LFXiksas

2xPS2 fat keistenybės

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki mieli playmanai, taigi iškart prie reikalo. Prieš kelias dienas nusipirkau ps2 fat (40lt, galvoju bala nematė). Na ir jis kaip ir neveikė, aš jį išsiardžiau ir dvd rome viskas tvarkinga, viskas vietoje. Išpradžių viskas normaliai sukosi ėjo, na tik sunkiai skaitė diskus, ir cd, ir dvd. Padariau visus įmanomus fixus, nepadėjo. Nusprendžiau tada pameginti perdėti dvd rom į kitą ps2 fat, perdėjau ir situacija pasikeitė, šitame ps2 cd diskus skaito be problemų, o dvd sunkiai, labai sunkiai. Taigi po ilgų krapštymusi ir taisymų atsirado kitos problemos :D Dabar kai įdedu dvd rom į ankstesnyji ps2, lazerio "coil" nesikelnoja, nebando fokusuoti, o kai įdedu dvd rom atgal į kitą ps2, lazeris normaliai fokusuoja, tik dabar spindle nesisuka :thumbsup4: Kaip supratau problema yra abejų konsolių motininėse, tik skirtingose vietose (kažkodėl atrodo, kad bus fuse'as koks sugedęs, bet kiek žiūrėjau motiną, viskas tvarkoj atrodė). Taigi būtų šaunu jei didieji šio forumo ps2 hardware žinovai man padėtų atrasti problemos vietą ir ją ištaisyti. B) Išanksto dėkoju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki mieli playmanai, taigi iškart prie reikalo. Prieš kelias dienas nusipirkau ps2 fat (40lt, galvoju bala nematė). Na ir jis kaip ir neveikė, aš jį išsiardžiau ir dvd rome viskas tvarkinga, viskas vietoje. Išpradžių viskas normaliai sukosi ėjo, na tik sunkiai skaitė diskus, ir cd, ir dvd. Padariau visus įmanomus fixus, nepadėjo. Nusprendžiau tada pameginti perdėti dvd rom į kitą ps2 fat, perdėjau ir situacija pasikeitė, šitame ps2 cd diskus skaito be problemų, o dvd sunkiai, labai sunkiai. Taigi po ilgų krapštymusi ir taisymų atsirado kitos problemos :D Dabar kai įdedu dvd rom į ankstesnyji ps2, lazerio "coil" nesikelnoja, nebando fokusuoti, o kai įdedu dvd rom atgal į kitą ps2, lazeris normaliai fokusuoja, tik dabar spindle nesisuka :thumbsup4: Kaip supratau problema yra abejų konsolių motininėse, tik skirtingose vietose (kažkodėl atrodo, kad bus fuse'as koks sugedęs, bet kiek žiūrėjau motiną, viskas tvarkoj atrodė). Taigi būtų šaunu jei didieji šio forumo ps2 hardware žinovai man padėtų atrasti problemos vietą ir ją ištaisyti. B) Išanksto dėkoju

tai kaip suprantu lazeriu itampa kelei abiejuose dvdromuose? nes is to kaip aprasei ta cia tik lazeriai nusilpe. fokusuoja,nefokusuoja,nesuka diska irgi del lazerio kaltes. jis sufokusuoja bet nieko ten neranda ir nesuka del to. nejau abu draivus jau reguliavai lazerius ir ne vienas neatsigauna ?. ant tiek numire abu negali but. o daugiau viskas su jais normaliai ,isijungia ir pan. ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su phatais sudetingiau biski, reguliuojasi varza, ir lazerio pasvirimo kampas dviem, arda trim varztukais, jei liga motininej, pirmiausia itarciau lazerio valdymo procesoriu, netoli lazerio sleifo jungties randasi!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visus valymus ir įtampos kelimus dariau, beto, net ir tą, kur Tadas sakė, varžtuką sukau, padėjo, diskus skaitė, bet staiga, kaip sakiau, ant abejų ps2 atsirado skirtingos problemos. Aš keitinėjų tapatį dvd rom tarp dvejų ps2, ant vieno ps2 lazerio coil nesikelnoja, lazeris nieko negali fokusuoti, bet jis ryškiai šviečia, o kitame ps2 lazeris šokinėja, bando fokusuoti, bet disko spineris nebesisuka. Taigi aš spėju, kad tai bus problema tų ps2 motininėse, nes romas tikrai geras. B) Manau tie kas tvarko ps2 yra susitikę su ps2 motininių gedimais ir galėtų patarti kaip ką daryti :)

