SeNis

PS3 stabdo?!

Rekomenduojami pranešimai

atvirai biski pastabdo ,pastebejau jog dabar man kraunant koki gama ar koki videjo buna kad pastringa kokiom 10s ,ir kai zaidi tinkle kol parsiunce menu buna kad visai net uzlusta ir darik kanori reike lenktis ir isjunkti rankiniu budu , gal pribambasu perdau uzgrustas hdd iki pat pakrasciu gal delto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai tu biski lagini su tais klausimais pirk-nepirkt. pirk jei zaist nori ir viskas. xbox irgi ant maks nustatymu kartais patampo (tada kai kasnors skaitoma is disko lygio pradzioj pvz.)

cia ne konsoles problema (nei vienos nei kitos) o zaidimo kureju.

kas del pasirinkimo: siom dienom xbox tiesiog pila didelius zaidimus (praktiskai kiekviena diena iseina kasnors naujo). as nezinau ka jie ruosia kitiems metams, nes dabar iseina absoliuciai viskas ko laukiau ir dar daugiau.

Ne į temą

jo kas del zaidimu lietaus tai pasipyle jau kaip is kibiro ivairiausiu zanru ir tikrai geri,ir dar ne viskas,dar si menesi laukia kiek laukiamu hitu,visu ir ner kada siustis ;)
Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kaip cia pasakyti pats PS3 nestabdo cia geimai blogai padaryti, bet buna kai atlikineji daug darbu iskarto tai paprasciausei sminga. Taip buna po ilgo losimo kokiu 4 - 5 valandu, bet perkrauni ir viskas ok. Pas mane sirgi visokio meslo daug muzikos, foto , darbar tik kokie 6GB laisvos vietos yra is 55GB.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man stabdo Oblivion tiksliau zymiai sumazeja frame rate kai pradedi greitai eiti plius sokineti (visada reik sokineti einant taip auga acrobatika lol ;) ) kiek domejaus Oblivion turi problemu ant X360 kadangi jis nepajegus suvartoti visos informacijos (nezinau kiek cia tiesos), taciau PS3 turi problemu gauti pakankamai duomenu is Blu-ray kadangi PS3 is Blu-ray gauna dvigubai maziau duomenu nei X360 is savo DVD.

PS3 turi vos ne dvigubai galingesni CPU nei X360 (visi zinom, kad dedikuoti core yra geriau nei HT technologija), taciau kiti parametrai yra beveik lygus. Visos problemos yra pas zaidimu kureju, pats SONY pasiskelbe, kad daugelis zaidimu kureju net nesistengia naudoti Cell technologijas kas iseina kad zaidimai yra kuriami kaip ant PS2 todel kad jiems taip patogiau, o visumoi mes gaunam mesliskus zaidimus su lagais ir pan. yra labai nedaug PS3 zaidimu kurie naudoja Cell technologija. Patis zaidimu kurejai prisipazista, kad nemoka ir nesugeba isnaudoti PS3 galimybiu ir net dabar jie dar mato daug neisnaudotu galymybiu ant PS2 kurias butu galima panaudoti....programavimas naudojat Cell technologija yra visiskai naujas dalykas. Gaila neberandu saraso zaidimu kurie buvo sukurti remiantis cell technologija...patikekit jis labai trumpas gal 4-7 zaidimai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man stabdo Oblivion tiksliau zymiai sumazeja frame rate kai pradedi greitai eiti plius sokineti (visada reik sokineti einant taip auga acrobatika lol :lol: ) kiek domejaus Oblivion turi problemu ant X360 kadangi jis nepajegus suvartoti visos informacijos (nezinau kiek cia tiesos), taciau PS3 turi problemu gauti pakankamai duomenu is Blu-ray kadangi PS3 is Blu-ray gauna dvigubai maziau duomenu nei X360 is savo DVD.

