scalman

Resident Evil: Operation Raccoon City

Rekomenduojami pranešimai

Tai nuomonių kaip visad yra visokių, vieniems jis patinka, kitiems ne. Aš tai nepirkčiau, nes man šis žaidimas yra viena didelė krūva neskanių saldainių Nuotrauka

Rimtai, nuo kada žmogui nušauti reikia į jį paleisti milijonus kulkų? ir apskritai, kodėl šiame žaidime mes turim šaudytis su "žmogais"? Nuotrauka Čia juk Resident Evil po velnių!!! (Taip, žinau spin off, bet priešų ŽMONIŲ, mes ir taip apturim COD'e, uncharted, Battle field ir t.t.). Pats gameplay kažkoks sulaužytas nemalonu žaist šį žaidimą...

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As buvau vienu metu suabejojes ir siuo zaidimu bet nepasigailejau nusipirkes. Isbandyk ant Pc tada spresk ar pirkt ar ne. Siaip nusiprk galesim kartu lost:D

Redagavo Redzis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As buvau vienu metu suabejojes ir siuo zaidimu bet nepasigailejau nusipirkes. Isbandyk ant Pc tada spresk ar pirkt ar ne. Siaip nusiprk galesim kartu lost:D

As galvoju nusipirkti :) bet dar svarstau.. esu irgi RE fanas, bet bijau leisti tiek pinigu ant zaidimo, kuris sulauke daug kritikos. Pradzioj is traileriu atrode ziauriai gerai, bet paskaicius tiek komentaru, kazkaip kyla abejone. Butu kokia demo versija pabandyt, bet deja.. o pc mano per sladnas.

Kiek dar turi draugu zaidzianciu sita game ? iseitu surinkt dar 2, kad gautusi 4 co-op grupe ?

Redagavo Egidulis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu pora bet ne lietuviai, siaip pastaruoju metu labai mazai zaidziu nera laiko... Ir kiek matau tu turi x360 o as ps3 tai kazin ar eitu pazaist kartu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Neatkreipiau demesio i tavo turimas konsoles.. :D
  Redagavo Egidulis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir kiek matau tu turi x360 o as ps3 tai kazin ar eitu pazaist kartu.

Ne į temą

Manau kad daug kas taip noretu kad butu galima zaisti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pal versija ir tiek. nu reik pagalvot kad nebuvo nieko visiskai kas butu sutrukde lost ;// ai ai tik sitam spec ops missions nemesis labai kazko idiotas budavo sustodavo vietoj ir stovedavo ;DD turbut mego pagalvot arba pavargdavo kol aisku nepriarteji prie jo :) ir tad aisku kas buna..

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai gal tik keliata bagu buvo, bent dabar tai atsimenu tai tik kai tyrantas uzstrigo smaugdamas komandos nari ir su nemesis toks kaip red cat sake

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

na vis gi nusipirkau si zaidima (xbox 360 consolei), beliko laukt kol atsius.. jeigu kas norit sumest co-op arba multiplayer paimkit i draugus (gamertag profilyje). :megusta:
   Redagavo Egidulis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.