scalman

Resident Evil: Operation Raccoon City

Rekomenduojami pranešimai

Nu kaip geimas tai atrodo normaliai, kaip RE tai WTF IS THIS SH*T? Matosi jau bus ~4 player coop, class gameplay, bus multiplayeris ir garantuotai dahuja ammo ir varyt dahuja apkabų į zombius. Nu man pvz RE4 ir 5 tikrai žiauriai patiko, bet šitas tai jau bus RE: Third Person Shooter... Nežinau nežinau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man tai jega norejau tokio zaidimo, dar veikejai gerai atrodo isvis gadyca bus daug laiko praleista prie sito zaidimo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bus nesamone. Pakeis RE zaidimo kripti ir bandys is sio zaidimo kazka naujo isspausti. Kaip visada, naujai pradedantiems zaisti, nezinant visos pradzios, tai labai patiks, seniems gerbejams nepatiks. 5 Dali galima uzskaityti tik uz grazia Grafika ir pati zaidima, veiksma, Co-Op rezima, bet ji vadinciau nevykusiu. Galite gincytis, bet taip yra. Manau visa zaidima 5 dalyje sugadino monstrai, kurie tiesiog beprasmiskai sukurti. Saudyti i kazka, zombiai pasivercia i kazka ir t.t. Dingo paprasti zombiai, kurie turejo isvaizda ir bent saudydami zinojome, kur galva, o kur kojos. Siaip as tik uz 1 arba 2 zaideju rezima, o cia nusimato, kaip kad Scalman sake, Socom 4 ar kazkas panasaus i TC raimbow six. Tikiuosi visi tie pristatymai, tai cia Online, o mums paliks grazu vieno zaidejo rezima arba mano mineta, co-op.

http://www.youtube.com/watch?v=rWfGG86H9eY&feature=player_embedded#at=85

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pažiūrėjus tą trailerį užsinorėjo pažaisti visas Resident evil dalis nuo 0 iki 4, su spin off'ais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bus nesamone. Pakeis RE zaidimo kripti ir bandys is sio zaidimo kazka naujo isspausti. Kaip visada, naujai pradedantiems zaisti, nezinant visos pradzios, tai labai patiks, seniems gerbejams nepatiks. 5 Dali galima uzskaityti tik uz grazia Grafika ir pati zaidima, veiksma, Co-Op rezima, bet ji vadinciau nevykusiu. Galite gincytis, bet taip yra. Manau visa zaidima 5 dalyje sugadino monstrai, kurie tiesiog beprasmiskai sukurti. Saudyti i kazka, zombiai pasivercia i kazka ir t.t. Dingo paprasti zombiai, kurie turejo isvaizda ir bent saudydami zinojome, kur galva, o kur kojos. Siaip as tik uz 1 arba 2 zaideju rezima, o cia nusimato, kaip kad Scalman sake, Socom 4 ar kazkas panasaus i TC raimbow six. Tikiuosi visi tie pristatymai, tai cia Online, o mums paliks grazu vieno zaidejo rezima arba mano mineta, co-op.

Taip pakeis ir ka? mazai jau tokiu RE daliu yra kurios pakeite krypti?Aisku jos nebuvo populiarios bet pradzia padaryta buvo tam kad tobulejant vis kazkas geriau butu o cia manau tikrai jau bus geras zaidimas bus daug laisves kurios kartais norejosi RE dalyse o nebuvo, zaideju pasirinkimas didesnis ir RPG elementu kurie tikrai labiau itraukia i zaidima kai nori uzsikelt level.Manau online tikrai daug ir ilgai zais sita zaidima.As esu senas gerbejas ir man patinka cia ne RE 6 o daugiau online co-op zaidimas. Monstarai RE 5 panasus i RE 4 tai ir 4 dalis sugadinta pagal tave. Na pasivercia i priesus kitus pvz ir Nemesis is RE 3 keite savo forma du kartus tai cia viskas nrm ir RE 2 tas pats buvo kad priesai keisdavo formas. RE 5 tikrai puikiai matai i kur sauni sauni io ranka ismeta gynkla sauni i koja suklumpa galva gali istaskyt ir pan.O co-op gali but ir 4 zaideju kaip Lost planet 2, o jai nori paziurek RE Outbreake arba Outbreake file 2 pamatysi kazka panasaus kas buvo sukurta seniau daugiau tik online co-op zaist dar ant PS2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip pakeis ir ka? mazai jau tokiu RE daliu yra kurios pakeite krypti?Aisku jos nebuvo populiarios bet pradzia padaryta buvo tam kad tobulejant vis kazkas geriau butu o cia manau tikrai jau bus geras zaidimas bus daug laisves kurios kartais norejosi RE dalyse o nebuvo, zaideju pasirinkimas didesnis ir RPG elementu kurie tikrai labiau itraukia i zaidima kai nori uzsikelt level.Manau online tikrai daug ir ilgai zais sita zaidima.As esu senas gerbejas ir man patinka cia ne RE 6 o daugiau online co-op zaidimas. Monstarai RE 5 panasus i RE 4 tai ir 4 dalis sugadinta pagal tave. Na pasivercia i priesus kitus pvz ir Nemesis is RE 3 keite savo forma du kartus tai cia viskas nrm ir RE 2 tas pats buvo kad priesai keisdavo formas. RE 5 tikrai puikiai matai i kur sauni sauni io ranka ismeta gynkla sauni i koja suklumpa galva gali istaskyt ir pan.O co-op gali but ir 4 zaideju kaip Lost planet 2, o jai nori paziurek RE Outbreake arba Outbreake file 2 pamatysi kazka panasaus kas buvo sukurta seniau daugiau tik online co-op zaist dar ant PS2.

