slaptas

Nintendo DS pagalba ir naujovės

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

vel prasideda psp, ds fanboy'izmas... apsiraminkit zmones kiek galima to klausytis?

Kol bus zmogus tol bus ir gincai :lol:

O gincuose gimsta tiesa. Tik maziau pykcio ir viskas bus gerai :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi, nenukrypkim i gincus, "kuris geresnis". turiu ir ta ir ta. kadangi nds neseniai isigyjau, tai kol kas psp ilsis. bet nemanau kad negrysiu prie jo. pvz per ilgaji savaitgali perejau mario & luigi - partners in time. tikrai geras grajus, del tokiu ir pirkau. castlevanijos geros irgi ant nds. kai kurie zaidimai fainesni 2D, nei 3D. o siaip nds, kaip ir wii labiau orientuotas i smaguma zaist, o ne i procesoriaus dazni ir atminties dydzius. tas touchpad'as irgi fainas visai. zodziu daiktas skirtas pagrinde vien zaidimui, multimedia silpna, plius reik pirktis priedus. pas mane storasis nds, bet man giliai dzin, zaidimai gi tie patys visvien :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi jus mane "subalamutinot" :P Turiu gera neseniai pirkta kompa kuris tokius zaidus kaip assasins creed ant auksciausios grafikos paveza tik beda kad ant pc nera geru zaidu o kitas didelis didelis minuisas kad zaidai po 4-9gb uzema tai zinot kiek man laiko siuncia nes as dar uzmiesty gyvenu tai intikas letas. :P O ant ds ir psp po 40mb daugiause su zipinti.O jai apie konsoles tai ds minusai:grafika (istiesu bent man is fotkiu tai lieva),mazi ekranai(no comments)pliusai:uzlenkemas korpusas(mano visi telai neuzlenkimi ekranai yra tragiski ypac mp4),kaina (tai trugdo del psp pirkimo).Psp minusai:nepasleptas ekranas(jam bus sakes garantuoju),Kaina(man siektiek per didele)pliusai:Lb didelis ekranas(it's cool),Visai gera grafika(nu bent mna taip atrodo) o lygiosios tai kad abu turi lb geru hitu kaip ds:mario ir draugai, o psp:crash(dievinu ji ant ps1 losiau dienas)kazkoks pacukas rudas(cia naujesnis zaidas)Clincas robotas.Tai atrodo viskas isvardyjau ka apie abi konsoles galvoju.

P.S. Pirmas mano toks ilgas komentaras apie konsoles aprasyma :P:P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tj ds grafika labai jau lieva? :P galvoju ka imt ar psp ar ndsl :P

Nėra ta grafika tokia prasta :P Man pilnai užtenka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va būtent tokia :(

Kaip Sega DreamCast laikykim. Tada sutinku :( Bet šiap Nintendo DS grafika kažkur PS1 lygio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai ryt tikriausiai varysiu i alytu o ten elektromarkte yra ds lite tai parodys gyvai ir tikriausei demuske koke ijungs nes seniau kai psp ziurejau tai demo ijunge parodyt.O paskui DRuskininkuise tope psp nuvarysiu paziuret.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai ryt tikriausiai varysiu i alytu o ten elektromarkte yra ds lite tai parodys gyvai ir tikriausei demuske koke ijungs nes seniau kai psp ziurejau tai demo ijunge parodyt.O paskui DRuskininkuise tope psp nuvarysiu paziuret.

Demo ant NDS pažaisi nebent:

1.bus DS Download Stage(5% kad bus)

