GorDo

Kinect dashboard

Rekomenduojami pranešimai

Įsirašiau šitą update į xbox'ą įdėjus Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1, pas mane konsolė flashinta, turiu baną live, taigi į live jungtis negaliu. Įrašius šitą update nebepaleidžia video failų. Neišmeta jokio error'o bandant paleist, tiesiog visą laiką juodas ekranas stovi, nejaugi įsirašius naują update prarandam codecus?

Nu aš tai nepraradau codecu suupdeitinus į kinect dashboard, matyt pas tave kažkas blogai. Man tai ištraukus flashą iš xboxo dingsta avataras ir taip pat nerodo video failų, bet kai idedu vėl veikia. Gal pas tave kažkas panašaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Įsirašiau šitą update į xbox'ą įdėjus Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1, pas mane konsolė flashinta, turiu baną live, taigi į live jungtis negaliu. Įrašius šitą update nebepaleidžia video failų. Neišmeta jokio error'o bandant paleist, tiesiog visą laiką juodas ekranas stovi, nejaugi įsirašius naują update prarandam codecus?

pabanyk sign in padaryt su tuo profiliu su kuriuo atsisiuntei ta codec'u update.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na atsinaujinau ir aš (norėjosi išbandyti Black Ops online ir pasiimti New Vegas title update; mano nuostabai - NW TU kažkodėl nebuvo).

1. Pirmas pastebėjimas: vaizdas kažkoks trukčiojantis. T.y. vaikštant tarp langų arba pagrindiniame meniu vertikaliai (iš my xbox į game marketplace ir pan.) kažkodėl animacija nėra smooth, o tokia trūkt trūkt. Toks jausmas, kad nepakaktų CPU/GPU pajėgumo. Senas DB pastabdydavo gal tik vaikštant tarp kažkuriš langų. O Kinect DB - pastoviai.

Gal čia reikia akiai priprasti. T.y. gal čia dėl baltos spalvos taip pasistebi netobulumai.

Nieko panašaus nepastebėjot?

2. Antras bajeris: renkantis profailą, kuriuo nori prisiloginti, mano avataras neturi kaukės (toy soldiers). Tačiau prisiloginus - kaukę jau turi. Nebuvo laiko pabandyti užsidėti kokį nors kitą žaidimų metu unlock'intą elementą.

---

Visa kita - 1:1 kaip ir senasis DB.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na atsinaujinau ir aš (norėjosi išbandyti Black Ops online ir pasiimti New Vegas title update; mano nuostabai - NW TU kažkodėl nebuvo).

1. Pirmas pastebėjimas: vaizdas kažkoks trukčiojantis. T.y. vaikštant tarp langų arba pagrindiniame meniu vertikaliai (iš my xbox į game marketplace ir pan.) kažkodėl animacija nėra smooth, o tokia trūkt trūkt. Toks jausmas, kad nepakaktų CPU/GPU pajėgumo. Senas DB pastabdydavo gal tik vaikštant tarp kažkuriš langų. O Kinect DB - pastoviai.

Gal čia reikia akiai priprasti. T.y. gal čia dėl baltos spalvos taip pasistebi netobulumai.

Nieko panašaus nepastebėjot?

2. Antras bajeris: renkantis profailą, kuriuo nori prisiloginti, mano avataras neturi kaukės (toy soldiers). Tačiau prisiloginus - kaukę jau turi. Nebuvo laiko pabandyti užsidėti kokį nors kitą žaidimų metu unlock'intą elementą.

---

Visa kita - 1:1 kaip ir senasis DB.

Jo del tos balts spalvos man ir kaip laginantis dash'as atrodo... geriau jau senesnis man buvo..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kodel man neveikia avatar awards ? atsirakinu bet jie buna su "!" ir viskas , neleidzia naudot ju :)((

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kodel man neveikia avatar awards ? atsirakinu bet jie buna su "!" ir viskas , neleidzia naudot ju :)((

jeigu konsolė banintą ir updaiteinai iš usb - awardai neveiks. bandyk siusti pati naujausia dashą (nepamenu tiksliai kokia ten jau versija eina) turėtu gal veikti.

jeigu iš live naujinai ir neveikia, tada nežinau, klausk ms supporto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip cia yra ? ikises Need for speed Hot Pursuit Diska kuris reikalauja jau LT+ Firmware (O as dar neturiu jo ) man is to disko parejo update ir pasidare Kinect dashbordas tai kaip ce yra ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien pasirodo nedidelis DB update.

