Sharasi

X360 Slim DVD-ROM keitimas/flashinimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, norejau pasiteirauti jusu nuomoniu apie X360 Slimo dvd rom'o keitima/flashinima. Zadu pirmadieni vezti pas meistra keisti savo slimo dvd rom'a i senesni nuflashinta modeli, tai kainuoja nemazai bet man atsibodo laukti tos fw o ir jei ka turesiu slimo dvd rom'a tai jei ka galesiu kai bus atsiradusi fw ji atgal isideti. tai mane domina jusu nuomone ar tai labai blogai kokie minusai ir panasiai??? zinau kad negalesiu jungtis prie live bet as live ir nezaidziu taip kad man tame nuostolio kaip ir nebus, bet gal yra kokie nors trukumai apie kuriuos as nezinau. dekoju uz komentarus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, norejau pasiteirauti jusu nuomoniu apie X360 Slimo dvd rom'o keitima/flashinima. Zadu pirmadieni vezti pas meistra keisti savo slimo dvd rom'a i senesni nuflashinta modeli, tai kainuoja nemazai bet man atsibodo laukti tos fw o ir jei ka turesiu slimo dvd rom'a tai jei ka galesiu kai bus atsiradusi fw ji atgal isideti. tai mane domina jusu nuomone ar tai labai blogai kokie minusai ir panasiai??? zinau kad negalesiu jungtis prie live bet as live ir nezaidziu taip kad man tame nuostolio kaip ir nebus, bet gal yra kokie nors trukumai apie kuriuos as nezinau. dekoju uz komentarus.

Rodos jei update yra darytas nesenai tai neis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rodos jei update yra darytas nesenai tai neis.

tai kad as skambinaus i kauna edmai, tai manes nei klause ar darytas update ar ne? paklausiai ar daro jie tai kiek ima ir pasake kad daro ir viskas tik pirmadieni del tikslesnio laiko paskambiti ir susitart, tai jauciu reikes paklausti kaip ten su tuo update kad be reikalo 100 km neprasukt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na dauguma kas taip fleshino slimus taip tai skundesi kad pazaidzia pusvalandi ir xbox'as issijungia na as nezinau ar tai tiesa,bet as pats kogero fleshinciausi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na dauguma kas taip fleshino slimus taip tai skundesi kad pazaidzia pusvalandi ir xbox'as issijungia na as nezinau ar tai tiesa,bet as pats kogero fleshinciausi :)

na reikes pries vaziuojant paskambinus paklausti... dekoju uz atsakymus :) gal dar kas pasakys ka nors ka tureciau zinoti? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na reikes pries vaziuojant paskambinus paklausti... dekoju uz atsakymus :) gal dar kas pasakys ka nors ka tureciau zinoti? :)

pas edma nepatarciau flashint, bet ne del to kad jis blogai daro, o del to kad brangiai ima ir letai daro viska.

ir is viso sakyciau nekeisk to dvdromo, tiek islaukei tai dar palauks savaitele, pasijuk LIVE, atsiusk demo ir pratemsi dar siek tiek.

be to gali juk GOD (games on demand) zaidimus lost neflashinus nieko. isikeli i flasha zaidima su lievu profiliu ir pasileidi per ta profili, o tada zaidi jau su savo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas edma nepatarciau flashint, bet ne del to kad jis blogai daro, o del to kad brangiai ima ir letai daro viska.

ir is viso sakyciau nekeisk to dvdromo, tiek islaukei tai dar palauks savaitele, pasijuk LIVE, atsiusk demo ir pratemsi dar siek tiek.

be to gali juk GOD (games on demand) zaidimus lost neflashinus nieko. isikeli i flasha zaidima su lievu profiliu ir pasileidi per ta profili, o tada zaidi jau su savo.

zinau as apie tuos god geimus bet kad hardo neturiu o is flasho tai kazkaip nenori paleist, tarkim turiu shifta GOD ir pasileidzia bet po pirmo to bandomojo pravaziavimo praso isvalyti diska ir perkrauti konsole tai speju per letas flashiukas, na bet cia ne i tema buvo, o siaip del kainos tai pas edma pigiau nei pas inco_vytana, o jei del islaukimo, tai kad truputi sklando internete kalbos kad cia gali buti fuflo su slimu firmware ir kad ji dar labai ne greit pasirodys bet cia tiksklando kalbos tiksliai nezinau... demuskes ir lieka tik demuskem, man jau nervai ima nes mano konsole jau stovi antra menesi nejungiama nes visi turi zaidimai igryse iki gyvo kaulo ir pasileidus nors viena is ju pazaidi 20 min ir isjungi, todel ir nusprendziau imtis tokiu veiksmu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad liko laukti visai nedaug, geriau pakentek nenumirsi gi. Arba uzsakyk koki zaidima is game.co.uk uz ~50lt ir turesi ka pazaist 2 savaitem.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad liko laukti visai nedaug, geriau pakentek nenumirsi gi. Arba uzsakyk koki zaidima is game.co.uk uz ~50lt ir turesi ka pazaist 2 savaitem.