2.Wii su Nintendo Channel(10%)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ka as galiu pasakyt ji pamates - nieko tik tai kad patogus laikyt rankoi.Nors ir tevas ji iskoliojio kad kam man reikia ir kad jis vienos spalvos kaip kazkoks rusiskas dalykas bet pagal viskas as supratau kad jam jis nebuvo lb blogas.Tik jis man patare "Gal geriau ta ( jis turejo omeni psp) paziurek jis daug rimtesnis atrodo"Seip pagalvojus gal ji ir imt nes radau uz 410 beveik nauja ir netoli manes.O 470 naujas.uz 40 lt daro flash druskininkuise tai lb geros salygos pasidare pirkt psp.Nu vienu zodziu nzn dar ryt nueisiu paziuret i topo centra ten yra psp.Ilgiau paciupysiu nes ten vos spejau priliest.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ka as galiu pasakyt ji pamates - nieko tik tai kad patogus laikyt rankoi.Nors ir tevas ji iskoliojio kad kam man reikia ir kad jis vienos spalvos kaip kazkoks rusiskas dalykas bet pagal viskas as supratau kad jam jis nebuvo lb blogas.Tik jis man patare "Gal geriau ta ( jis turejo omeni psp) paziurek jis daug rimtesnis atrodo"Seip pagalvojus gal ji ir imt nes radau uz 410 beveik nauja ir netoli manes.O 470 naujas.uz 40 lt daro flash druskininkuise tai lb geros salygos pasidare pirkt psp.Nu vienu zodziu nzn dar ryt nueisiu paziuret i topo centra ten yra psp.Ilgiau paciupysiu nes ten vos spejau priliest.

jei nezinai kam tau reikia ir kurio daikto tai cia rinktis nesamone,reikia zinot ka tu nori zaisti,psp vieni zaidimai,DS kiti visai,psp turi vienokiu galimybiu,DS kitu,reikia zinot kas kaip,ka paleidzia,kiek kas kainuoja ir kiek turi galimybiu,o is isvaizdos ka atrodo kieciau tai cia irgi ko kam reikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uuu... Kaip laukiu e3 parodos nes lb daug puslapiu prognazuoja kad per ja didele tikimybe kad bus pristatytas ds nauja versija.Reiks raudonai ant kalendoriaus liepos 15d. pasizimet uuu... O seip buvau tope tai psp man nepatiko ai kazkoke modernei atrodanti balvanke o ds kukliau ir idomiau atrodo.Tik dabar nusprendziau laukt dar puse men ir tada ziuret ds naujas isejo ar ne bet man tai lb atrodo kad ji isleis nes ir tas senesnis ds buvo populerus tik atejo laikas keist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as turejau ds. nepiratavau. ilgai ir sekmingai zaidziau.

nepatariu pirkt paprasto DS, nes DS LITE turi labai draug pranasumu. ZYMIAI ryskesnis ekranas, nepalyginamai (youtube pasiziurekit). lengvesnis, grazesnis, batarke laiko ilgiau.

zaidimu buvo labai daug geru, bet dabar pradejo gaminti begales slamsto. vieni kitus kopijuoja ir atsiranda mases siuksliu, tarpkuriu gero kazka sunku rasti. pirataujant gal kitokia situacija. geriausias ka zaidziau ant DS ir visiems patariu tai butu FINAL FANTASY III, HOTEL DUSK, SUPER MARIO WORLD 2 (nepamenu koks ten skaicius ar kazkas, na DS MARIO versija, super), POKEMON DIAMOND/PEARL.

bet pardaviau veliau ...

dabar gavau PSP, naudotas, tai su problemom, negaliu kolkas pilnai lyginti. anksciau kaip ir visi nintendo fanai nemegau labai PSP, bet pasidariau tolerantiskesnis ir bus matyt kaip man seksis su juo draugaut.

tai mano patarimas butu PIRKIT DS LITE. jei pirataujat, tai manau bedu isvis nebus gaut ir atsirinkt geriausius zaidimus.

o kas del grafiku visu, tai pilnas youtube'as psp vs. ds filmuku ir ds zaidimu traileriu su vaizdais is zaidimu.

pries perkant jau puikiai zinojau pliusus minusus ir tt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na galvoju nusipirkti sau DS Lite, tai kaip sakot verta ar ne? Dar turiu x360, bet aišku čia jau kai namie sėdi žaidi, nors pastaruoju metu išvis tingiu jį prie monitoriaus jungtis. Tai galvoju DS Lite būtų smagu, bet dar dvejoju, gal kas gerų dalykų apie jį pasakytų, kad dar labiau susigundyčiau, ką su juo galima nuveikti. Kolkas žaidimai matau yra leidžiami. Piratauti irgi nėra labai sunku. Tad manau bus ką žaisti. Keliauti daug nekeliauju, galvoju pažaisti kai jau labai nėra ką veikti, kai reikia mieste ar dar kur ko laukti, tai sau kavinėje ramiai pažaidi prie kavos puodelio. Tai kaip ir smagu turėtų būti, kaip įsivaizduoju, tad jei galit dar Jūs patarkit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.