Impaler

Pageidavimai PlayManijai v3.5

Rekomenduojami pranešimai

Jo, melynas tiko. Rasem zydras, melyna. Kazkaip nedaejo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

zydras irgi turejo praleisti registraciją.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai butu jeigu yra pazeistos taisykles ir nusiunciat i el.pasta, parasytumet priezasti del ko yra perkelta ar istrinta tema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal tai ir nėra labai svarbu, bet aš pasigedau profilyje, skiltyje "Turimos konsolės", PC. Gal tai ir nėra konsolė, bet, asmeniškai aš, esu nemažesnis PC žaidėjas nei PS3, todėl gaila, jog negaliu to išskirti. Ar ateityje atsiras galimybė pažymėti PC?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pc nera konsole, nors ant jo ir yra zaidimu. Telefonas irgi ne konsole.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai butu jeigu yra pazeistos taisykles ir nusiunciat i el.pasta, parasytumet priezasti del ko yra perkelta ar istrinta tema.

Norėčiau ir aš, kad taip išeitų, deja šiuo metu nėra galimybių. :)

Gal tai ir nėra labai svarbu, bet aš pasigedau profilyje, skiltyje "Turimos konsolės", PC. Gal tai ir nėra konsolė, bet, asmeniškai aš, esu nemažesnis PC žaidėjas nei PS3, todėl gaila, jog negaliu to išskirti. Ar ateityje atsiras galimybė pažymėti PC?

Kaip isstatu1 ir sakė - PC nekonsolė, visi PC turim (kaip kitaip pagrinde sėdėtume PLM?). Gali tai prirašyti savo profilio skiltyje įranga ir žaidimai ar paraše.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėčiau ir aš, kad taip išeitų, deja šiuo metu nėra galimybių. :)

kodėl nėra? :)

Nuotrauka

o šiaip galima šiek tiek pakoreguoti failiukus taip, kad tekstas iš AŽ būtų el. laiške

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matai aš nenoriu bombinti narių dviem emeilais, nes vienas yra automatiškai išsiunčiamas su tokiu tekstu vos yra padaromas koks moderavimas.

Nuotrauka

Jų suintegruoti į vieną neišeina. O siųsti dar atskirą emeilą vien su priežastim atrodo, kažkaip, per daug. Tiesiog pasispaudi atėjęs ant savo įspejimų logo ir matai gavai įspėjimą ar ne. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kur TESTAS TESTAS TESTAS, tiesiog įrašote priežastį ir viskas :)

Ten:

Žmogžudystė, taisyklių pažeidimas nr 1, straipsnis, kodeksas 5, pastraipa 17 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Testas testas testas šiuo atveju yra ištrintasis nario posto tekstas. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip isstatu1 ir sakė - PC nekonsolė, visi PC turim (kaip kitaip pagrinde sėdėtume PLM?). Gali tai prirašyti savo profilio skiltyje įranga ir žaidimai ar paraše.

Bet ar visi PC naudojam kaip žaidimų platformą? Kaip ten bebūtų, didelio nuostolio nėra, tad nesvarbu, tai tik pastebėjimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Būtų gerai jei būtų galima keist "Papildomo turinio" išdėstymą, nes norėčiau stebimą turinį matyt viršuj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane ištiko tokia dilema. Kai nusistatau Lietuvos laiką GMT+2, tai forumo laikas vėluoja viena valanda. Kai nusistatau +3 - viskas normaliai. Tai čia tik pas mane taip? Šiaip didelio skirtumo nėra koks ten GMT bus nustatytas, bet vistiek koks ne koks, nors ir smulkus, bet netikslumas :yes:

EDIT: Sorry, jau išsiaiškinau, pasirodo vasaros/žiemos laiką negerai nusistačiau :yes:

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Būtų gerai jei būtų galima keist "Papildomo turinio" išdėstymą, nes norėčiau stebimą turinį matyt viršuj

Šis dalykas šiai dienai neįmanomas.

Mane ištiko tokia dilema. Kai nusistatau Lietuvos laiką GMT+2, tai forumo laikas vėluoja viena valanda. Kai nusistatau +3 - viskas normaliai. Tai čia tik pas mane taip? Šiaip didelio skirtumo nėra koks ten GMT bus nustatytas, bet vistiek koks ne koks, nors ir smulkus, bet netikslumas :yes:

EDIT: Sorry, jau išsiaiškinau, pasirodo vasaros/žiemos laiką negerai nusistačiau :yes:

Taip tau reikia vasaros/žiemos laiką pažymėt. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal įmanoma sukurti Android tema, nes Apple kaip ir yra, o su kitais Android telefonais susijusius klausimus, nėra kur dėt :whistling:.

Redagavo ch0k3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.