sakai nedaug liko laukti, man tik idomu is kur tai zinai, kur taip rasoma? nes kiek skaitau c4evaspeaks.com tai ten jau daugiau kaip 3 men raso kad soon... sausio pradzioj c4eva parase tokia zinute kad fw bus isleista per menesi ar du, bet jau praejo daugiau kaip du menesiai ir nieko, vis dar tas pats soon, tik kad ten prie to parasyta completed testing by team, tai zinai jei visai komandai neuztenka daugiau kaip savaites pratestuoti tai kazkas ten netaip... tai as dar laukiu jei rytoj arba pirmadieni ryte pamatau kad fw isleista zinoma nekeisiu dvd romo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, cia tavo pasirinkimas. Jei kantrybe jau ant ribu, tai gali ir keist, cia tavo boxas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, cia tavo pasirinkimas. Jei kantrybe jau ant ribu, tai gali ir keist, cia tavo boxas.

na jei ka juk vistiek, bet kada galesiu isideti savo slimo originalu dvd roma...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sakai nedaug liko laukti, man tik idomu is kur tai zinai, kur taip rasoma? nes kiek skaitau c4evaspeaks.com tai ten jau daugiau kaip 3 men raso kad soon... sausio pradzioj c4eva parase tokia zinute kad fw bus isleista per menesi ar du, bet jau praejo daugiau kaip du menesiai ir nieko, vis dar tas pats soon, tik kad ten prie to parasyta completed testing by team, tai zinai jei visai komandai neuztenka daugiau kaip savaites pratestuoti tai kazkas ten netaip... tai as dar laukiu jei rytoj arba pirmadieni ryte pamatau kad fw isleista zinoma nekeisiu dvd romo :D

true true...

bet paziurek db, kiek tau tas dvdromo keitimas kainuos? + dar veziavimas i kauna? pasiskaiciavai?

o flashas 16gb tau kainuos apie 80lt, jau max 100lt jei nerasi pigesnio. taip kad pirkdamas flasha sutaupai ne tik ant vaziavimo ir dvdrom keitimo, bet dar ir po flashinimo (kad ir kada jis iseitu) liks pingu ir dar busi prapletes atminti su nauju flashu.

man atrodo, bet kokiu atveju islosi taip darydamas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

true true...

bet paziurek db, kiek tau tas dvdromo keitimas kainuos? + dar veziavimas i kauna? pasiskaiciavai?

o flashas 16gb tau kainuos apie 80lt, jau max 100lt jei nerasi pigesnio. taip kad pirkdamas flasha sutaupai ne tik ant vaziavimo ir dvdrom keitimo, bet dar ir po flashinimo (kad ir kada jis iseitu) liks pingu ir dar busi prapletes atminti su nauju flashu.

man atrodo, bet kokiu atveju islosi taip darydamas.

na i kauna tai cia 40lt man su masinike savo dar prie to paties ir i bazes gal ko apsipirkt uzsukciau, dvd keitimas 200lt bet uz tat kaip ir atsargini turesiu dvd roma, o dabar pirkt flasha, tai skai 100lt plius dar atsiras tarkim nulauzimas 50lt ir vaziavimas i kauna nes kedainiuose cia nieks nedarys tai dar vistiek 40lt gaunasi sumoj 190 lt prarandu arba kitap sakant i minusa 50lt, bet uz tat nereik nervuotis ir sukt smegenu kada tas fw iseis... na nezinau, abu variantus galima ir kritikuoti ir liaupsinti... dar mastau o iki pirmadienio ir dagyventi reikia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek žinau iš kelių draugų tai vienam buvo viskas gerai po tokio flasinimo, o kitiems 2 būna tipo taip , kad pažaidžia apie 30min išsijungia xbox 360 ir reike laukti apie 10-20min. kol vėl veiks. Aš tai tavo vietoje to nedaryčiau nusipirk, kad ir pora naudotu žaidimu ir lauk fw.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as iki menesio galo laisvai galiu laukt fw :D (nors aisku ji dar greit neiseis...) parsisiunciau bad company 2, susikuriau nauja profili ir taskaus. Patariu ir tau taip. O jeigu taip uzkniso parduok ir pirk PS3. :D

Redagavo 360

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.