Impaler

Pageidavimai PlayManijai v3.5

Rekomenduojami pranešimai

Galėtų būt didesnis BBCode supportas, kad nors paveiksliukus galėtum sumažint. Būtų žymiai patogiau, nes dabar jei nori sumažint paveikslėlį iš URL reikia jį parsisiųst, sumažint ant savo PC ir vėl uploadint.

100x100http://www.url.lt/paveiksliukas.jpg[/img] <----- va taip va kad galėtum resaizint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano manymu reiketu dadeti daugiau grupiu, kaip padare, pvz, games.lt tokiu kaip senbuvis ar panasiai nes skirstymas i grupes vien del pranesimu skaiciu nera lb tikslus, juk yra daug zmoniu kurie cia ateina tiesiog paskaityt naujienu ir panasiai o ne isvien komentuoti ir tiesiog keistai atrodo kai prie zmogaus uzsiregistravusio pries 2metus ir daugiau visdar raso "naujokas" :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galėtų būt didesnis BBCode supportas, kad nors paveiksliukus galėtum sumažint. Būtų žymiai patogiau, nes dabar jei nori sumažint paveikslėlį iš URL reikia jį parsisiųst, sumažint ant savo PC ir vėl uploadint.

100x100http://www.url.lt/paveiksliukas.jpg[/img] <----- va taip va kad galėtum resaizint

Ačiū už pasiūlymą. Forume tokios funkcijos nėra, kad būtų daromas auto-resize ir spėju, kad kūrėjai jos nedarys. Jei img yra per didelis tai forumas jį susimažina pats, tačiau krauna real-size visą img.

Mano manymu reiketu dadeti daugiau grupiu, kaip padare, pvz, games.lt tokiu kaip senbuvis ar panasiai nes skirstymas i grupes vien del pranesimu skaiciu nera lb tikslus, juk yra daug zmoniu kurie cia ateina tiesiog paskaityt naujienu ir panasiai o ne isvien komentuoti ir tiesiog keistai atrodo kai prie zmogaus uzsiregistravusio pries 2metus ir daugiau visdar raso "naujokas" :)

Ačiū už pasiūlymą. Grupės pagal išbūtą laiką neegzistuoja PLM, tik pagal parašytus pranešimus. Taip užsiregistruoti gali kiekvienas ir tai neapsprendžia jo kaip senbuvio plačiąja prasme. Mano galva joks tu 'tikras' senbuvis, jei per du metus neparašei nei 10 pranešimų. Esi nebent senbuvinis-tylusis-stebėtojas, tačiau dėl tavęs mes grupės nekursim. lol :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Nezinau ar kam tai patiktu, bet keliuose forumuose esu pastebejas, kad yra tokia funkcija.

Tu dalyvauji forume, seki naujienas, nori atsakyt visiem kas taves ko nors klausia, bet nezinai ar klause cituodamas tavo pranesima.

Tai ka manot, jeigu sitame -> Nuotrauka jeigu tik kasnors pacituoja tavo pranesima, tau iskarto ateina mini pranesimas ir tau pranesa? Man tai idealus toks varjantas butu.

Moo

• Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Nezinau ar kam tai patiktu, bet keliuose forumuose esu pastebejas, kad yra tokia funkcija.

Tu dalyvauji forume, seki naujienas, nori atsakyt visiem kas taves ko nors klausia, bet nezinai ar klause cituodamas tavo pranesima.

Tai ka manot, jeigu sitame -> Nuotrauka jeigu tik kasnors pacituoja tavo pranesima, tau iskarto ateina mini pranesimas ir tau pranesa? Man tai idealus toks varjantas butu.

Moo

Taigi yra ta funkcija,

eik y - http://www.playmanija.lt/forumas/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=notifications

"Pranešti, kai kas nors cituoja mano pranešimus" -> Įterptiniu mini-pranešimu varnele uzmesk

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi yra ta funkcija,

eik y - http://www.playmanija.lt/forumas/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=notifications

"Pranešti, kai kas nors cituoja mano pranešimus" -> Įterptiniu mini-pranešimu varnele uzmesk

Ups, my bad. :innocent: Tikriausiai praleidau netycia kai ziurejau paskutini karta ten...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OK. Dabar pakalbam apie reikalus. :)

Šita bendruomenė jau tikrai didelė, ir pats laikas jai dar rimčiau pradėti suktis.

Ką manote, apie e-mail'us PlayManijos? Daug didelių bendruomenių kaip šita ar net dar mažesnės turi savo email'us.

Kiek žinau, Google teikia šitą paslaugą. Ir dar žinau, kad yra kažkoks mokests, na kažkiek dolerių. Bet manau prie tos paramos kuri kekvieną mėnesį eina, galetu tie keleta dolerių prisidėti. :)

Tai va, ką manot? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nereikalingas tikrai , ir tai naudoju as du e-mail Pagrindinius vienas Hotmail kitas Gmail

O dar turiu kokius 3 levus email, vienkartiniam registracijai , Kai Lietuvoj gyvenau vienas interneto tekejas dave e-mail man susikurti, paskui kitas tekejas dave susikurti net 3 emailus, (o seip dazniausiai jei patinka puslapis ir vertas tada irasau gera email jiems , o dazniausiai duodu leva jiems)

O dar turiu keleta emailu kurie dave ( tokie kaip facebook, SKY UK Internetas, BT uk internetas ir t.t.) kuriu net ir nesinaudoju

Tai jei ir PLM teiktu e-mail paslauga tikrai as jo nenaudociau, butu jis bevertis kaip ir Facebook SKY BT ir visi kiti kuriu nenaudojiu bet turiu

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai rimtai toks emailas atrodis mano CV irasytas, viperkillz@playmanija.lt :)

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vargas būtų užsiimti tuom, juolab net kalbos negali būti apie PLM VPS dusinimą nereikalingais mail serverio apkrovimais.

jei būtų pasaulio pabaiga 2012 tada GAL nebent leisčiau redirect'ą padaryt, bet tikrai ne atskiras savarankiškas pašto dėžes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pereikim geriau prie masinu gamybos
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ok then, ką apie [TIMG] [/TIMG] tagus? Man jie labai maloniai butu, na nebutina, kad koks paveikslelis toolbox'e metytus, tiesiog kad galima butu naudoti ta tag'a. Man jis zymiai patogiau butu, nebu koks imageshack ir ten knistis kol ta belekokio ilgio adresa surastum...

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau būtų patogiau, kad kai pvz kas nors tau į pm parašo iššoktų koks langelis, kad tipo yra neskaitytų žinučių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.