimas kodėl? Kiek žiūrėjau internete Kinect dashboard downgrade neįmanomas. Kas tada lieka? Reflashinimas? Kokie dar pasiūlymai? Gal mes nemokam tuo abgx naudotis. Va tutorialas. http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/732074

tai juos geimus jus perleidot per nauja su naujausiu abgx ane , reikia su ompcijom video check/fix , bei parinkt ta autofix lvl3. ir perrasius per nauja i diska turi eit. cia visi su tais kinect dashais . progblema tada gali but kad flashinta fw per zema. todel dabar ir problemos. jau ka padarei nieko nepakeisi. dabar jau tik pirmyn eit,. o pirmyn tai butu flashint i naujausia fw jeigu ji tokia nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai juos geimus jus perleidot per nauja su naujausiu abgx ane , reikia su ompcijom video check/fix , bei parinkt ta autofix lvl3. ir perrasius per nauja i diska turi eit. cia visi su tais kinect dashais . progblema tada gali but kad flashinta fw per zema. todel dabar ir problemos. jau ka padarei nieko nepakeisi. dabar jau tik pirmyn eit,. o pirmyn tai butu flashint i naujausia fw jeigu ji tokia nera.

Atrodo kad nustatėm teisingai. Reiks pabandyt dar kartą įrašyti žaidimą pagal kolegos duotą gidą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip turėtum apsidžiaugti ir padėkoti likimui, kad nustojo veikti tokie crap'ai kaip COD ar HR :D

O šiaip tai teisingai rašo - su abgx tvarkot backupus ir kepat iš naujo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip turėtum apsidžiaugti ir padėkoti likimui, kad nustojo veikti tokie crap'ai kaip COD ar HR :D

O šiaip tai teisingai rašo - su abgx tvarkot backupus ir kepat iš naujo.

Ačiū už palaikymą. Deja čia ne man o mano draugui reikia. Aš kaip geras draugas rūpinuos ;) Man gaila jo. Jam tas COD visas pasaulis. Nei juoktis, nei verkti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra 3 žaidimai, kuriems naujesnis Kinect dashbord'as įjungia AP25 apsauga tai COD Modern Warfare 2, COD Black OPS ir Halo reach. Seniau ABGX360 patikrinima pereidavo, kazkur apie kaledas M$ suaktyvavo AP25 siems zaidimams su nauju dashboard updeitu (per juos nemazai zmoniu netureje LT+ gavo BAN). Tai ne problema, jei konsole jau flasinta i LT+, atsisiuskit is naujo tuos zaidimus perskanuokit su ABGX360 nustate autofix level 3 ir irasykit i diska, viskas tada turi veikt, jei ne tada reikia nuflasinti jusu DVD i naujausia LT+ 1.1 firmwara, jei reiks flasint galite kreiptis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.