Sharasi

X360 Slim DVD-ROM keitimas/flashinimas

Rekomenduojami pranešimai

Keista, bet man viska atsidaro. Bandyk tada per pati foruma rast.

gal gali pasakyti kaip vadinasi ta tema tam rusu tinklapy Redagavo make1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mane tie yra tik jie geltoni o cia ne maitinimui? ar tada ta balta fiskute su juodais laidais xbox'e maitinimas?

Tie geltoni yra SATA jungtys :whistling:

Nusipirk dar toki laida http://www.9289.com.au/product_images/g/803/SATA_Cable_9289__51643_zoom.jpg , arba jei nenori pirkt gali istraukti is savo pc DVD-romo :thumbsup4:

gal gali pasakyti kaip vadinasi ta tema tam rusu tinklapy

Прошивка Xbox 360 Slim (9504) Redagavo nipitz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tie geltoni yra SATA jungtys :)

Nusipirk dar toki laida http://www.9289.com.au/product_images/g/803/SATA_Cable_9289__51643_zoom.jpg , arba jei nenori pirkt gali istraukti is savo pc DVD-romo :whistling:

Прошивка Xbox 360 Slim (9504)

na labai dekoju uz paaiskinima :) bet vis del to teks pirkti nes pc dvd romas pajungtas sy viena juoda placia fiske ir viena balta dvigubai platesne fiskute, bet i harda eina toks laidukas, bet atjungus harda nemanau kad ka padarysiu :):thumbsup4::)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na labai dekoju uz paaiskinima :thumbsup4: bet vis del to teks pirkti nes pc dvd romas pajungtas sy viena juoda placia fiske ir viena balta dvigubai platesne fiskute, bet i harda eina toks laidukas, bet atjungus harda nemanau kad ka padarysiu :):whistling::)

Tai taip, pas mane irgi is hardo eina ir is DVD romo, b***** greiciau ateitu mano xbox'as is amazono :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai va tada rytoj bandysiu pats nusiflashinti ir kaip sekes parasysiu... tikiuosi pavyks... pasimelskim Dievui kad rytoj butu sekminga diena :thumbsup4::)

Na va pats nusiflashinau, truputi buvau uzstriges vienoj vietoj nes mano pc nemate dvd romo, bet su rlevin7 pagalba tai buvo greitai isspresta... :whistling:

Redagavo Sharasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai va tada rytoj bandysiu pats nusiflashinti ir kaip sekes parasysiu... tikiuosi pavyks... pasimelskim Dievui kad rytoj butu sekminga diena :D :D

Na va pats nusiflashinau, truputi buvau uzstriges vienoj vietoj nes mano pc nemate dvd romo, bet su rlevin7 pagalba tai buvo greitai isspresta... :)

jauciu kai butum save keikes jei butu tau ta dvdrom pakeite :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jauciu kai butum save keikes jei butu tau ta dvdrom pakeite :grt:

patikek,o koks susinervaves buvau kad nepavyko pakeisti :D bet uz tat siandien vos is laimes nepradejau sokinet kaip mazas vaikas kad pats nusiflashinau :D:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

patikek,o koks susinervaves buvau kad nepavyko pakeisti :D bet uz tat siandien vos is laimes nepradejau sokinet kaip mazas vaikas kad pats nusiflashinau :D :D

o ka as tau sakiau, palauk :D butum sau plaukus nusiroves :first:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ka as tau sakiau, palauk :D butum sau plaukus nusiroves :D

jo, tikriausiai ir ne tik nuo galvos :D vis del to dabar susitaupe 250 lt ir dar plius pats nusiflashinau tai dar 40 tai va 290 i pliusa galima sakyt :first:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip issiprendei problema kai nemate pc dc romo? nes man tas pats nerodo nieko...

Zodziu susitvarkiau kad atrastu ta dvd roma bet dabar kita problema kai spaudi slim unlock ismeta toki loga

Sending Password to Drive on port 0xA000

Done!

Sending Vendor Intro to port 0xA000

Status 0x51

Re-sending Vendor Intro:

....................

Device Intro failed!

Kame reples?

Redagavo Ideline

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.