Impaler

Pageidavimai PlayManijai v3.5

Rekomenduojami pranešimai

jo, del plm mobile tai tikai reiketu, prie kompo buna neprisedu savaite ir daugiau, viska per telefa pasidarau, todel labai svarbu tureti mobilia versija su kuria foruma butu galima pasiekti is bet kur...

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nezinau ar mane viena, bet labai uzknisa kai bandai parasyti vienam is nariu zinute, o jo inoboxas buna uzpildytas ir zinutes isiusti negali. Taip yra negerai!!! Manau nevienas narys sutiktu, kad si sistema butu pakeista i kaska panasiai kad zinute isiunciama bet narys gauna pranesima kad pratrink savo inboxa nes negali gauti nauju zinuciu. Kas uz?

• Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau ar mane viena, bet labai uzknisa kai bandai parasyti vienam is nariu zinute, o jo inoboxas buna uzpildytas ir zinutes isiusti negali. Taip yra negerai!!! Manau nevienas narys sutiktu, kad si sistema butu pakeista i kaska panasiai kad zinute isiunciama bet narys gauna pranesima kad pratrink savo inboxa nes negali gauti nauju zinuciu. Kas uz?

Pritariu, laba dažnai būna, kad narys užmiršta prasitrinti dežutę ir parašyti jam beveik nebeįmanoma.
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AŠ UŽ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu, laba dažnai būna, kad narys užmiršta prasitrinti dežutę ir parašyti jam beveik nebeįmanoma.

Pritariu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Impaleri, davai isjunk plm mobile skin'a, nes kai noriu siena perziuret per telefona tenka keisti narsykles nustatymus. Tik tapatalk'a palik. Aciu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar turiu viena pasiulyma, bet cia jau tik plm v3,5. Sienoje galetu atsirasti mazi notification'ai prie post'u kuriose atsiranda neskaitytu komentaru.

Kazkas panasaus i toki rutuliuka: Nuotraukao tas skaiciukas butu neskaitytu komentaru skaicius.

Dar butu gerai, kad plm nustatymuose butu galima isjungt tuos notification'us, nes kas neseka sienos, tuos nervintu tie notification'ai sienoje.

Parasykit ar man cia vienam atrodo gera mintis ar is viso to nereikia?

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sutinku, patikrinčiau ar narys ten keikesys, ar ne, nes kiekviena karta pereiti per visa siena , ir pamatyti tuos pačius postas ,tai nekas tada, bet jei butu ženkliukas pranešantis apie nauja postą ant sienos tai puiku butu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar eitu kazkaip pakeisti paieska, pvz ieskau zaidimo I am alive, ir meta man kad kazkuriam zodyje yra maziau nei trys simboliai, parasiau tik alive, tuomet meta beleka kur yra sitas zodis, gal eitu kazkaip apibendrint paieska, kad netaip viskas butu sudetinga su ja, nes daznai buna kad net neranda zaidimo per paieska,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar eitu kazkaip pakeisti paieska, pvz ieskau zaidimo I am alive, ir meta man kad kazkuriam zodyje yra maziau nei trys simboliai, parasiau tik alive, tuomet meta beleka kur yra sitas zodis, gal eitu kazkaip apibendrint paieska, kad netaip viskas butu sudetinga su ja, nes daznai buna kad net neranda zaidimo per paieska,

neiseina ir neiseis del savaime aiskiu priezasciu, mysql mirtu ieskodama pagal du (am), o tuo labiau pagal viena simboli (I). tokiems atvejams, kur nesusidaro bent 3 simboliai prašau naudoti "Google paieška" pasirinkimą paieškoje, o tada laisvai galima tai rasti. :)

Nuotrauka

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu, pasidare viskas aisku ir paprasta :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, manau reiktu padaryti ''šaukykla'' pnš. kaip http://turnikas.lt/news.php dešinėje pusėje. nes jei ji atsirastu būtu žymei idomiau ir galėtu pabendraut bet kokeis klausimais ten, nebutu kaip forumuose, (oi cia ne itema arba cia jau toks kl buvo.) visapusiškai pagyvina visa puslapi ta šaukykla. nebūtu čia taip nuobodu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, manau reiktu padaryti ''šaukykla'' pnš. kaip http://turnikas.lt/news.php dešinėje pusėje. nes jei ji atsirastu būtu žymei idomiau ir galėtu pabendraut bet kokeis klausimais ten, nebutu kaip forumuose, (oi cia ne itema arba cia jau toks kl buvo.) visapusiškai pagyvina visa puslapi ta šaukykla. nebūtu čia taip nuobodu.

siaip tam tikslui is dalies yra busenos. jas dauguma ir naudoja kaip saukykla.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet ten butu žimei patogiau, ir pabendraut su visais galėtum, tesiog del patogumo ir idomumo, siūlyčiau toki variantą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.