Grawitj

Padėkite dėl programinės įrangos

Rekomenduojami pranešimai

Tai va , aš esu naujokas su xbox 360 ir turiu porą klausimų ekspertams :rofl:

1. Ar galiu "updeitinti" savo "firmware" , jei pas mane jis yra "flashintas" , o kaip noriu susikurti "avatarą" , arba žiūrėti filmą , rašo :"Your firmware is to low.Please download latest firmware from ..." Ar nieko nebus , jei "updeitinsiu" su oficialiu atnaujinimu , ar man reikia kokio "custom" ?

2. Ar galima su "flashinta" konsole žaisti žaidimus iš kietojo disko be įdėto disko? Nes aš žaidimus įsirašau į HDD , bet norint juos žaisti reikia įdėt diską ir tik tada įjungia žaidimą.O be disko niekaip neišeina su "falshinta" konsole?

3. Kur pažiūrėti kokia yra tavo konsolė (lite , elite , jasper) ?

4. Kaip pamatyti esamą "firmware"?

Dėkui už išsamius atsakymus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

2. Ar galima su "flashinta" konsole žaisti žaidimus iš kietojo disko be įdėto disko? Nes aš žaidimus įsirašau į HDD , bet norint juos žaisti reikia įdėt diską ir tik tada įjungia žaidimą.O be disko niekaip neišeina su "falshinta" konsole?

2. Ne, tam reikia turėti JTAG.

3. Turėjai omeny Jasper ar Falcon? Jasper eina berods nuo 2008 - 08 - xx pagaminimo datos. Elite būna tik juodo korpuso modeliai. :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Ar galiu "updeitinti" savo "firmware" , jei pas mane jis yra "flashintas" , o kaip noriu susikurti "avatarą" , arba žiūrėti filmą , rašo :"Your firmware is to low.Please download latest firmware from ..." Ar nieko nebus , jei "updeitinsiu" su oficialiu atnaujinimu , ar man reikia kokio "custom" ?

1. Jei nesenei flashintas xboxas i LiteTouch v.1.1 tai tada gali tiesiai i xboxa per live atsisiusti update, o jei turi sena ixtreme, jei senai flashintas xboxas tai tada per usb galima pasidaryti update, neijungus interneto. Update gali atsisiusti normalu, toki koki visi naudoja atsisiunte tiesiai per xboxa, oficialu. Jokiu custom nereikia. Update gali atsisiusti is xbox.com puslapio. Isikeli i USB flasha ir tada ji idedi i xboxa ir turi update.

2. Kad zaisti zaidima kuris irasytas i HDD, vistiek reikalingas diskas, kad paleisti zaidima

3. Elite tai yra konsoles pavadinimas. Jasper tai po 2009m. leidziami nauji xboxai su nauja pagrindine plokste.

Zodziu jei pas tave pirktas iki 2009 metu tai turi Xenon, Falcon arba Zephyr pagrindine plokste, jei pirkas 2009m, gale arba 2010m. tai turi Jasper plokste.

Jei tavo juodas xboxas tai turi Elite. Baltas - Arcade arba Pro.

4. Isardyti xboxa ir paziureti kokie skaiciai parasyti ant DVD irenginio. Tu sakei pas tave flashintas xboxas, tai kai flashinai, ar tu pats, ar meistras, tai turetum zinoti kokia ixtreme versija irasinejai

Redagavo make1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1.Norėdamas žaisti naujausius žaidimus,susikurti avatarą tikrai turėsi suapdeitinti savo dašbordą su oficialiu MS atnaujinimu.

2. Be disko žaisti neina,nesvarbu ar tavo X flešintas ar ne.

3.Pas tave slimas X ar fatas?kiek gb hardas?

4.Nepamatysi,prieš kiek laiko flešinai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tą konsolę perpirkau iš kito žmogaus.Ji pagaminta 2007 -08 -30 , buvo nelaužta , aš ją nulaužiau pas meistrą, už 50lt , gal per 20 min nulaužė.Konsolė balta.Hardas 20GB.Tai aš drąsiai galiu "updeitinti" iš xbox.com OFICIALIU atnaujinimu per pačią xbox konsolę, ar man reikia "updeitinti offline" režime?

Dėkui už pagalbą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tą konsolę perpirkau iš kito žmogaus.Ji pagaminta 2007 -08 -30 , buvo nelaužta , aš ją nulaužiau pas meistrą, už 50lt , gal per 20 min nulaužė.Konsolė balta.Hardas 20GB.Tai aš drąsiai galiu "updeitinti" iš xbox.com OFICIALIU atnaujinimu per pačią xbox konsolę, ar man reikia "updeitinti offline" režime?

Dėkui už pagalbą :)

Aš updeitinau offline, patikimiau man. Daryk kaip tu nori. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš updeitinau offline, patikimiau man. Daryk kaip tu nori. :)

O gali Microsoft duot baną , jei aš lošiu su flashinta konsole live? Nors "updeitinsiu" oficialia "firmware".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gali Microsoft duot baną , jei aš lošiu su flashinta konsole live? Nors "updeitinsiu" oficialia "firmware".

Na banų banga senai buvo, o jai ji užeis, tai manau ir pamatysi kelesdešimt pranešimų su "Gavau baną". :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Flašindamas konsolę tu ją nuflešini į nelegalią firmware ant kurios gali pasileiskti neoriginalius žaidimus. Jei tu atsinaujinsi į naujausią oficialų dashboardą tau nebepasileis keli AP2.5 žaidimai. Lošdamas live su nelegialai firmware yra tikimybė gauti baną. Greitai išeis dar vadinamas "Spring update" po šito update tau firmware atsistatys į oficialų ir galėsi žaisti tik originalius žaidimus. Kaip tik artėja free gold weekend'as, tai manau tada ir paleis šį update.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Flašindamas konsolę tu ją nuflešini į nelegalią firmware ant kurios gali pasileiskti neoriginalius žaidimus. Jei tu atsinaujinsi į naujausią oficialų dashboardą tau nebepasileis keli AP2.5 žaidimai. Lošdamas live su nelegialai firmware yra tikimybė gauti baną. Greitai išeis dar vadinamas "Spring update" po šito update tau firmware atsistatys į oficialų ir galėsi žaisti tik originalius žaidimus. Kaip tik artėja free gold weekend'as, tai manau tada ir paleis šį update.

ko jus cia skleidziat nesamoninga informacija,net patys ms nepasake,kada naujas dashas iseis,o jus svaigstat apie free gold weekend kad per ji bus.poto ir bijo zmones i live jungtis per tokius kaip tu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.