P.S. Lazeris tinka ant abejų konsolių :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visus valymus ir įtampos kelimus dariau, beto, net ir tą, kur Tadas sakė, varžtuką sukau, padėjo, diskus skaitė, bet staiga, kaip sakiau, ant abejų ps2 atsirado skirtingos problemos. Aš keitinėjų tapatį dvd rom tarp dvejų ps2, ant vieno ps2 lazerio coil nesikelnoja, lazeris nieko negali fokusuoti, bet jis ryškiai šviečia, o kitame ps2 lazeris šokinėja, bando fokusuoti, bet disko spineris nebesisuka. Taigi aš spėju, kad tai bus problema tų ps2 motininėse, nes romas tikrai geras. :huh: Manau tie kas tvarko ps2 yra susitikę su ps2 motininių gedimais ir galėtų patarti kaip ką daryti :P

P.S. Lazeris tinka ant abejų konsolių :)

ta itu turi 2 ps2 bet tik viena dvddraiva? kodel tu ji tik viena keitineji.ar tu lazeri keitineji atskirai isimi ar visa draiva idedi tai i viena tai kita. na butent su varztukais ir prisikelei lazeri kuriam laikui.kaip sakei veike kuri laika.kam isvis po tam keitei vel dejai i kita ps2, tu viena tavrkyk ps2 su geresniu lazeriu jei tokius 2 turi,o ne i abu deliok. sakei pasukai vaztukus ,nesiaku kie ksukai ,ar dar eina sukt o gal jau iki max uzvarei.na lazeris kiek padirbo ir numire matyt, arba kelk itampa dar ir matysi kame beda jei vel paveiks biski. tik lazerio problema. . kad lazeris sufokusuoja ,nereiskia kad jis geras. jis fokusuoja sviecia kazkiek .,aisku tu matysi akim kad sviecai,bet neuztenkamai kad ka nors nuo disko nuskaitytu tikriausiai. krc kelk dar itampa jei gali su varztukais, vel ziurek.jei kad ir keliom minutem paveiks tai viskas aisku.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ta itu turi 2 ps2 bet tik viena dvddraiva? kodel tu ji tik viena keitineji.ar tu lazeri keitineji atskirai isimi ar visa draiva idedi tai i viena tai kita. na butent su varztukais ir prisikelei lazeri kuriam laikui.kaip sakei veike kuri laika.kam isvis po tam keitei vel dejai i kita ps2, tu viena tavrkyk ps2 su geresniu lazeriu jei tokius 2 turi,o ne i abu deliok. sakei pasukai vaztukus ,nesiaku kie ksukai ,ar dar eina sukt o gal jau iki max uzvarei.na lazeris kiek padirbo ir numire matyt, arba kelk itampa dar ir matysi kame beda jei vel paveiks biski. tik lazerio problema. . kad lazeris sufokusuoja ,nereiskia kad jis geras. jis fokusuoja sviecia kazkiek .,aisku tu matysi akim kad sviecai,bet neuztenkamai kad ka nors nuo disko nuskaitytu tikriausiai. krc kelk dar itampa jei gali su varztukais, vel ziurek.jei kad ir keliom minutem paveiks tai viskas aisku.

