Impaler

Pageidavimai PlayManijai v3.5

Rekomenduojami pranešimai

tai kad ir ant sienos smagiai galima bendraut su kuo tik nori arba plm skype grupe junkis

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Būtų patogu, kad atsakant į postą, cituojamas tekstas būtų automatiškai slepiamas, kaip pvz. Youtube yra "show the comment". Kartais žmonės be reikalo cituoja pranešimus su daug teksto ar paveikslėliais ir tai užima dvigubai vietos. Norėtųsi, kad tas cituojamas pranešimas būtų "spoiler", "daugiau informacijos" pavidalu.

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galėtumet surengti konkursą - next gen konsoles. Visi pieštu konsolės (xbox 720 arba ps4) ir vyktų balsavimas :) Tik šiaip pamatęs IGN ar GT svetainėj toki konkursą, pagalvojau, kad pas mumis gali būti kažkas panašaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galėtumet surengti konkursą - next gen konsoles. Visi pieštu konsolės (xbox 720 arba ps4) ir vyktų balsavimas :) Tik šiaip pamatęs IGN ar GT svetainėj toki konkursą, pagalvojau, kad pas mumis gali būti kažkas panašaus.

tai kad xboxas dar nepristatytas, kas is to balsavimo jei viena puse jau viska pagrinde parode o kitai net sansas nesuteiktas, tai kiap tau atrodo kokie bus rezultatai?

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau galetu buti toks mygtukas forume kad nusoktu prie paskutinio neskaityto posto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

toks jau yra migtukas, prie kekvienos temos tavo neskaitytos yra toks mazas Nuotrauka ji paspaudus visalaika perkels i tavo paskutinta skaityta posta tos temos

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manyciau,kad jau laikas i turimu konsoliu sarasa butu itraukti ir Wii U :dance:

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manyciau,kad jau laikas i turimu konsoliu sarasa butu itraukti ir Wii U :dance:

done :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia toks pasiūlymas būtų mano, gal kiek nelabai realus, bet būtų faina jei playmanija turėtų appsą androidui ar kitom OS. Nes dabar ne itin patogu per telefoną naršyti playmanijoje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia toks pasiūlymas būtų mano, gal kiek nelabai realus, bet būtų faina jei playmanija turėtų appsą androidui ar kitom OS. Nes dabar ne itin patogu per telefoną naršyti playmanijoje.

Naudok tapatalk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemokamas.

kaip bus PLM v3.5 - bus naujas mobile skinas, turintis daugiau galimybių nei dabartinis. O ir dizainą jam atitinkamai pritaikysiu.

app'o nebus, nes jei net patys forumo kūrėjai darė ir jiem teko atšaukti, kad per daug bėdų buvo (o ir buvo kitų vietų kur naudingiau jie nukreipė resursus) nei darytų pusėtiną app'są. aš irgi nedarysiu nes nei moku, nei ką.

PLM v3.5 bus mobilus skinas ir puslapio apačioje bus skino pasirinkimo mygtukas ir kam nepatiks galės perjungti į pilną versiją. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemokamas.

kaip bus PLM v3.5 - bus naujas mobile skinas, turintis daugiau galimybių nei dabartinis. O ir dizainą jam atitinkamai pritaikysiu.

app'o nebus, nes jei net patys forumo kūrėjai darė ir jiem teko atšaukti, kad per daug bėdų buvo (o ir buvo kitų vietų kur naudingiau jie nukreipė resursus) nei darytų pusėtiną app'są. aš irgi nedarysiu nes nei moku, nei ką.

PLM v3.5 bus mobilus skinas ir puslapio apačioje bus skino pasirinkimo mygtukas ir kam nepatiks galės perjungti į pilną versiją. :)

O tai gerai :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vėl aš su savo pasiūlymu :) Taigi idėja tokia, kad Playmanija galėtų leisti kas 1-2mėn. el. žurnalą, padarytumėt kad galėtų skaityti tik VIP nariai, dar biški ant svetainės talpinimo užsidirbtumėt. Nežinau kiek tai reikalinga, tiesiog kilo idėja :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

prašom, pasiūlymai laukiami. tačiau ši įdėja man ne prie dūšios. nėra kam tikrai tų dalykų atlikti paprasčiausiai. gameon žurnalo užtenka manau, jį rasi failuose playmanijos. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.