scalman

Resident Evil: Operation Raccoon City

Rekomenduojami pranešimai

Tokių atsiliepimų pasiskaičius,ranka net nekyla kompakto paimti ir į burnerį įkišti :thumbsup4: bet yra 2 žodžiai pavadinime t.y. RE, todėl visgi manau išbandyti privalau.nes kaip ten bebūtų,manau,kad tikrai būsiu žaidęs ir tragišikesnių žaidimų...

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na as ir isbandysiu nes snd gavau patvirtinanti laiska jog jau issiustas zaidimas. Bet kol pats neisbndysi tai ir nezinosi koks tas zaidimas patinka ar ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pažiūrėjus gameplay video iš pačių user'ių, supranti kad gali tik sutikti su visa kritika ir įvertinimo balais, blogas žaidimas ir nieko nepakeisi :thumbsup4: išmėginsiu nebent kada numuš kaina, o tas spėju bus labai greitai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesiog baisu, cia ne RE, cia nzn kaip pavadinti, bet zaidimas yra dragiskas, bet esu RE fanas tai turesiu pereiti ir iskart padedu i lentyna, tegul stovi :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visiškai su IGN sutinku :thumbsup4: Žaidimas toks bjaurus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gi isbandiziau as si zaidima nes kaip RE fanas turejau tai padaryt. Ir kaip turbut daugumos didelei nuostabai sis zaidimas man paliko gera ispudi, nors ir tikejaus kad man patiks bet vienu metu jau buvau suabejojes juo, taciau likau nenusivyles o patenkintas.

Taigi apie pati zaidima: Zaidimo grafika aisku nesilygina i crysis 2 ar BF3 bet grafika yra gera, zaidimas atrodo graziai(bet daug kas priklauso ir nuo tv, su nauju samsung'u visiskai kitoks zaidimu ispudis nei su senesniu LG ) personazai nupiesti graziai ir atrodo detaliai visa zaidimo aplinka taip pat neatsilieka del grafikos priekaistu zaidimui neturiu.

Zaidime tenka vaiksciot po slaptas Umbrela labaratorijas ir miesta, uzeinant i vietas is senesniu RE daliu pvz as jau buvau ligonineje baznycioje policijos nuovadoj, kapinese RE 2 ir 3 tos vietos yra atkurtos ir graziai ir iskart prisimeni kad esi cia anksciau buves, net patenki i kaikurias senuoju keiu kuriuo patekai ir senose RE dalyse i, bet netenka vaiksciot pilnai po tas pacias visas vietas nors man tai ir netrugdo. Pats miestas atrodo tikrai kaip po kokio karo gatves graziai uzbarikaduotos uzverstos masinom ir pan matosi kad vyko kova pries zombius...

Vaiksciojant po miesta ir labaratorijas reikia rinkt data failus kuriuos gana sunku mano manymu surinkt nes daug erdves buna kur jie gali but, nes zemelapiai yra nemazi jauties tikrai kad vaikstai mieste neturi vieno siauro keliuko per kuri tik gali prabegt yra ir uzkampiu visokiu kur gali uzklyst ir rast pasleptu soviniu ar pan...Labaratorijos taip pat neatsilieka savo dydziu.

Pries pradedant zaidima reikia pasirinkt uz ka zaisi ir i komanda parinkt dar tris zmones isviso bunat keturiese, o pasirinkt galima is 6 veikeju, as zaidziu uz Vector. Kiekvienas is personazu turi tik jam prieinamas savybes kures reikia tobulintis jas nuperkant uz gautus exp taskus, taskus galima gaut uz susaudytas slaptas kameras ju daug buna zemelapyje, uz rastus laptopus, spausdinimo masineles ir uz svilpiko statuleles kurios duoda daugiausiai exp tasku, taip pats exp taskus galima gaut zaidziant Multiplayer tai geriausias budas rinkt exp taskus... Pvz vector turi savybe pasidaryt nematomas naudojantis kamofleza ar tyliai priet priesui uz nugaros... Reikia manau daug laiko istobulinant visas savybes kiekvieno personazo ir atsirenkant kurios geriausios...

