WaveLT

iPhone 3gs recovery mode

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Taigi, as parsisiunciau is anglijos www.ebay.co.uk iPhone 3gs, ir vos tik ji ijungiu, tai man rodo itunes zenkla su usb kistuku. Tai man prijungti prie kompo ir palaikyt vienu metu "home" ir "sleep" mygtukus, ir turetu veikt? O seip kokiu niuansu gali buti? ar imanoma kad NIEKAIP neiseis ijungti vel normalu mode?

Redagavo WaveLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

Taigi, as parsisiunciau is anglijos www.ebay.co.uk iPhone 3gs, ir vos tik ji ijungiu, tai man rodo itunes zenkla su usb kistuku. Tai man prijungti prie kompo ir palaikyt vienu metu "home" ir "sleep" mygtukus, ir turetu veikt? O seip kokiu niuansu gali buti? ar imanoma kad NIEKAIP neiseis ijungti vel normalu mode?

Nereik nieko laikyti, ikisi i kompa ir viskas. Jei neveiks, tai tada eisi i DFU mode ir restorinsi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o cia tavo budas 100% veiks?

Taip. Tu tiesiog pabandyk. Blogo tam iPhone bet ka darant nieko nebus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet taigi ten pvz per filmuka rodo kad ten nuo normalaus telefo ieina i DFU mode. O pas mane kai tik pabandau ijungt arba prijungt usb, rodo Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo. o kitam mano 3gs ne. gal galetum abu variantus pasakyt?

Kokius variantus? Palauk Moo, jis gal zinos. Bandyk ieskot google, bet manau, akd su DFU turetu veikti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

variantus kaip elgtis abejais mano atvejais. nes as 2 3gs'us turiu, ir viena atranda iTunes kito - ne. Bet abu recovery mode uzstrige. edit: jau viena pataisiau, dabar liko tas i ebay.co.uk kurio neatranda iTunes

Redagavo WaveLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.