conscript

Padekit kas gali buti

Rekomenduojami pranešimai

Turiu ps2 slima. paskutini kart kai buvau ijunges gal pries koki menesi, tai kazkaip nelabai norejo veikti, zaizdavai zaidima, zaidimas issijungia, pradeda skaityt cd tuom ir baigias.... o dabar isijungiau siandien ps2 savo, o ner nesuka disko atsiranda menu, net nereaguoja kad idedi isemi diska... kas gali buti? :/

ir dar... pas mane modbo chipas yra...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as nzn kox pas mane cipas bet pas mane irgi meta meniu ir neina zaisti jai dauk kartu jungiu tai tada isijungia veikia viskas ir jai isjungiu geima vel nieks neveikia o pas mane ps2 tai dar uzia truputi nu kaip turi but bet nesuka disko o jai jungineju dauk tai pradeda sukti nzn jauciu vesiu taisyt kur nors :weep:B)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia nieko tikslaus nepasakysi, vezh pas meistus ir bus rami galva. Sutaisys. :weep:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai bandysiu vesti nu nzn neturetu sugest nelabai droziau ir nelabai seniai pirkau tik metai jam nauja pirkau :):):):) su pazystamais kalbejau kas ps2 turi tai sako dauk kas kad lazeri reik reguliuot bet vesiu pas meistra geriau :)

Redagavo JAV010

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu ps2 slima. paskutini kart kai buvau ijunges gal pries koki menesi, tai kazkaip nelabai norejo veikti, zaizdavai zaidima, zaidimas issijungia, pradeda skaityt cd tuom ir baigias.... o dabar isijungiau siandien ps2 savo, o ner nesuka disko atsiranda menu, net nereaguoja kad idedi isemi diska... kas gali buti? :/

ir dar... pas mane modbo chipas yra...

nu va,gal tikrai chipas gadina kompa,kaip daugelis mano.. o siaip tai busi lazeri suwares,va gal i pigius dvd rasei zaidimus,ir kencia nuo ju lazeris ;) o cd-r isvis kiek zinau,nepatinka ps2 kompui;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gi jus normaliai skaitykit gi raso nei nesuka disko tai cia nelabai lazerio ar geimu problema nei cipe cia paciam ps2 taip yra gal tau pasitaike toks ps2 ka cia zinosi visko buna gi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gi jus normaliai skaitykit gi raso nei nesuka disko tai cia nelabai lazerio ar geimu problema nei cipe cia paciam ps2 taip yra gal tau pasitaike toks ps2 ka cia zinosi visko buna gi...

kodel sakai cipe negali but bedos?aisku gali. ziuriu pilna zmoniu kur skundziasi panasiom bedom,ir visi susicipawe kompus. va kai mano ne toks tai ir problemu tikrai maziau,na tik zaidimu sunku gaut originaliu :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai atrodo kad cipas ps2 negadina o gydo ja :DD bet patys pagalvokit gi jai ps necipuotas tai neturit dauk zaidimu kuriuos zaist galetumet nebent perkat dauk orginaliu tai ir konsoles lazeris nesigadina kaip neturit ka dauk losti o jai cipuotas tai kepates zaidimus ir losiat ir rami galva ir pinigu nereik dauk leisti ant orginaliu geimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

numan ir buvo taip kad ps2 neveike nuvezjau pas tokiciuca kuris sanciuose gyvena toks uzsikociojes :( :( ir sako ce tw lazeris kaltas sumokejau 50 lt ir pataise :( :( !!! seip sw ps2 nemuskit kai jis uzknisa nes bus visiem kaip ir man :( :( :D :D juokauju stumiu :P :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.