MS šiaip būtų visai fun kompanija, jei į šį update įdėtu kokias nors atnaujintas apsaugas :doh: Ane? :doh:

Apply with caution, tsakant ;)

EDIT: Atspėjau!!!!!!;) ;) ;): D

Xbox LIVE Dashboard update:

On Wednesday, January 19th we will issue a mandatory dashboard update that (re) enables the ‘Boot to Disc’ option in the Xbox 360 dashboard. After you accept the update, you’ll be able to set the option to boot to the Xbox 360 dashboard OR directly to the game you have in the tray when you power up your console. This option can be found in the System Settings.

Šaltinis: http://majornelson.com/archive/2011/01/18/...-this-week.aspx

-------------------------

EDIT:

DĖMESIO!!!

Siūlau susilaikyti su šiuo update, kol nepaaiškės ar tai, kas rašoma yra tiesa:

Status so far from #fw:

- update stops AP25 (MW2, Reach, Black Ops) copies from loading, but you don't get flagged

- stock firmware with original games and update work ok

- original games also stop working on LT+ for some (rumor?), at least three first-hand reports that they still work

Edit: some think Black Ops has AP25 at least on some copies - don't know if that's true or not.

EDIT2:

Panašu, kad šis update įjungė AP25 apsaugą kai kuriems žaidimams.

Jeigu įdėjus kopiją matomas juodas ekranas - išjungti greičiau konsolę (per 3 minutes), kol neįvyko lokalus flag'as (LT+ apsaugo 3 minutes).

Neveikiančių žaidimų sąrašas kol kas nedidelis. Panašu, kad šiuos žaidimus teks "išsikepti" iš naujo sulaukus abgx DB atnaujinimo.

Reik laukt, ką c4e pasakys apie tai ;)

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai norit pasakyt, kad dabar negaliu zaist zadimimu ant LT firmware? Ne +

black cock'so galiu ir nezaist, svarbu NBa 2k11 Battlefield ir SPlinteris.

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai norit pasakyt, kad dabar negaliu zaist zadimimu ant LT firmware? Ne +

Norim pasakyt, kad dabar, turėdamas naujausią Dashboard (įskaitant ir šiandieninį update) ir seną LT FW (ne +), negali žaisti: Fable3, ACB, Black Cocks, MW2, Halo Reach, NFS....

Net ir turėdamas LT+ turėtum kol kas vengti šių žaidimų (t.y. visko, kas susiję su AP2.5).

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet senuka bc2 ir nba galima zaist? O del Splinter cell neaisku?

Ir seip, as kai taupus zmogus, tai tik black cocks'a ir turiu is tu visu, kuriu nepaleidzia ;)

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norim pasakyt, kad dabar, turėdamas naujausią Dashboard (įskaitant ir šiandieninį update) ir seną LT FW (ne +), negali žaisti: Fable3, ACB, Black Cocks, MW2, Halo Reach, NFS....

Net ir turėdamas LT+ turėtum kol kas vengti šių žaidimų (t.y. visko, kas susiję su AP2.5).

o prie ko cia Black Ops ,MW2 ,Halo Reach ir AP2.5 ? juk sitie neturi AP2.5 kol kas tik 3 zaidimai is tu normaliu turi AP2.5 daugiau niekas.

Ne į temą

beje del banu ar flagu pastebejimas: su swapintu draivu and Elite, su Kinect dashu netycia buvau ijunges xbox kai buvai ikises neto laida ir xbox buvo online pasijunges su mano profiliu. ir veliau atjungiau draiva, vel iejau online jau be draivo ir jokio bano,jokio nieko nebuvo. kaip kad buvo sakyta kad su swapintu negali eit online isvis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jie turi AP2.5 Tik kaip ir su Fable 3, ijunge tik dabar. panasiai kaip frankensteina su zaibu prikele ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jie turi AP2.5 Tik kaip ir su Fable 3, ijunge tik dabar. panasiai kaip frankensteina su zaibu prikele ;)

oba ;) rimtai neina Black Ops ;) .zek MS pradejo lopyt skyles bei update jau leidzia dazniau nei Sony. tuoj visas xbox uzsilopys taip. 100 disku bus bye bye.. :) jau 4 atkrito. tapo arbatos padekliukai

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.