Na, mes sita zaidima skirtingai turbut matome. Tau kazkokiu naujoviu reikia, o man asmeniskai galetu kurti ir kurti tapati per tapati. As patobulejima zaidime suprantu kaip Grafikos pagerinimu, garso, valdymo, kazkokiu naujoviu ir nauju ideju relizavimu. Bet kiekvieno zaidimo kurejas supranta, kad jei zaidimas ne naujas, o turintis daug daliu, zaidima tada reikia kurti atsargiai. Kaip jau minejau, kiek teko susipazinti su vaizdais, ir kaip viskas yra pateikiama, tai cia, kaip Kolega virsuje minejo, bus Left4Dead zanro. Kaip klasikine RE dalis nesiskaitys. Ir nesakyk, kad 4 ir 5 dalis panasios. 4 buvo dalis, o 5 pasieke PIKA. Ir 4 dalyje as TIK neuzkaitau, kai galva nusovus, islysdavo dar vijoklis kazkoks. Nuo to ir prasidejo nukripimai. Uzskaitau dar kokius ten skraidancius gyvius, bet kai is zombio pavirstama i kazkokia neaiskia mase, tai zinai.. Kaip sakiau, zaidima mes matome skirtingai. 4 dali as zaidziau su pasimegavimu. Ten irgi buvo neaiskiu masiu, bet jos taip nelindo. 5 as tiesiog megavausi del geros grafikos ir co-op rezimo. Beje, dar sakai, kad cia bus laisves. Nemanau, kad ta laisve leis pajausti. Bus numatyta zaidimo eiga, teks sluoti zombius numatytu keliu. Nemanau, kad tai laisves pojutis. Aisku tiek as tiek ir tu per daug negalime pasakyti kiek bus, bet mano tokia asmenine nuomone. Ir ka gerai paminejai, kad sis zaidimas bus orentuotas labiau i Online, bet ne i Single ar co-op. Aplamai idomu, ar pati istorija bus verta domejimosi. Ir neveltui RE nesuteikia siai daliai kaip 6 dalies. Tai tik RE, bet ne 6.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jo matome skirtyngai tik as ir sutinku ir man patiktu labai jai sukurtu koke dali kaip senos serios stiliaus tik gaila kad tokia dalis buvo code veronica na bet jos remeikas tai labai idomu kaip atrodys aisku butu idomu kad ir kazko naujo idetu kad butu pats orginalus story line ir kazkas kito pvz zaist uz kita zaideja...O laisves pojuciu manau gerai yra ir zombio panaudojimas kaip skydas sokinejimas per masinas daugiau meel ataku ir pan dar par story line pakeitimas nuzudant leona...O RE 6 tai net neaisku kaip story toliau tesis umbrela nugaleta weskaras negyvas kas ju vieta uzims.Aisku visko galima prigalvot bet ka pasiulis neaisku. O del sios dalies tikrai laukiu nes apskritai visko laukiu visu RE zaidimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

re4 ir re5 man bent jautėsi kad tai būtų RE,o dabar net nepanašu į tai.

kodel nepanasu? RE 3 ir RE 4 ir labai skiriasi ir tuo laiku kai pasirode manau visi taip paciai snekejo kad nepanasu ir pan reikia ziuret placiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyt bus idomu, bet šiaip gaila del RE serijos.. Beje dar vienas minusas kad nebus split screen co-op tik online..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kodel nepanasu? RE 3 ir RE 4 ir labai skiriasi ir tuo laiku kai pasirode manau visi taip paciai snekejo kad nepanasu ir pan reikia ziuret placiau.

Na kad jau visiška makalynė čia viskas,belekas vyksta.Grafika neįspūdinga o dar žada žiemą išleist,Nauji gameplay filmukai tik padidino šias abejones,kad atidės išleidimą.Dauguma dabar verkia koks naujas DMC bus,bet užtat tas žaidimas atrodo techniškai tvarkingas ir stilius toks pat - hack slash.Tik kitaip veikėjas perteiktas.Man patinka ORC idėja,kad žaidi už blogiečius,grįžti į meškėno miestą ir gali pakeist istoriją,bet aišku visada vėliau ar ankščiau nuomonė gali pasikeisti.

Redagavo cookeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.