SeNis

PS3 stabdo?!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, noreciau pasidomet, ar pas ka nors stabdo PS3 zaidziant? Ypac pas tuos, kurie zaidzia ant 37-42 Full HD teliko? Rusijos forume skaitinejaus, tai ten chebra gan nejuokais varo, kad stabdo:(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

metu prikolas :D :D

Parodyk ta foruma kur taip raso :D

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Juk nebuna zaidimu 100 procentu be stabdymu ir klaidu , pvz OblivionIV ant Xbox360 turejo daug daugiau klaidu ir stabdymu nei veliau patobulinta ir isleista ps3 versija , taipkad nieko cia baisaus nematau ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man isvis kazkokie stabdziai ant konsoliu neisivaizduojamas dalykas :D ai,maciau ant PS2 stabdzius didelius losiant GTA SA.Buvo laaag :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man isvis kazkokie stabdziai ant konsoliu neisivaizduojamas dalykas :) ai,maciau ant PS2 stabdzius didelius losiant GTA SA.Buvo laaag :)

O vat ash per tuos stabdymus uzhsiparinau perkant konsole:( jau buvau apsisprendes ps3 imt, bet del tu stabdzhiu apie xbox 360 elita galvoju... Gal patartumet katras geriau jei nesunku:( nes konsoles zhiauriai noriu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei nori lost dabar pirk x360 elite ar premium su HDMI.Jei nori lost po metu-pirk PS3 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, noreciau pasidomet, ar pas ka nors stabdo PS3 zaidziant? Ypac pas tuos, kurie zaidzia ant 37-42 Full HD teliko? Rusijos forume skaitinejaus, tai ten chebra gan nejuokais varo, kad stabdo:(

siaip buvo rasyta daug kur kad stabdo kai kurie zaidimai jei nustatai ant 1080p ,tiesiog ant full HD rezos zenkliai krenta fps,bet cia tik kai kurie zaidimai taip ejo,bet taip yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ELITE nuo PREMIUM kuo nuors skiriasi ishskyrus kieto disko talpa ar ne? nu tipo patobulinimai ar pan..?

siaip buvo rasyta daug kur kad stabdo kai kurie zaidimai jei nustatai ant 1080p ,tiesiog ant full HD rezos zenkliai krenta fps,bet cia tik kai kurie zaidimai taip ejo,bet taip yra

:) tai b*****... Pas ir yra FULL HD pilypas, tai tipo man ir lagins jei 1080p darysiu?:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ELITE nuo PREMIUM kuo nuors skiriasi ishskyrus kieto disko talpa ar ne? nu tipo patobulinimai ar pan..?

:) tai b*****... Pas ir yra FULL HD pilypas, tai tipo man ir lagins jei 1080p darysiu?:)

yra kai kurie zaidimai kurie lagina,tikrai ne visi ir naujesni gal nelagins visai,bet yra tokiu kurie lagina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra kai kurie zaidimai kurie lagina,tikrai ne visi ir naujesni gal nelagins visai,bet yra tokiu kurie lagina

Na o xbox 360 irgi lagina geimuose ar chia tik ps3 gliukai kolkas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tu biski lagini su tais klausimais pirk-nepirkt. pirk jei zaist nori ir viskas. xbox irgi ant maks nustatymu kartais patampo (tada kai kasnors skaitoma is disko lygio pradzioj pvz.)

cia ne konsoles problema (nei vienos nei kitos) o zaidimo kureju.

kas del pasirinkimo: siom dienom xbox tiesiog pila didelius zaidimus (praktiskai kiekviena diena iseina kasnors naujo). as nezinau ka jie ruosia kitiems metams, nes dabar iseina absoliuciai viskas ko laukiau ir dar daugiau.

Redagavo ZZ1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man bairis buvo su OblivionIV iseini i miska ir taip daznai pradejo atsiradinet loading area. O kai ant jo nemazai vaikscioti reikia tai isviso. Bet po kiek laiko dingo ir tik retkarciais buna :huh: Siaip apie tuos load time'us ir lagus tai daro kad i HDD isimestu pagrindiniai failai ir maziau disko skaitymo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.