Zaidime gynklu netruksta taciau ju gali nesiotis tik viena ir pistoleta kas man nelabai patiko, gynklus reikia taip pat atrakint uz exp taskus.Zaidime tenka ne tik kovot pries zombius ar B.O.W bet ir pries kareivius, zombius galima panaudot kaip skyda pagriebus, kiekvienas zombis gali uzkrest virusu ir jai nepasigydisi pats virsi zombiu ir pulsi savo komandos narius :) taip pat persovimas ar kitoks suzeidimas gali sukelt kraujavima kuris prikviecia dar daugiau zombiu ir jie puola tik tave. Zaidime sutinki tokius B.O.W kaip Nemesis, Tyrant, William Birkin.Taciau paciu zombiu ivairove nera labai didele galejo but ir daugiau...ir B.O.W pagrinde yra tik Lickeriai ir Hunter'iai(man primena peraugusias varlias su dideliais nagais :D) Mano nuomone truputi truksta priesu ivairoves...

Zaidimas yra shooteris tai saudyt reiks tikrai daug kartais labai daug puola lickeriu, zombiu... zombiams geriausia saudyt i galvas taciau zaidime kovoti tenka ne tik pries zombius bet ir pries spec ops kareivius, kas blogai kad ju neveikia headshootai tai man labai nepatiko taip kad is vieno suvio i galva su automatu nenusausi...

Pati zaidimo istorija ir veiksmas pagal mane graziai sulipdyta nes patenki i senas vietas taip sutikdamas pagrindinius B.O.W ir pamatai ivikius kurie tikrai galejeo but senose RE dalyse neparodyti.

Kas labiausiai nepatiko tai jog tavo komandos nariu AI ziauriai durnas saudo i sienas nors jau niekur nera priesu ar neseka taves stovi vietoj nubega nezinia kur, pries AI toks pats, bet zaidimas yra orentuotas i co-op mode zaist su kitais zmonem tai kazkaip nieko keisto man del to...aisku priesai galetu but protingesni, taciau zaidimas nera lengvas.

Taigi mano isvada zaidimas yra geras ir tikrai vertas daugiau nei ji ivertino 4,5 ar 6,5 as jam 8 tikrai duociau jai nedaugiau bet cia mano RE fano nuomone man kiekvienas RE zaidimas ar filmas patiko. Beja sis zaidimas man primene RE 1 filma...Zaidimo Dar neperejau ir MP nebandziau.Tai ko man truko zaidime tai staigaus 180 laipsniu pasusukimo nes be jo sunku pabegt nuo priesu, be to zaidime reikia labai daug naudotis aplinka kad taves nenusautu sleptis uz masinu barikadu ir pan, kas dar nepatiko tai jog pats automatiskai prilimpa prie sienu tu to nori ar ne.

Redagavo Redzis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kadangi esu residento fanas isbandysiu koks bebutu,dar nie viena dalis manes nenuvile :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai nenusivyliau, tikrai isbandyk bent ir ant pc....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gi isbandiziau as si zaidima nes kaip RE fanas turejau tai padaryt. Ir kaip turbut daugumos didelei nuostabai sis zaidimas man paliko gera ispudi, nors ir tikejaus kad man patiks bet vienu metu jau buvau suabejojes juo, taciau likau nenusivyles o patenkintas.

Taigi apie pati zaidima: Zaidimo grafika aisku nesilygina i crysis 2 ar BF3 bet grafika yra gera, zaidimas atrodo graziai(bet daug kas priklauso ir nuo tv, su nauju samsung'u visiskai kitoks zaidimu ispudis nei su senesniu LG ) personazai nupiesti graziai ir atrodo detaliai visa zaidimo aplinka taip pat neatsilieka del grafikos priekaistu zaidimui neturiu.

Zaidime tenka vaiksciot po slaptas Umbrela labaratorijas ir miesta, uzeinant i vietas is senesniu RE daliu pvz as jau buvau ligonineje baznycioje policijos nuovadoj, kapinese RE 2 ir 3 tos vietos yra atkurtos ir graziai ir iskart prisimeni kad esi cia anksciau buves, net patenki i kaikurias senuoju keiu kuriuo patekai ir senose RE dalyse i, bet netenka vaiksciot pilnai po tas pacias visas vietas nors man tai ir netrugdo. Pats miestas atrodo tikrai kaip po kokio karo gatves graziai uzbarikaduotos uzverstos masinom ir pan matosi kad vyko kova pries zombius...

Vaiksciojant po miesta ir labaratorijas reikia rinkt data failus kuriuos gana sunku mano manymu surinkt nes daug erdves buna kur jie gali but, nes zemelapiai yra nemazi jauties tikrai kad vaikstai mieste neturi vieno siauro keliuko per kuri tik gali prabegt yra ir uzkampiu visokiu kur gali uzklyst ir rast pasleptu soviniu ar pan...Labaratorijos taip pat neatsilieka savo dydziu.

Pries pradedant zaidima reikia pasirinkt uz ka zaisi ir i komanda parinkt dar tris zmones isviso bunat keturiese, o pasirinkt galima is 6 veikeju, as zaidziu uz Vector. Kiekvienas is personazu turi tik jam prieinamas savybes kures reikia tobulintis jas nuperkant uz gautus exp taskus, taskus galima gaut uz susaudytas slaptas kameras ju daug buna zemelapyje, uz rastus laptopus, spausdinimo masineles ir uz svilpiko statuleles kurios duoda daugiausiai exp tasku, taip pats exp taskus galima gaut zaidziant Multiplayer tai geriausias budas rinkt exp taskus... Pvz vector turi savybe pasidaryt nematomas naudojantis kamofleza ar tyliai priet priesui uz nugaros... Reikia manau daug laiko istobulinant visas savybes kiekvieno personazo ir atsirenkant kurios geriausios...

Zaidime gynklu netruksta taciau ju gali nesiotis tik viena ir pistoleta kas man nelabai patiko, gynklus reikia taip pat atrakint uz exp taskus.Zaidime tenka ne tik kovot pries zombius ar B.O.W bet ir pries kareivius, zombius galima panaudot kaip skyda pagriebus, kiekvienas zombis gali uzkrest virusu ir jai nepasigydisi pats virsi zombiu ir pulsi savo komandos narius :devil: taip pat persovimas ar kitoks suzeidimas gali sukelt kraujavima kuris prikviecia dar daugiau zombiu ir jie puola tik tave. Zaidime sutinki tokius B.O.W kaip Nemesis, Tyrant, William Birkin.Taciau paciu zombiu ivairove nera labai didele galejo but ir daugiau...ir B.O.W pagrinde yra tik Lickeriai ir Hunter'iai(man primena peraugusias varlias su dideliais nagais :unsure:) Mano nuomone truputi truksta priesu ivairoves...

Zaidimas yra shooteris tai saudyt reiks tikrai daug kartais labai daug puola lickeriu, zombiu... zombiams geriausia saudyt i galvas taciau zaidime kovoti tenka ne tik pries zombius bet ir pries spec ops kareivius, kas blogai kad ju neveikia headshootai tai man labai nepatiko taip kad is vieno suvio i galva su automatu nenusausi...

Pati zaidimo istorija ir veiksmas pagal mane graziai sulipdyta nes patenki i senas vietas taip sutikdamas pagrindinius B.O.W ir pamatai ivikius kurie tikrai galejeo but senose RE dalyse neparodyti.

Kas labiausiai nepatiko tai jog tavo komandos nariu AI ziauriai durnas saudo i sienas nors jau niekur nera priesu ar neseka taves stovi vietoj nubega nezinia kur, pries AI toks pats, bet zaidimas yra orentuotas i co-op mode zaist su kitais zmonem tai kazkaip nieko keisto man del to...aisku priesai galetu but protingesni, taciau zaidimas nera lengvas.

Taigi mano isvada zaidimas yra geras ir tikrai vertas daugiau nei ji ivertino 4,5 ar 6,5 as jam 8 tikrai duociau jai nedaugiau bet cia mano RE fano nuomone man kiekvienas RE zaidimas ar filmas patiko. Beja sis zaidimas man primene RE 1 filma...Zaidimo Dar neperejau ir MP nebandziau.Tai ko man truko zaidime tai staigaus 180 laipsniu pasusukimo nes be jo sunku pabegt nuo priesu, be to zaidime reikia labai daug naudotis aplinka kad taves nenusautu sleptis uz masinu barikadu ir pan, kas dar nepatiko tai jog pats automatiskai prilimpa prie sienu tu to nori ar ne.

Ne į temą

Galėtum dar truputi idėt laiko ir parašyti review apie žaidimą :troll: Idomu būvo paskaityt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėjau paklausti tų kurie žaidžia šitą žaidimą įdomus jis, ar toks blogas kai apžvalgosia įvertina? Verta pirkti?

Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.