scalman

Resident Evil: Operation Raccoon City

Rekomenduojami pranešimai

Jill su carlosas tai tikrai ne kaip atrodo ;) jill nusigėrus kažkokia, carlosas storas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na as tai jo laukiu visvien nes cia Resident Evil ir man to uztenka, man kiekviena dalis turejo kazka patinkancio o sitoj matau to ir bus tai kas man patinka zaidimuose, as si zaidima ir kitus vertinu ne pagal dalis o pagal tai ka as jose pamaciau zaisdamas ar man smagu buvo ar verta buv praleist prie jo laiko o ne pagal tai kad pirma dalis buvo toke o sita kitoke, cia juk nesitese story nuo pirmu daliu, cia galima pasakyt antros ir trecios dalies misinys, jai esi tikras RE fanas nekreipsi demesio kad tau veikejas atrodo perstoras ar nusigeres, svarbu zaidimas, pojuciai kuriuos jis tau suteikei ir akimirkos per kures pagalvoji oho cia tai jega. Man si dalis atrodo ne ka prastesne nei ankstesnes lyginan su 4 ar 5. Kas man labai patinka tai grizimas i racon city, bus nemesis ir kiti seni priesai...maciau amazon jau galima uzsisakyt reiks ciuju po algos bandyt uzsisakyt jai liks pinigu po savaitgalio:D

Redagavo Redzis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nori pasakyt,kad jei esi tikras re fanas,tai nekreipsi dėmesio kiek kokie veikėjai atrodo klasikiniai ir t.t? Nu kad nelabai.Didžiausias man stabdys yra tas,kad nulis siaubo visiškai.Su kiekviena dalimi vis daugiau ir daugiau veiksmo.Pvz,per trailerį tą licker nudėjo kaip nieką,lyg tai būtų kasdienybė,o pirmą kartą žaidžiant re2 pamenu koks jis kraupus buvo.

Zombiai išvis seniai nebebaisūs,kačiukais padaryti.Ir kuo tai gali pasiteisint,kad tai yra spinoff.Bet nesakau,kad žaidmas bus blogas ,jis man atrodo smagus,man tiesiog gaila,kad mylima serija nuvažiavo velniop,bet galiu pagirt Capcom kad RE Revelations žaidimas grįžo prie savo šaknų.

Redagavo cookeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip nekreipsi, nes svarbu zaidimas story line ir pan bent jau man, nors as prie veikeju ir neturiu ko prisikabint. Nu jo siaubo tikrai nera bet ka padarysi cia ne siaubo o veiksmo zaidimas bet kai daug veiksmo ir neblogai gal bus super veiksmo zaidimas. Na o del zombiu tai as ju labai baisiu ir neisivaizduoju, budamas likes pilnam mieste zombiu nemanau kad tau jau jie labai baisiai atrodytu butum apsiprates :D))) Licker'is...hm... nu jo nukale lengvai ir dar su peiliu. o antroj dalij puikiai atsimenu kur ji sutikau pirma karta...Na dar neaisku gal ir RE 6 gris prie saknu horor ne tik RE Revelations

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kaip ir anksciau esu sakes jai sis zaidimas bus kitoks nei visi kiti nereiskia kad jis bus blogas ir tie visi verkslenimai jog nekuria seno RE stiliauszaidimu manau jau atsibodo visiem skaityt sis zaidimas yra toks koks yra matyt reikia netik minusus bet ir pliusus. Gal si dalis patiks taip kaip ankstesnes RE dalys ir noresis kad kurtu ir tokio tipo RE dalis neisbandes nk negali sakyt. Man tai pvz patinka kad zombius gali panaudot kaip skydus kad daugiau veiksmo yra. Bet taip pat kaip ir visi noreciau kad RE butu toks kaip ir seniau bet si dalis tikrai toke nebus ir reikia su tuo susitaikyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

The Achievement list for Resident Evil: Operation Raccoon City has leaked online, courtesy of Xbox360Achievements. PlayStation 3 Trophies are, presumably, the same.

Perhaps unsurprisingly, the co-op shooter spin-off's award tally leans heavily towards the game's multiplayer offerings.

Rewards exist for buying and upgrading weapons, and then doing so for multiple characters.

Classic Resident Evil traits such as killing zombie dogs and using healing herb sprays also get a look in.

Intriguingly, you can earn 15 Points for finding all of the game's seven hidden Raccoons.

The list of visible Achievements, worth 885 out of the game's 1000 Points, lies below. Ten secret Achievements also exist that are hidden, worth the remaining 115 Points.

Witness (20) - Witness the beginning of the Raccoon City outbreak.

Corrupted (20) - Complete the second mission of the USS campaign.

Danger, High Voltage! (20) - Complete the third mission of the USS campaign.

Rogue's Gallery (20) - Complete the fourth mission of the USS campaign.

Betrayal (20) - Complete the fifth mission of the USS campaign.

Down in the Labs (20) - Complete the sixth mission of the USS campaign.

Outbreak Survivalist (25) - Complete all U.S.S. missions on Veteran.

Raccoon City Cleanser (35) - Complete all U.S.S. missions on Professional.

Success (30) - Complete all U.S.S. missions with an S Rank.

Great Success (45) - Gain S+ on all U.S.S. mission on Professional/Veteran difficulty

On A Roll (15) - Achieve a five kill streak in a Versus match.

Skill... Or Luck? (25) - Achieve a 10 kill streak in a Versus match.

Now That's G (15) - Collect three G-Virus Samples in one Biohazard match.

No Sample For You (30) - Force 25 enemies to drop G-Virus Samples in Biohazard (lifetime).

Supreme Survivors (20) - In Survivors mode, have all four players on your team Survive the game.

Fallen Idols (30) - In Heroes mode, eliminate four Heroes in one game.

Sampler (20) - Play at least one match in every Versus game type

You Love to Hate my 98 (50) - Complete 98 Versus games

Tongue Tied (10) - Kill a Licker that is grappling a Teammate.

Like a Butterfly (15) - Kill 100 zombies with CQC (lifetime)

Green Thumb (25) - Heal with 101 Green Herbs (lifetime)

Down Boy (15) - Kill 13 zombie dogs (lifetime)

These Will Do (10) - Purchase five weapons.

Choices Aplenty (15) - Purchase 15 weapons.

Quite The Collection (30) - Purchase all available weapons.

One Trick Pony (10) - Purchase an ability.

Feelin' Stronger Every Day (15) - Fully upgrade an ability.

Look What I Can Do (20) - Purchase all abilities for one character class.

Ready To Dominate (20) - Fully upgrade all abilities for one character class.

So Many Choices (30) - Purchase all abilities for all character classes.

Epic Standards (40) - Upgrade all abilities for all characters to its maximum level.

Organic Shield (20) - Kill 5 enemies consecutively while using a zombie as a shield.

Baker's Dozen (30) - Kill 13 zombified teammates.

So Hot Right Now (15) - Kill 103 enemies with incendiary rounds (lifetime)

Bloody Good Time (20) - Kill five enemies by causing Blood Frenzy in a single campaign game or multiplayer match.

Up Close and Personal (10) - Kill five players in one multiplayer game with CQC Kills.

Chaos Averted (5) - Kill an infected teammate with a headshot before they become a zombie in any mode.

Like a Bee (20) - Kill (10) enemy players in one Versus game with CQC.

A Gun by Any Other Name (15) - Kill an enemy with each weapon type including special weapons.

Raccoon City Mascot (15) - Collect all seven Raccoons.

The finished game is still a little way off - it's due to launch for PC, PS3 and Xbox 360 on March 23rd.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.