Taip, turiu 2 ps2 ir vieną dvd drivą, išpradžių jis blogai veikė pirmame ps2, todėl ištraukiau visą drivą ir įdėjau į kitą ps2 ir tame ps2 viskas buvo ok tik labai sunkiai skaitė dvd diskus, tada aš jį sudėjau, surinkau ir man jis nebeveikė vėl išardžiau ir žiūriu, kad nebesisuka spineris, galvoju sugedo jis, tai pakeičiau tą spinerį į kitą ir vistiek tas pats nesisuka. Galvoju reik tada vėl pamegint grąžint dvd rom į pirmajį ps2. Grąžinau ir viskas lyg ir normaliai, suka diską ir bando skaityt, tada nusprendžiau palikt tą lazeri tame ps2, bet poto, išėmiau aš tą lazerį nuvaliau jį vėl, įdėjau atgal ir lens'as nebešokinėjo, kaip turi šokinėi tik įjungus ps2. Visai tada susinervinau, galvoju, kas čia nutiko. Nusprendžiu, kad vėl reikia perdėt dvd rom į tą kitą ps2 (kuriame spineris nesisuka), įdėjau ir ką aš matau... Lazeris kai tik įjungi šokinėja, o spineris vistiek nesisuka :huh: Žodžiu yra taip, kad vienam ps2 tas pats spineris sukasi, kitam ne, o tas pats lazeris vienam ps2 šokinėja, kitam ne. Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, turiu 2 ps2 ir vieną dvd drivą, išpradžių jis blogai veikė pirmame ps2, todėl ištraukiau visą drivą ir įdėjau į kitą ps2 ir tame ps2 viskas buvo ok tik labai sunkiai skaitė dvd diskus, tada aš jį sudėjau, surinkau ir man jis nebeveikė vėl išardžiau ir žiūriu, kad nebesisuka spineris, galvoju sugedo jis, tai pakeičiau tą spinerį į kitą ir vistiek tas pats nesisuka. Galvoju reik tada vėl pamegint grąžint dvd rom į pirmajį ps2. Grąžinau ir viskas lyg ir normaliai, suka diską ir bando skaityt, tada nusprendžiau palikt tą lazeri tame ps2, bet poto, išėmiau aš tą lazerį nuvaliau jį vėl, įdėjau atgal ir lens'as nebešokinėjo, kaip turi šokinėi tik įjungus ps2. Visai tada susinervinau, galvoju, kas čia nutiko. Nusprendžiu, kad vėl reikia perdėt dvd rom į tą kitą ps2 (kuriame spineris nesisuka), įdėjau ir ką aš matau... Lazeris kai tik įjungi šokinėja, o spineris vistiek nesisuka :huh: Žodžiu yra taip, kad vienam ps2 tas pats spineris sukasi, kitam ne, o tas pats lazeris vienam ps2 šokinėja, kitam ne.

paaiskinimas tai mind blowing.. :):P krc ar pats ps2 daivas gali but dedamas i bet kokia konsole? gal va tam kur lazeris sokineja viskas atrodo veikia teisingai.pirma lazeris paiesko,o spineri paleidzia tik tada kai lazeris perskaito. krc tas tai tikrai. ga ltu idedi i kita konsole ir jis ten netinka tiesiog todel tau.del sito nesu tikras bet manau kad netinka pats draivas i kita konsole,tik lazeri keicia arba lazeri su spineriu,niekas nekeicia konsoles pacio draivo.tai vat zinok kuriai konsolei priklauso tas draivas ,ir toje konsolej ji ir taisyk. tu manai kad spineri nesisuka tai cia kazkas blogai konsolei, bet tikrai ne spinerio nesuka jei lazeris mires. sakau pamegink dar su varztukais pakelt itampa butent dvd diskui.vos vos pasuk ir pamegink.jei neatsigavo dar pasuk.aisku jei nzn kuriai is konsoliu priklauso draivas tai megink ant abieju. bet kad lazeris ant vieno pasokineja galbut rodo kad jis ten normaliai veikia vis del to.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paaiskinimas tai mind blowing.. :huh::P krc ar pats ps2 daivas gali but dedamas i bet kokia konsole? gal va tam kur lazeris sokineja viskas atrodo veikia teisingai.pirma lazeris paiesko,o spineri paleidzia tik tada kai lazeris perskaito. krc tas tai tikrai. ga ltu idedi i kita konsole ir jis ten netinka tiesiog todel tau.del sito nesu tikras bet manau kad netinka pats draivas i kita konsole,tik lazeri keicia arba lazeri su spineriu,niekas nekeicia konsoles pacio draivo.tai vat zinok kuriai konsolei priklauso tas draivas ,ir toje konsolej ji ir taisyk. tu manai kad spineri nesisuka tai cia kazkas blogai konsolei, bet tikrai ne spinerio nesuka jei lazeris mires. sakau pamegink dar su varztukais pakelt itampa butent dvd diskui.vos vos pasuk ir pamegink.jei neatsigavo dar pasuk.aisku jei nzn kuriai is konsoliu priklauso draivas tai megink ant abieju. bet kad lazeris ant vieno pasokineja galbut rodo kad jis ten normaliai veikia vis del to.

esu turejes kelis phatus, kazkiek tie draivai skiriasi, skirtumas yra stalciaus atidarymo mechanizme ir lazerio begeliu reguliavime, buna kad begeliai su vienu arba dviem varztukais reguliuojasi (nekalbu apie varztuka ant lazerio), iki motinines jungiasi spineris kurio jungtis dvieju tipu esu mates, lazerio stumdymo varikliukas visuose taspats, tai manyciau kad draivai tikrai turi tikt jei tik jungtys tinka, nu o lazeris jau nea!

to LFXiksas: patikek manim, prasik.....si ir naudos nebus!

