srnr

Elektroninės cigaretės

Rekomenduojami pranešimai

as rukau sukama tabaka ir tikrai nuo cigareciu skiriasi labai jisai,ten garantija tikras tabakas,ne kaip cigaretes visai kitas skonis

Jei skoninis - dar didesne chemija rukai :)

As jau kelis menesius nerukau, naudoju sita:

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kokį rukai jeigu ne paslaptis?

Draugai MacBarren'a ima, tas neblogas, nes tie kiti disovi cia kur Maxej parduoda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O bandet kadanors mest? :D

Kas neruko - tas dirba, yra toks posakis:$

O siaip tai pavyko mesti, bet prie to inhaliatoriaus/purkstuko kablys:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas neruko - tas dirba, yra toks posakis:$

O siaip tai pavyko mesti, bet prie to inhaliatoriaus/purkstuko kablys:D

Tai mesk lauk ta purkstuka :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei neturi noro mesti rukyti, tai jokie pleistrai, knygos, purkstukai nepades

Redagavo JUPI

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai manau, kad ta "stebuklingoji" knyga, kuri padeda atsikratyti rūkymo, yra, viso labo, tik priemonė paskatinanti žmogaus tikėjimą. ;) juk dažniausiai taip ir būna, jei žmogus tiki, tuomet jis net nepajausdamas deda tam daugiau pastangų, kad būtų pasiektas norimas rezultatas, o kai jis būna pasiektas, tuomet jau manoma, kad viso to pasiekti pavyko tik to "stebuklingojo" daikto dėka. ;) o kalbant apie elektronines cigaretes, pabandymui jų galima įsigyti ir pigesnių, kur kainos svyruoja 50-60 litų. Sesei neva pagelbėjo, bet aš manau, kad čia vėl tas pats žmogaus įsitikinimas.

Redagavo nayjan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kam isviso pradejote rukyti?????????????????

Per gerus draugus pradėjo, jie daro didžiausią įtaką kiek pastebėjau :) Teko ir man rukytį vaikystėje iš kvailumo kol draugo tėvai nedavė spyrio užpakalin :D po to 14 metų dar pabandžiau, bet taip ir nekabino niekad rūkymas, nes man jokių emocijų nekėlė, galų gale po 10-ies metų pradėjau palaikyt kompaniją draugams kai varydavome į pirtelę, bet tai būdavo tik kokios 3-5 cigaretės per metus. Teko bandyti, vienkartinių e-cigarečių prieš kelis metus, nes ieškojau tėvui cigarečių pakaitalo. Man asmeniškai skoniu labiau priimtinos e-cigaretės, tiesa pasakius jas net malonu rukyti. Gaila tėvas senas astros/primos virtuozas, tai jam netgi stipriausios e-cigaretės nulis emocijų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.