PS3 turi vos ne dvigubai galingesni CPU nei X360 (visi zinom, kad dedikuoti core yra geriau nei HT technologija), taciau kiti parametrai yra beveik lygus. Visos problemos yra pas zaidimu kureju, pats SONY pasiskelbe, kad daugelis zaidimu kureju net nesistengia naudoti Cell technologijas kas iseina kad zaidimai yra kuriami kaip ant PS2 todel kad jiems taip patogiau, o visumoi mes gaunam mesliskus zaidimus su lagais ir pan. yra labai nedaug PS3 zaidimu kurie naudoja Cell technologija. Patis zaidimu kurejai prisipazista, kad nemoka ir nesugeba isnaudoti PS3 galimybiu ir net dabar jie dar mato daug neisnaudotu galymybiu ant PS2 kurias butu galima panaudoti....programavimas naudojat Cell technologija yra visiskai naujas dalykas. Gaila neberandu saraso zaidimu kurie buvo sukurti remiantis cell technologija...patikekit jis labai trumpas gal 4-7 zaidimai.

sakai ant ps2 dar galetu zaidimus patobulinti? :D idomu pasidare apie ta cell technologija..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai nieks nieko nestabdo. As nezinau ka cia kai kurie is jusu plepa. Nu nusisneka tiesiog. Man buvo ps3 2 ar 3 kartus gal pries menesi uzsikirtes, per tai buvo mano paties kalte, nes as su web browser ant ps3 nesamones dariau :lol:;

Viskas pukiai man viekia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai nieks nieko nestabdo. As nezinau ka cia kai kurie is jusu plepa. Nu nusisneka tiesiog. Man buvo ps3 2 ar 3 kartus gal pries menesi uzsikirtes, per tai buvo mano paties kalte, nes as su web browser ant ps3 nesamones dariau :lol:;

Viskas pukiai man viekia.

mes ne apie toki stabdima snekam koki tu isivaizduoji....jei zaidi Oblivion tai i koki kaima kai greitia ibegi ir pradedi sokineti dar diena labai frame rate sumazeja ir kartais pradeda trukineti vaizdas kol yra nurederinamas tolesnis vaizdas, tokiu vietu nera labai daug. Ir cia daugiau ne PS3 stabdo, o pats zaidimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mes ne apie toki stabdima snekam koki tu isivaizduoji....jei zaidi Oblivion tai i koki kaima kai greitia ibegi ir pradedi sokineti dar diena labai frame rate sumazeja ir kartais pradeda trukineti vaizdas kol yra nurederinamas tolesnis vaizdas, tokiu vietu nera labai daug. Ir cia daugiau ne PS3 stabdo, o pats zaidimas.

jap oblivijonas megsta uzstabdyt, pats vakar losau ir buvo vietu kai uzstabde, Na o koks ratchet tools of destruction su daygybe sprogimu ir botu judanciu nei kiek nesustabdo.

Redagavo Primusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau kas ten citavo mano posta,bet galiu pasakyt tiek,kad ten gali but perkaitimas ir del to mirsta nuo rrod,arba tu ziuri y miltownkid arba Cheapyd video :) .nauji boxai su falconais,arba bent jau siu metu gamybos su hdmi arba be neturi to defekto.gal ir klysta visas pasaulis kaip ir as,nes net m$ vadovai neistenge to pripazint, x360 pardavinejimo pradzioi,kai pasirodydavo pirmi rrod.

nezinau kas ten citavo mano posta,bet galiu pasakyt tiek,kad ten gali but perkaitimas ir del to mirsta nuo rrod,arba tu ziuri y miltownkid arba Cheapyd video :) .nauji boxai su falconais,arba bent jau siu metu gamybos su hdmi arba be neturi to defekto.gal ir klysta visas pasaulis kaip ir as,nes net m$ vadovai neistenge to pripazint, x360 pardavinejimo pradzioi,kai pasirodydavo pirmi rrod.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na del stabdymu tai as pastebejau, kai losi NBA live 08, ir kartais kai reikia is uzribio ismest kamuoli tai palagina, poto prisivarai iki puses aikstes ir viskas vel gerai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na del stabdymu tai as pastebejau, kai losi NBA live 08, ir kartais kai reikia is uzribio ismest kamuoli tai palagina, poto prisivarai iki puses aikstes ir viskas vel gerai.

nu jeigu kashis pastabdo, tai ner ka sakyt... PS3 pakankamai pajegus, kad uzsikrautu iskart visa sporto hale su visais zaidejais ir ziurovais :) tiesiog zaidimu kureju nemokejimas isnaudot PS3 architekturos, arba meginimas slept loading taimus, bandant kompensuot letoka bluray'ju :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.