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

esu turejes kelis phatus, kazkiek tie draivai skiriasi, skirtumas yra stalciaus atidarymo mechanizme ir lazerio begeliu reguliavime, buna kad begeliai su vienu arba dviem varztukais reguliuojasi (nekalbu apie varztuka ant lazerio), iki motinines jungiasi spineris kurio jungtis dvieju tipu esu mates, lazerio stumdymo varikliukas visuose taspats, tai manyciau kad draivai tikrai turi tikt jei tik jungtys tinka, nu o lazeris jau nea!

to LFXiksas: patikek manim, prasik.....si ir naudos nebus!

tai kad jungtys tinka ok . bet ar veikia ps2 draivas idetas i bet koki kita ps2 ? ar jis tik pasijungia , spineri pasuka ir tiek ziniu nes neto modelio buna. o jei ir tinka. tai zmogui reikia tik lazeri megint prisikelt kad ir trumpam ir zinos kame beda. tas laiko daug neuzima. suki varztuka kol lazeris atsigauna,jei dar gali atsigaut.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Scalman aš tau tą patį per tą patį aiškinu, vistiek minties nepagavai :huh: Ps2 dvd drive aš gerai pažįstu, žinau kaip kas ten yra, problema tikrai ne lazeryje ar kitoje drivo vietoje, o pačiuose ps antruose :P, bet aš tiksliai nežinau kurioje vietoje ta problema yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Scalman aš tau tą patį per tą patį aiškinu, vistiek minties nepagavai :huh: Ps2 dvd drive aš gerai pažįstu, žinau kaip kas ten yra, problema tikrai ne lazeryje ar kitoje drivo vietoje, o pačiuose ps antruose :P, bet aš tiksliai nežinau kurioje vietoje ta problema yra.

paemei senus ps2 ir tu cia garantuoji kad draivas geras ane. cool. tiesiog viskas apie ka cia kalbi daro butent kai lazeris buna numires. ir spinerio nesuka ir pan visa kita daro.butent lazeris. na matyt tau motinos sugede abieju ps2. sansas kad abiejuose ps2 butu segedes draivo valdiklis kazkaip nerealiai atrodo. vienam dar ok. bet tik ne abiejuose kartu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paemei senus ps2 ir tu cia garantuoji kad draivas geras ane. cool. tiesiog viskas apie ka cia kalbi daro butent kai lazeris buna numires. ir spinerio nesuka ir pan visa kita daro.butent lazeris. na matyt tau motinos sugede abieju ps2. sansas kad abiejuose ps2 butu segedes draivo valdiklis kazkaip nerealiai atrodo. vienam dar ok. bet tik ne abiejuose kartu.

Nu kiek jau aiškinau, kad viename ps2 lazerio lens šokinėja, bet spineris nesisuka, o kitame ps2 lazerio lens nešokinėja, bet spineris sukas :) Dvi skirtingos problemos, skirtinguose aparatuose, tik kad drivas tas pats :P Ieškojau po google ir daug radau, kad ant ps2 mėgdavo tie čipai ir fuse'ai perdegt ir reikdavo daryt modus kaip romero mod arba perlituot juos :huh: Drivas tikrai geras, bet pats lazeris, nežinau... cd nuskaito, bet dvd labai sunkiai. Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei dvd skaito, o cd nea saip irgi lazeris butu kaltas, ane? bet ta pati lazeri perdejus i kita ps2 jau tuo bus metai kaip tvarkingai visus diskus skaito, jau rasiau kad salia lazerio sleifo yra lazerio procesorius, jei lazerio keitimas ir kalibravimas nepadeda gedimas greiciausiai bus procesoriuje!

kas siuo atveju, autorius manes neitikio kad jo turimas lazeris yra geras, o kad abiejuose ps2 procai nueje kazkaip nesinori tiketi, nors ir imanoma!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos