Impaler

Pageidavimai PlayManijai v3.5

Rekomenduojami pranešimai

Mane nervina kai užrašai žodi playstation 3 ar dar koki xbox 360 , ir paspaudus ant playstation iš karto kitam lange krauna Amazon.com jau geriau krautu Amazon.co.uk , nes vistiek dauguma perka iš UK o ne US

jo, pašalinta :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar kadanors dings yspejimai? bent jau tie kur kabo nuo 2008 metu, ir paaiskinkit kokia is ju nauda, ka jie duoda, ar kazkam nuo to geriau, ar susidaro kazkoks yspudis apie zmogu is ju? ir jeigu jau yra uzdeti tai prie info "daugiau" tegu ir buna parasyta konkreciai uz ka, o ne "yspetas uz kita".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

on hold, kol kas yra visi ispejimai ir viskas kas yra su jais susije. nesu dar iki galo numates kas ir kaip bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš visada parašau , priežastį už ką duodu įspėjimą 

Visada priežastį rašau taip (aišku priklauso koks pažeidimas yra)

Tema: Pageidavimai PlayManijai v3.0

Postas: on hold, kol kas yra visi ispejimai ir viskas kas yra su jais susije. nesu dar iki galo numates kas ir kaip bus.

Priežastis: Tai galvok greičiau 

:D

Plius nauja įspėjimu funkcijoje PLM 3.5v jau galimi variantai už ką tu duodi įspėjimą po kolkas mžas variantas bet su laiku manau padaugės, bus tiesiog mažiau rašimo modams :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skiltyje Mano Nustatymai galėtų atsirast ir Origin Id langelis :) manau,kad po to kai kaikurie playmanijos geradejai padalino zaidimu Origin platformoje,tai dabar ten jau yra nemaza kruvele playmanu  :gusta:

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skiltyje Mano Nustatymai galėtų atsirast ir Origin Id langelis :) manau,kad po to kai kaikurie playmanijos geradejai padalino zaidimu Origin platformoje,tai dabar ten jau yra nemaza kruvele playmanu  :gusta:

pasakyta - padaryta :)

taip, manau su Humble Bundle išpopuliarėjusiomis akcijomis atėjo pats laikas įtraukti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau moderatoriams reikėtų peržiūrėti ir atnaujinti "išskirtų" temų sąrašą, nes dabar kai kur išskirtos senos, nediskutuojamos ir ne tiek svarbios temos. Žaidimų sub-forume su išskirtais žaidimais išvis nesąmonė, nesuprasi pagal kokį principą yra jie išrenkami. "Svarbios" tai pagal mane dažnai aplankomos arba su labai svarbia informacija. Tai va, gal kas peržiūrėtų tą klausimą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip. Grąžinkite BF4 prie svarbių temų!! ;-)

Senas žaidimas jau yra tas BF4

Tai va, gal kas peržiūrėtų tą klausimą :)

Jei jau senas žaidimas aš ji atskiriu

O jei dar tik išeis žaidimas tai isai ir būna išskirtas, bet po kokiu dviejų mėnesiu po išleidimo aš ji atskiriu 

Aš taip darau, pagal populiarumą aš nežiūriu 

o kaip kiti skirsto aš nežinau 

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galetu skelbimo srity ir be VIP skelbima panaikint. Nes parduodi, nori istrint o neleidzia, reikia adminu prasyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butu geriau, kad pagrindiniam forumo puslapy kur yra naujausi skelbimai rodytu skembimo, o ne nario nuotrauka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butu geriau, kad pagrindiniam forumo puslapy kur yra naujausi skelbimai rodytu skembimo, o ne nario nuotrauka.

dėkui už siūlymą, tačiau to nebus. vien jau dėl to, kad nuotrauka yra labai mažytė. o šiaip visoj forumo platformoje yra taip, kad yra visur rodomi avatariukai, tai ne išimtis ir skelbimai yra. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip del kalendoriaus, dienos renginiu? Gal iseitu taip padaryt, kaip profilyje matomi Steam zaidimai, tiesiog tam tikro dydzio langas kuriame galima scrollinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dėl to tai lyg ir nenusimato tokia būtent modifikacija kaip buvo PLM v3.0 forume, kaip buvo pagal datas pateikiami kalendoriaus įvykiai "agenda" type. dabar yra kaip dabar rodoma :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku. Na tai tiesiog siulau jeigu zaidimas isleidziamas kelioms platformoms, ar keli edition'ai tai irasyti kaip 1 rengini ir kaip nors sutilpsim :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.