robZombie

Elementai pulteliui

Rekomenduojami pranešimai

Čia gal ir sena tema, bet nusipirkau SAMSUNG 4 pakraunamas baterijas už 109lt, tai pilnai pasikrauna su kitu pakrovėju (POWERMAN) ir laiko nuo 2 iki 3 savaičių. Kartais užmirštu, kad reikia krauti... :(

Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Čia gal ir sena tema, bet nusipirkau SAMSUNG 4 pakraunamas baterijas už 109lt, tai pilnai pasikrauna su kitu pakrovėju (POWERMAN) ir laiko nuo 2 iki 3 savaičių. Kartais užmirštu, kad reikia krauti... :)

uz 109 pinigu uuuuuu, uz 7-15lt ne ka prastesnes butum nusipirkes :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia gal ir sena tema, bet nusipirkau SAMSUNG 4 pakraunamas baterijas už 109lt, tai pilnai pasikrauna su kitu pakrovėju (POWERMAN) ir laiko nuo 2 iki 3 savaičių. Kartais užmirštu, kad reikia krauti... :)

Beprotis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia gal ir sena tema, bet nusipirkau SAMSUNG 4 pakraunamas baterijas už 109lt, tai pilnai pasikrauna su kitu pakrovėju (POWERMAN) ir laiko nuo 2 iki 3 savaičių. Kartais užmirštu, kad reikia krauti... :nunchuks:

Stipriai permokejai, geriau butum pasiemes kokiu VARTA ar panasios firmos uz ~50lt, nes tai yra normali kaina. Kaip suprast laiko 2-3 savaites? Tai tu pasakyk kiek valandu zaidi per diena, ar cia mums atspet? Mano VARTA pakraunamos laiko ~40 valandu, tai mazdaug man menesiui laiko uztenka. Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš visur buityje naudoju: Soshine (http://www.dealextreme.com/p/soshine-2700mah-ni-mh-rechargeable-aa-batteries-with-case-4-battery-pack-12720)

Jų nemažai turiu ir vis užsisakinėju.

Kiek laiko - nežinau. Tiesa pasakius - net nežinau, kaip pamatuoti (žaidžiu tik po kelias valandas savaitgaliais). Kadangi tų baterijų namie daug, tai ir rotuoja pastoviai per pakrovėją.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man jau menesi ir viena savaite uz 4lt pirktos baterijos laiko, dar nei karto nebuvo atsijunges pultelis. VARTA Long Life :nunchuks:

Zaisdavau 2-5 valandas, kasdien, buvo tik kelios dienos kai isviso nezaidziau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nusipirkau 4x akumuliatorius ir pakrovėja VARTA 2100mah už 69lt BMS. PArdavėjas sakė , kad šitas rinkinys yra rimtesnis toks .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stipriai permokejai, geriau butum pasiemes kokiu VARTA ar panasios firmos uz ~50lt, nes tai yra normali kaina. Kaip suprast laiko 2-3 savaites? Tai tu pasakyk kiek valandu zaidi per diena, ar cia mums atspet? Mano VARTA pakraunamos laiko ~40 valandu, tai mazdaug man menesiui laiko uztenka.

Per diena su XBOX yra žaidžiama daug, nes turiu dar brolį. Per dieną min žadžiama 4 val., kartais 6 ir daugiau, nes lauke oras buna blogas, net iš lovos tingisi lipti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu Sanyo elementus ir pakroveja, tai laiko tikrai lb gerai, gali zaisti zaisti ir zaisti... :rolleyes: Tada pakrauni ~6 val ir vel zaidi menesi ir ilgiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.