Rekomenduojami pranešimai

kas preorderine ,gaus DLC kurioj bus misija svariai nugesint Hitleri ... ahh yeahhhh :trl:

http://www.youtube.com/watch?v=R2DjseVhlXw&feature=channel

bet po to ..wild Hitler reaction appears..

http://www.youtube.com/watch?v=PP0kXDww8l0&feature=channel

:dad::trl::dad:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu viskas kaip ir zeba tik nenorėtųsi kad enemy AI kartais būtų toks tupas. šaukia "take cover, sniper" o vietoj toj tupi gatvėj kai nukvakusios antys ir nemanau kad dienos metu taip prisėlintum prie žmogaus kai stovi šonu į tave. o šeip kol kas smagiai atrodo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išbandžiau Demo, galiu pasakyti, kad nesamonių nepridarė, t.y. neregresavo lyginant su 1 dalimi. Laukiam pilnos versijos :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien kap tik live streame ziurejau,tai tikrai patiko,grafika graz kulka isirezia y galva labai graziai :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandziau vakar demo, tai nezinau kaip kitiem, bet man pasirode kad zaidziu kazkoki tai sena game ant pc pries 5 metus, ne ta turejau omeyje kad viskas vyksta WW2 bet tiesiog jis man nepatiko, nes demo iki galo nesulosiau, toks paprastas net ne eilinis shooteris pasirode, mano nuomone: man jis nepatiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandziau vakar demo, tai nezinau kaip kitiem, bet man pasirode kad zaidziu kazkoki tai sena game ant pc pries 5 metus, ne ta turejau omeyje kad viskas vyksta WW2 bet tiesiog jis man nepatiko, nes demo iki galo nesulosiau, toks paprastas net ne eilinis shooteris pasirode, mano nuomone: man jis nepatiko.

Tai šis game ne žaidimų mėgėjams bėgi šaudai (CoD ir panš..). Šito esmė ramiai sėlinti ir po biški šalmuose skyles palikinėti. Savo srityje geriausias game. Tiksliau net nžn konkurentų. Buvo senas geras Hidden and Dangerous, bet su naujesnėmis dalimis "degradavo".

Ai, beje, nesenai irgi buvo išėjęs kažkoks žaidimas ale sniperis, bet ten tik parodija (užkrito pavadinimas).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, norejau pakalusti, dbr ysirases game, ir kaip ydedu game, spaudziu play ir man is meta, ar nori update daryti, ka daryti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, norejau pakalusti, dbr ysirases game, ir kaip ydedu game, spaudziu play ir man is meta, ar nori update daryti, ka daryti?

Update daryk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Update daryk.

O jaigu mano X360 uzlusta, kaip uzluso kaip padariau zaidimo NHL 12 update, paskui reikejo pernaujo perflesinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O versija svarbi, tam kad veiktu zaidimas po update ar ne, nes pas mane LT.2?

Ziurint ant kiek senas tavo dashboardas, jei neupdeitinas nuo to laiko, kai updeitas perraso fw, tai jei updeitinsi prarasi cfw. Jeigu neseniai updeitintas, ir dabar vel praso, tai nieko tokio. Gali pavyzdziui tiesiai is neto atsisiust ir isimest i usb updeita.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.