Impaler

Pageidavimai PlayManijai v3.5

Rekomenduojami pranešimai

ei tai kaip del to padekos mygtuko, jokio atsakymo negavau.

ei galvoju dar kol kas ir kažkaip labai nedegu noru jį padaryti dar :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kaip del yspejimu? kada jie pasinaikins? nes pas mane jie kabo nuo 2008 metu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ei galvoju dar kol kas ir kažkaip labai nedegu noru jį padaryti dar :D

ei, o gal nori apklausa padarayti ir paziuret kiek zmoniu nori sitos funkcijos? :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau gal jau buvo toks pageidavimas bet as noreciau kad avatara galima butu isidet gif formatu kad butu judantis ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GIF avatarai praeitis. Nejautė liaudis ribų dėdami 3-5 MB dydžio avatarus. Todėl nebegalės dėti niekas. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nežinau kaip kam, bet man būtų patogiau pakeisti paveiksliuką Nuotrauka prie viršutinio meniu užrašų: Į PORTALĄ.

nes ne tik aš nepastebėjau jo, bet ir dar kelį pažįstami :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nežinau kaip kam, bet man būtų patogiau pakeisti paveiksliuką Nuotrauka prie viršutinio meniu užrašų: Į PORTALĄ.

Man tai visai gerai derinasi tas namukas prie visko, bet jei keis i zodi tai geriau skamba "Portalas" o ne "I Portala",
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Deja namukas liks kur likęs, tai yra universalus simbolis www puslapiuose reiškiantis grįžimą į pradžių pradžią. Mūsų atveju tai yra portalas. Juolab užvedus pelę ant namuko iššoka tooltip'as su tekstu "Į portalą". Net ir delfi.lt turi tą namuką.

Gėda KypuTeTpaBy, lankytis forume ir nepastebėti jo meniu juostoje, kaip tai įmanoma? :) ne 5x5 pikselių dydžio namas gi tėra. Sakyčiau pačių jūsų atidumo stoka, o ne prastas sprendimas dizaino prasme. Negi nekyla smalsumas užvesti pelę ir pažiūrėti kur nuoroda veda? :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš to namuko net nepastebėjau :)

fonas mėlynas, namas mėlynas nu ir optinė apgaulė padaro savo :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man namukas bei jo prasmė yra kaip tik toj vietoj, kur ir turi būti ir yra toks, koks turi būti :whistling:

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas normaliai čia yra. Gal rėgėjimą reikia pasitikrint, nes gerai jis ten matosi. :whistling:

Taip pat labai gražiai atrodo ir puikiai dera prie dizaino viso.

Pastebėjau, kad visą tą juostą kur namukas, forumas sutraukėt ir į kairę pusę pastūmėt, tai kai noriu į forumą ant tusčios vietos spaudžiu. :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del to klausimo registruojantis neaisku. Klausia, kokios spalvos dangus, rasom - melynas. Bet neleidzia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del to klausimo registruojantis neaisku. Klausia, kokios spalvos dangus, rasom - melynas. Bet neleidzia :notworthy:

katik test registracija padariau su zodziu "melynas" - puikiai veikia, gal tu captcha prastai ivedei. taip pat butu gerai screenu kad padarytum ka tau rodo.

kaip del gidu ir DUK ?

jie bus sukelti po to kai bus sukelti failai :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.