WaveLT

Iphone 3G su iOS 4.2

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Man idomu, ar imanoma, ir ar nestriginetu iphone 3G su iOS 4.2?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai stringa, naudotis man tai trugdo... Ant 3Gs dar puse bedos. 3G Nepatariu 4.2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o 4.0?

ir ar imanoma po to kai i 4.0 padarai nuleist vel i 3.2? (namu salygom)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na 3G iPhone'ui, geriausia laikyt 3.1.x iOS, kadangi su šia jis puikiai veikia. Beeeeet kaikurie sako, kad atviksčiai, su 4.2.1 gerai veikia ir ok. ;) Na megink.

O downgrade'inimas rizikingas dalykas, nedaryčiau tokio. Prasideda error'ai, error'ai ir dar kartą error'ai. Vieną taisai - kitas atsiranda... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko gero. B) Lagintu tikrai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maciau ten kazkoks modas yra kad tipo ios 4http://www.youtube.com/watch?v=2TKTfrNjqKA&feature=relmfu bet ar veiktu iOS 4 geimai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maciau ten kazkoks modas yra kad tipo ios 4http://www.youtube.com/watch?v=2TKTfrNjqKA&feature=relmfu bet ar veiktu iOS 4 geimai?

Gal ir tiktų, bet lagintų tikrai. :cheers: Vien tik pažiūrėjus matos kaip jau settinguose lėtai vaikšto, o apie žaidimus iOS 4 tai kalbėt beprasmiška manau. :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakau, turiu 2 iphonus 3g ir 3gs tai ziurint i 3g zaidimai ant 3.1.3. ir 4.2 tai skirtumas labai didelis, netgi tas pats angry birds zaidimas ant 4.2 lagina, o ant 3.1.3 nesijaucia jokiu striginejimu. Na nezinau spresk pats. Bet as issirases 4.2 po keliu valandu perrasiau 3.1.3 :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakau, turiu 2 iphonus 3g ir 3gs tai ziurint i 3g zaidimai ant 3.1.3. ir 4.2 tai skirtumas labai didelis, netgi tas pats angry birds zaidimas ant 4.2 lagina, o ant 3.1.3 nesijaucia jokiu striginejimu. Na nezinau spresk pats. Bet as issirases 4.2 po keliu valandu perrasiau 3.1.3 :cheers:

Visiškai taip ir yra. :P Netgi tie patys Angry Birds lagina, kurie ir ant 3.x iOS eina, o čia apie 4.x iOS žaidimus kalbam 2G iPhone'ui... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visiškai taip ir yra. :cheers: Netgi tie patys Angry Birds lagina, kurie ir ant 3.x iOS eina, o čia apie 4.x iOS žaidimus kalbam 2G iPhone'ui... :P

bet jog tas 2g ir 3g beveik nesiskiria, na bet vitiek. Ant 4 iOS lagins daug daugiau, tai kad as asmeniskai nepatariu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi 3g turėjau tai persirašius į ios 4.1 iškart lagynai prasidėjo, žaidus sunkiai tempe, į 3d galima buvo net nežiūrėt, nes retas kurį pavežtų, o kai iš pradžių buvo su ios 3 tada be lagų veikė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuva, nusipirkau iphone 2g, tai kazkaip man doodle jump nepaleidzia, iOS 3.1.2, jailbreak'intas nezinau su kuo.

P.S. o jei padaryciau hard reseta, tai man butu telefas svarus kaip naujas ir nejailbreak'intas, su iOS 3.1.2?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuva, nusipirkau iphone 2g, tai kazkaip man doodle jump nepaleidzia, iOS 3.1.2, jailbreak'intas nezinau su kuo.

P.S. o jei padaryciau hard reseta, tai man butu telefas svarus kaip naujas ir nejailbreak'intas, su iOS 3.1.2?

Darai restore į tą pačią iOS 3.1.2, ir jailbreakini iš naujo. -_-

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.