FUZA

PS3 Hardas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,turiu galimybę labai pigiai įsigyti PS3,tačiau jis be hardo,kuris išluptas,o harde kiek suprantu įrašyta programinė įranga...ar man idėjus kitą hardą (beje koks jis ten dedasi sata ar ide ?)yra galimybė iš kažkur parsisiųsti softą ir jį įrašyti? :devil: ačiū už pagalbą :devil:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,turiu galimybę labai pigiai įsigyti PS3,tačiau jis be hardo,kuris išluptas,o harde kiek suprantu įrašyta programinė įranga...ar man idėjus kitą hardą (beje koks jis ten dedasi sata ar ide ?)yra galimybė iš kažkur parsisiųsti softą ir jį įrašyti? :devil: ačiū už pagalbą :devil:

idesi HDD jei nenori updeitint is online i naujausia fw tada pasiruosi USB su norima fw. ir paleidi ps3 idejas ta hdd ir per recovery menu paupdeitini su usb. bent jau as taip dariau. viskas norm. pasidare. gal galima ir tiesiog uzkraut ps3 su usb ikistu bei hdd idetu nauju.bet kuriuo atveju svarbu USB turet su fw.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lyg ir aišku,bet reikia paimti tą playstation ir pačiupinėti,nes,blyn gal jis ten sudrožtas visiškai,nes kaip suprantu jis turėtų veikti,net ir be hardo t.y. užkrauti kažkokį meniu su kurio pagalba aš galėčiau įsipūsti tą softą,teisingai?o būna PS3 korpusų fatams ar slimams kažkur pirkti ar čia tik pagal skelbimus ieškoti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lyg ir aišku,bet reikia paimti tą playstation ir pačiupinėti,nes,blyn gal jis ten sudrožtas visiškai,nes kaip suprantu jis turėtų veikti,net ir be hardo t.y. užkrauti kažkokį meniu su kurio pagalba aš galėčiau įsipūsti tą softą,teisingai?o būna PS3 korpusų fatams ar slimams kažkur pirkti ar čia tik pagal skelbimus ieškoti?

tai ir korpusas suejas ten pas ji ? hmm na nauju korpusu tai abejoju. nebent neveikianti ps3 paimt kita su gerai islaikytu korpusu ir persidet. bet cia gal tuo atveju jei sitas butu koks suskaldytas ar plastmasiu truktu ar dar ko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ir korpusas suejas ten pas ji ? hmm na nauju korpusu tai abejoju. nebent neveikianti ps3 paimt kita su gerai islaikytu korpusu ir persidet. bet cia gal tuo atveju jei sitas butu koks suskaldytas ar plastmasiu truktu ar dar ko.

atveš man jį šią savaitę pasižiūrėti,šiaip sakė lyg priekinės panelės trūksta,bet tai būtų kaip ir dzin jei įmanoma ją kažkaip gauti + kaina veikimo atveju kurią mokėčiau būtų max 100lt tai man atrodo tikrai apsimokėtų...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Veikia ir be hardo, FW ne harde saugosi. Tik be hardo aisku nieko negalesi pazaisti, nes beveik visi zaidimam reikia kazkiek vietos cache failams ir pan. Tai jeigu b* lazeris bus uzluzes tai nebus tau kaip patikrinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jei uz 100lt parduoda tai jauciu bus ten su kokiu ylod taisytu, lazeriu parejusiu ir dar korpusu istaskytu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keiciau HDD, tai kiek pamenu nereikejo jokio usb flash'o su FW. Tinka SATA diskai, gali deti ir SATA2, veiks, na bent man veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.