streetball

Pc Emu for Ps2

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, as cia esu naujokas rasau pirmaja zinyte.Man labai reikia kad kasnors parasytu kaip reikia naudotis siuo emulatoriumi, busiu ziauriai dekingas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ieskai emuliatoriaus ps2 kuris emuliuot pc? nemanau, kad toks yra nebent Linux'ai PS2. Is vis kam tau to reikia? :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia ne del galingo kompo isvis as esu bandes ps2 emulatoriu yra pilna internete bet pagrindinte problema yra bios ir be jo per emuliatoriu tu jokio ps2 zaidimo nepaleisi ir dar vienas dalykas vos nekiekvienam ps2 zaidimui rejkia skirtingu bios todel nedaug kas tuo apsiima esu rades pora bet senu ps2 zaidimu tai gali nesivargint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepatikėsi, žinau geriausią išeitį! Padėkosi vėliau už tokį gerą sumanymą:

Ne į temą

Pirk PS2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzknisot jus jau juodai ko cia kekvienas zyzia savo emuletoriais ar ps2 ar psp dar pasakykit ar yra ant xbox360... Lb galingo pc reikalingas ps2 zaidimams paleist be strigimo ir taip jai jau pavyksta nebus toks kaip konsole dabar vos kainuoja apie 500-600lt gali ir pigiau gaut tai neverkit ir nusipirkit .. centa prie cento ir iseis..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as buvau biosus normalius susirades ir losiau sv vs raw 2006

reik dvieju ar keturiu branduoliu kompo ir dar nustayti kad visus naudotu

td veiks tik jei dar nori kad spalvos butu normalios,stabilizuotusi vaizdas, nemirgetu ir pan tai reik dar video configus atsisiust kur keikvienai vaizduskei vis kitokiu reik..

sakau kad esu bandes ir visai nieko (su joistiku losiau) tik kartais ant krovimosi nuluzta...

bet manau kad nereikia taip vargintis ir tiesiog pirkt ps2 nes sakau as ir dar kazkas temoi kad reik configu kiekvienam zaidimui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Krc visi patylekit jei norm nebande pirma biosa puti europietiska ir loshi pal geimus su emu td viskas tvarkoj as turiu ir jap ir usa kelais versijas ir eur. Td pats geriausias www.pcsx2.net yra ir linuxui ir windows ir jau net x64 palaiko. Tada palaiko tik dual core is to tavo quad core nieko nebus neisnaudos jis. Td del galingo pc taip nes ps2 procesorius 128bitu o pc tik naujausi eina ant tiek berods amd barcelona eina ant tiek serverinis. na as nzn db del ju gal su spyder 1 amd ir viektu normaliai as bandziau ant laptopo su dual core tai naruto ultimate ninja tai loshiau norm tik dar vaizdo pluginai netobuli vis atsiranda bugu ir nauju klaidu nors jau lb pazenge kai prisimenu kokie buvo seniau ir siaip paieskokit forume yra parasytas mano aprasymas del testu su savo pc ir su siostros laptopu bandziau pamatysit ant kiek skirias taigi kaip ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.